Kostas_Y
AVClub Fanatic
Πολλή ησυχία έχει πέσει. Πριν την κυκλοφορία είχαμε γράψει 21 σελίδες, τώρα που το έχετε στα χέρια σας, μόλις 3. :smile:
Εντυπώσεις κανείς;
Εντυπώσεις κανείς;
Πολλή ησυχία έχει πέσει. Πριν την κυκλοφορία είχαμε γράψει 21 σελίδες, τώρα που το έχετε στα χέρια σας, μόλις 3. :smile:
Εντυπώσεις κανείς;
Παρέλαβα κι εγώ την τετάρτη από το bluray-shop.gr.Στην τιμή με την προσφορά που έχω γράψει αναλυτικά στα προηγούμενα post!
Ούτε εγώ έχω βρει χρόνο να τολμήσω να τη δώ αφού τέτοιες ταινίες θεωρώ ότι απαιτούν κατάλληλη παρέα όρεξη κλπ...Άντε να πεις σε ένα φίλο που με χίλια ζόρια βλέπει μιάμιση ώρα ταινία να δει τρεισίμησι ώρες...Δυστυχώς οι σινεφίλ έχουμε μείνει μετρημένοι στα δάχτυλα...
Μια ερωτηση εχω, τα εξτρας ειναι με ελληνικους υποτιτλους?
Εντυπώσεις κανείς;
Μου αρέσει που αγοράζουμε ταινίες που μέχρι να τις δούμε θα έχει βγει άλλη έκδοση...![]()
Ρε παιδιά, εμένα μου κάνει εντύπωση που το Ελληνικό είναι ίδια τιμή με έξω και ίσως φθηνότερο. Μήπως έχει κάποια διαφορά με τα έξω?
Κανονικά το ελληνικό θα έπρεπε να είναι ακριβότερο αφού είναι ExtenTed
Σοβαρά τώρα, υποθέτω οτι προτίμησαν να ρίξουν την τιμή για να πουλήσουν περισσότερα κομμάτια. Αν ο Έλληνας έβλεπε το πακέτο 20 ακριβότερο σε σχέση με το εξωτερικό, θα το σκεφτόταν διπλά. Τώρα φαίνεται μεγάλη ευκαιρία, ανεβαίνουν και οι πωλήσεις.
Eχει ξεκινησει μια προσπαθεια απο τις ελληνικες εταιριες διανομης,μηπως και "πιασει" το bluray στην ελλαδα που προς το παρον εχει ελαχιστη διεισδυση, στο πλατη κοινο.Δεν ξερω αν το οτι η τιμη του "Αρχοντα" ειναι μερος αυτου πλανου,αλλα π.χ 16 αυγουστου που κυκλοφορει το παιδικο "RIO", θα βγει αρχικα σε bluray και αργοτερα σε dvd.Κανονικά το ελληνικό θα έπρεπε να είναι ακριβότερο αφού είναι ExtenTed
Σοβαρά τώρα, υποθέτω οτι προτίμησαν να ρίξουν την τιμή για να πουλήσουν περισσότερα κομμάτια. Αν ο Έλληνας έβλεπε το πακέτο 20 ακριβότερο σε σχέση με το εξωτερικό, θα το σκεφτόταν διπλά. Τώρα φαίνεται μεγάλη ευκαιρία, ανεβαίνουν και οι πωλήσεις.
Πάντως το κόβω ότι με το LOTR φάγανε μεγάλη ήτα λόγω του ορθογραφικού. Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι στα MediaMarkt τα έχουν τυλιγμένα σε σταυρό με την κόκκινη ταινία τους για να μην φαίνεται το T! "T"υχαίο; Δε νομίζω!
Σε ποιό πράγμα αναφέρεσαι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.