Στο δικό μου...στέκι τίποτα ακόμα :flute:
Το καλό πράγμα.......χαχα!!
Λίγο υπομονή....
Στο δικό μου...στέκι τίποτα ακόμα :flute:
Δες λιγα ποστ πιο πισω!!!εχουν βαλει τα παιδια συγκριτικες εικονες αναμεσα απο την απλη και την εχτεντεντ εκδοση.Το θεμα ειναι θα αξιζει τοσο η ποιοτητα για να δωσει κανεις παλι τοσα φραγκα η θα λεμε μετα αυτο γιατι εγινε ετσι,αυτο δεν μου αρεσει κτλ;
Θα εχει καποια τρανταχτη διαφορα λοιπον περα απο τον 1η ταινια;
Δες λιγα ποστ πιο πισω!!!εχουν βαλει τα παιδια συγκριτικες εικονες αναμεσα απο την απλη και την εχτεντεντ εκδοση.
Ναι εχω δει, το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι πραγματικες η το κατα ποσο ειναι θεμα εντυπωσιασμου-marketing.
Eγώ πάντως εχω την theatrical εκδοση της τριλογίας και μόνο σε DVD. Tην extended version δεν την εχω δει καν. Οπότε εφ' όσον λετε οτι ειναι "αλλη" ταινία, θα τα σκασω και θα παρω την εν λογω BluRay extended version.
φήμες θέλουν το jackson μετά το Hobbit να βγάλει άλλο πακέτο το οποίο θα έχει και extra σκηνές στο Lord of the Rings...
(άλλωστε έχει αναφερθεί ότι έχει γυρίσει πάρα πολλές σκηνές που ΔΕΝ περιλήφθηκαν ούτε στην extended εκδοση)...
Ελεος πια με αυτες τις μακακιες!
Πως θα παρουμε τα λεφτα του κοσμου; --> Ας πεταμε καθε χρονο απο μια εκδοση με λιγα λεπτα και κομμενες σκηνες.
Εχουν καταντησει αηδια ολοι.
Να δειτε τι εχει να γινει και με το Star Wars. :help:
Οποιος θελει αγοραζει Emilot συμφωνω αλλα εσενα σ'αρεσει αυτη η πολιτικη;
Αυτο κατακρινω και δυστυχως εμεις οι αγοραστες φταιμε που παμε και αγοραζουμε σαν τα προβατα οτι μας λανσαρουν. Αν τους κραζαμε η απλα δεν αγοραζε κανεις ισως αλλαζαν λιγο αυτα τα κολπα και βγαζανε τις εκδοσεις απ'την αρχη οπως πρεπει.
Κώστα έχεις πολλά δίκια αλλά ως προς το συγκεκριμμένο, οι παραγωγοί και η εταιρείες επέμειναν στις Theatrical Versions ,διότι σκέφτηκαν πως ο κόσμος δεν θα άντεχε τόσες ώρες στο Σινεμά.
(οι εποχές βλέπεις, γιατί όταν παίχτηκε το Οσα Παίρνει ο Ανεμος δεν είχαν πρόβλημα οι θεατές να κάτσουν 4 ώρες..)
Ο Τζάκσον αποφάσισε να βγάλει τις extended ως λάτρεις των βιβλίων και η αποδοχή των απανταχού Αρχοντοπληκτων ήταν καθολική,καθώς έτσι "αποκαταστάθηκαν" τα βιβλία.
Υ.Γ. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Κάμερον με τον Τιτανικό.
Του έλεγαν κοψε,κόψε και μόλις έφτασε τις 3 ώρες τους είπε"Η το παίρνετε έτσι ή παραιτούμαι και δεν βγαίνει ποτέ"
Μόνο που Καμερον ήταν μεγαλύτερο χαρτί από τον Τζάκσον (τότε) και εισακούσθηκε.
Ας το διορθώσει κάποιος please..
Βγάζει μάτι και δεν το αντέχω !
Σας βρίσκεται πρόχειρο ένα η ?
Χάζεψα.....
Κι άλλο ????????:aetsch::aetsch:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.