Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

παιδια για δικτυακο ραδιοφωνο με καλο ηχο εδω

http://radio.linnrecords.com/

βεβαια μονο ηχογραφησεις της linn αλλα ο ηχος ειναι μακραν καλυτερος απο ολα τα αλλα ραδιοφωνα στο διαδικτυο

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πραγματικά το linn radio έχει τον καλύτερο ήχο μακράν, αλλά περιορισμένη
δισκοθήκη.

Μην ξεχνας τις τρεις εκδοσεις του-radio,klassical,jazz

παιδια για δικτυακο ραδιοφωνο με καλο ηχο εδω

http://radio.linnrecords.com/

βεβαια μονο ηχογραφησεις της linn αλλα ο ηχος ειναι μακραν καλυτερος απο ολα τα αλλα ραδιοφωνα στο διαδικτυο

όταν λέμε καλό ήχο εννοείται ότι πρέπει να πρόκειται γιά μουσική.
Εκτός αν σας αρέσουν αυτά τα πιλάφια.
Προσωπικά μπορώ να τον ακούσω γιά 10 λεπτά συνέχεια πρίν με πιάσει ύπνος.

Τι εννοείς πιλάφια?

κάτι σαν αυτό...

pilafi-me-revithia.jpg

Πως θα βλεπατε τον συνδυασμο του touch το wolfson dac που συζητειται στο διπλανο post? Θα ειχαμε ικανοπιητικη διαφορα στην αποδοση του?
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59068

Η μαλλον να το θεσω και καπως αλλοιως. Θα ειχαμε μεγαλυτερη διαφορα με ενα τροφοδοτικο η με την προσθηκη ενος dac σαν αυτο?

Last edited:
αυτά τάχουμε πει.
Ενα καλό dac βελτιώνει σαφώς το logi αν και γιά τους περισσότερους αρκεί και σκέτο.

DAC ΚΑΙ καλό τροφοδοτικό !

(πιό εύκολη προσέγγιση είναι ένα τροφοδοτικό στην αρχή....γιά να μην σε κουράζω..)

Είμαι σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ φίλοι.
Διαβάζοντας όλο το Thread,επίσπευσα την αγορά ενός dac και ενός NAS (IOMEGA STORCENTER NAS SERVER Network Storage 1Tb & με θύρα ETHERNET διαμεταγωγης 1GIGA). Αυτά τα έχω ήδη στα χέρια μου.

Απορίες της τελευταίας στιγμής.
Αγοράζοντας το touch αποφεύγω και την λύση του m2tech Hiface, εφόσον καθώς λέει κι ο κ.Μανιάτης το setup του touch παίζει εφάμιλλα αν όχι καλύτερα από το setup με Vaio & hiface...(δεν γνωρίζω ποιο hiface χρησιμοποιήθηκε). Σωστά?

Δεν θέλω να έχω ανοικτό συνέχεια το wifi.Στο ρακ μου, εκεί που θα μπει και το touch φτάνει καλωδιακό δίκτυο 1Gps και με σειρά ρούτερ/μόντεμ, σουίτς.
Υποθέτω πως θα δουλέψει μια χαρά.Σωστά ?

Στο ρακ τώρα,θα συνδεθούν αναλογικά dac & touch, ενώ μέσω usb θα συνδεθεί και ο NAS, και μέσω δικτύου, θα βλέπει το Touch τον σκληρό του υπολογιστή μου.Η μουσική που περιέχουν τα σημεία αυτά θα φαίνεται στην οθόνη του Logitech.Καλά τα λέω ή κάνω κάποιο λάθος...??

Τέλος ποιά πρέπει να είναι η σειρά που θα γίνει η εγκατάσταση.πχ.σετάρισμα με υπολογιστή, σύνδεση στο δίκτυο, update του Logitech touch, and music search? Υπάρχει κάποιος οδηγός που έχει φτιαχτεί από κάποιο μέλος ?

Περιμένω τις απαντήσεις για να παραγγελθεί μεθαύριο το Squeezbox touch.
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αγοράζοντας το touch αποφεύγω και την λύση του m2tech Hiface, εφόσον καθώς λέει κι ο κ.Μανιάτης το setup του touch παίζει εφάμιλλα αν όχι καλύτερα από το setup με Vaio & hiface...(δεν γνωρίζω ποιο hiface χρησιμοποιήθηκε). Σωστά?

Ναι

Δεν θέλω να έχω ανοικτό συνέχεια το wifi.Στο ρακ μου, εκεί που θα μπει και το touch φτάνει καλωδιακό δίκτυο 1Gps και με σειρά ρούτερ/μόντεμ, σουίτς.
Υποθέτω πως θα δουλέψει μια χαρά.Σωστά ?

Καλυτερα απο καθε αλλη συνδεση...

Στο ρακ τώρα,θα συνδεθούν αναλογικά dac & touch, ενώ μέσω usb θα συνδεθεί και ο NAS, και μέσω δικτύου, θα βλέπει το Touch τον σκληρό του υπολογιστή μου.Η μουσική που περιέχουν τα σημεία αυτά θα φαίνεται στην οθόνη του Logitech.Καλά τα λέω ή κάνω κάποιο λάθος...??

Dac & Touch θα συνδεθουν Ψηφιακα, με optical or coaxial. To NAS θα συνδεθει στο ethernet, οπως και το Squee...

Τέλος ποιά πρέπει να είναι η σειρά που θα γίνει η εγκατάσταση.πχ.σετάρισμα με υπολογιστή, σύνδεση στο δίκτυο, update του Logitech touch, and music search? Υπάρχει κάποιος οδηγός που έχει φτιαχτεί από κάποιο μέλος ?

Εγω θα εκανα
Σεταρισμα του nas στο δικτυο και δημιουργια δομης φακελων κλπ
Δημιουργια λογαριασμου στο mysqueezebox
Περασμα των ρυθμισεων στο squee(αναβαθμιση θα κανει μονο του)
Enjoy :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Dac & Touch θα συνδεθουν Ψηφιακα, με optical or coaxial. To NAS θα συνδεθει στο ethernet, οπως και το Squee...

Ναι Στράτο από βιασύνη τα έγραψα λάθος...ψηφιακά στο dac και μετά στον ενισχυτή αναλογικά...
Καλύτερα optical or coaxial κρίνεις ?

Εγω θα εκανα
Σεταρισμα του nas στο δικτυο και δημιουργια δομης φακελων κλπ

Δλδ να βάλω το NAS πάνω στο ρακ λες έ? μάλιστα

Δημιουργια λογαριασμου στο mysqueezebox
Αυτό δεν το ήξερα πως πρέπει να γίνει.Στο site της Logitech αυτό έ?

Περασμα των ρυθμισεων στο squee
Δλδ πέρασμα των ρυθμίσεων φακέλλων κλπ...λες έ? Αυτό είναι εύκολο και γίνεται μέσω interface squeez ?