Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Να πω κάτι για την έκδοση Blu ray του extended που κυκλοφορεί ήδη... κάποιοι ανέφεραν ότι τουλάχιστον στο νο 2 (two towers) το ratio της δεν είναι καλό ... και αναμένουν την επίσημη κυκλοφορία του Blu ray σε Αμερική και Ευρώπη για να δουν αν θα διορθωθεί το πρόβλημα αυτό...

Αυτά προς ενημέρωση...

Re: Απάντηση: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Να πω κάτι για την έκδοση Blu ray του extended που κυκλοφορεί ήδη... κάποιοι ανέφεραν ότι τουλάχιστον στο νο 2 (two towers) το ratio της δεν είναι καλό ... και αναμένουν την επίσημη κυκλοφορία του Blu ray σε Αμερική και Ευρώπη για να δουν αν θα διορθωθεί το πρόβλημα αυτό...

Αυτά προς ενημέρωση...

Nα φανταστώ εννοείς τις εκδόσεις του internet(untouched, full bluray και παρεμφερή) γιατί απ'τις κριτικές που έχω διαβάσει για το πακέτο(original) μόνο τα καλύτερα λένε...
Έβαλε και ο φίλος απο πάνω ένα review.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Nα φανταστώ εννοείς τις εκδόσεις του internet(untouched, full bluray και παρεμφερή) γιατί απ'τις κριτικές που έχω διαβάσει για το πακέτο(original) μόνο τα καλύτερα λένε...
Έβαλε και ο φίλος απο πάνω ένα review.

Μιλάω για την κινέζικη που έχει κυκλοφορήσει δικτυακά... (rip από κινέζικα BR)

PS: Πολύ μου άρεσε ο Avatar - Jumaru.... χρυσές - VHS- εποχές.. :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Μιλάω για την κινέζικη που έχει κυκλοφορήσει δικτυακά... (rip από κινέζικα BR)

PS: Πολύ μου άρεσε ο Avatar - Jumaru.... χρυσές - VHS- εποχές.. :)

Θα δούμε μόλις έρθει πόσα "στραγάλια" πιάνει η εικόνα:laugh:
Σε πήγα πολλά χρόνια πίσω με τον Jumaru ε?:smile:
Αλλες εποχές...

Jumaru-Kabamaru μαγικές εποχές...LOL!

Σήμερα κυκλοφορεί η ελληνική έκδοση?

Πάντως από το εξωτερικό, στην εποχή των DVD η έκδοση που είχε ελληνικούς υπότιτλους ήταν από Αυστραλία από το ezydvd.com.au . Βέβαια ήταν Region4 αλλά έπαιζε μια χαρά στα dvd player

λέτε να έχει και η BluRay έκδοση ελληνικά;
http://www.ezydvd.com.au/item.zml/819559

Γιατί να το αγοράσει κάποιος από έξω όταν στην Ελλάδα έχει 60 ευρώ;

Έλα ντε...απο το Ezy βγαίνει 100 με τα ταχυδρομικά. Η τιμή των ελληνικών καταστημάτων ( 55- 60) είναι πολύ καλή για όσους το θέλουν εδω και τώρα. Οι υπόλοιποι θα περιμένουμε τις εκπτώσεις :smile:

Μεγάλος χαμός με τις χρωματικές διαφορές του TE με το EE του Fellowship of the ring.Αλλά μετά από χιλιάδες πραγματικά ποστς σε δεκάδες φόρουμς η κοινή ομολογία είναι ότι το καινούργιο colour grading είναι εσκεμένο από τον Jackson.Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι αν αυτή η πρασινοπή στρώση που υπάρχει σε όλη την ταινία (ακόμα και στον κεντρικό τίτλο όπως και στα credits στο τέλος) είναι εσκεμένη ή έχει γίνει κάποιο λάθος.Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση για να λυθεί η απορία όλων...

Σαφώς και δεν αξίζει από έξω αν έχει εδώ 60 ευρώ.

Που όμως; Για ρίξτε κανα Link. Το έχει αγοράσει κανένας; Εχουν και τα έξτρα ελληνικούς υπότιτλους;

Re: Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Τι έκανε η κυρία δηλαδή??

Άλλαξε αρκετά από το βιβλίο, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, με αποτέλεσμα η ταινία να είναι αρκετά μακριά από το πνεύμα του βιβλίου. Στις άλλες δύο ταινίες υπάρχουν αλλαγές, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό. Και επαναλαμβάνω ότι οι αλλαγές με πείραξαν, όχι αυτές καθ' αυτές, αλλά γιατί, εντελώς αναίτια, άλλαξαν βασικά πράγματα και πρόσθεσαν ιστορίες ανύπαρκτες.

ασχετο αλλα η σκηνη στην 3η ταινια με τον Gandalf και ton Witch King δεν ειναι εντελως ακυρη???

κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται οι εκδοσεις απλα οπως και πολλοι αλλοι πιστευω εδω μεσα εκανα τη βλακεια και πηρα και την theatrical

ξερετε ποτε θα βγουν στην ελλαδα αλλα και με ελληνικους υποτιτλους?

εμενα παντως ο "θειος" μου μου τα εστειλε αλλα φανταζομαι απο το ιντερνετ δεν θα εχουν καμια σχεση με τα κανονικα ετσι?

Η σκηνή Gandalf - Witch King υπάρχει αυτούσια στο βιβλίο, οπότε άκυρη δεν μπορεί να είναι.
Τα κανονικά bd υπάρχουν και στο internet, δεν έχουν καμία διαφορά, εκτός αν πειράξουν κάτι στην ευρωπαϊκή και στην αμερικάνικη έκδοσή του.

Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Η σκηνή Gandalf - Witch King υπάρχει αυτούσια στο βιβλίο, οπότε άκυρη δεν μπορεί να είναι.

Aπλα εγινε μπροστα στην πυλη της Minas Tirith και δεν εγινε βεβαια οπως την περιγραφει αν και οι διαλογοι ειναι αυτουσιοι...

Re: Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Aπλα εγινε μπροστα στην πυλη της Minas Tirith και δεν εγινε βεβαια οπως την περιγραφει αν και οι διαλογοι ειναι αυτουσιοι...

Που να κατεβαίνει ξανά μέχρι την πύλη, ήταν μακριά...:flipout: :flipout: