Lost - Season 5

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Μέτρια

• Κακή

Votes: 1 50.0%

• Total voters
    2
8 επεισόδια.... λίγος είσαι... χεχεχε

Το 5-6 σερί είναι συχνό σχετικά όταν πέφτει καινούργια σειρά στο παιχνίδι, (ειδικά αν είναι κωμική που είναι 20λεπτα... εκεί φεύγουν δεκα δεκα) αλλά σε ειδικές στιγμές έχω κάνει και πιό ακραία...
Είδα σχεδόν όλη την πρώτη σεζόν του 24 σερί. Εκτός απο το πρώτο dvd και με ένα διαλειμμα για φαγητό στα 10 επεισόδια... Γενικά καίγομαι εύκολα, ειδικά αν είναι σε περίοδο που δεν έχω υποχρεώσεις δεν την παλεύω καθόλου... Είναι το οτι δεν μου αρέσει να διακόπτω κάτι...
Και τα βιβλία συνήθως έτσι τα διαβάζω. Το ανοίγω και αν γίνεται το αφήνω πάλι όταν το τελείωνω. Άντε να το κόψω σε 2-3 μέρη. Αν είναι παραπάνω δεν μπορώ, μου χαλάει την εμπειρία. Μοναδική εξαίρεση το εκρεμμές του Φουκώ που μέχρι να πάρει μπρός δίαβαζα 50 σελιδες και το άφηνα...

Η αρχη του 5ου κυκλου με προβλημάτισε και καπως με ξενέρωσε..
Δεν ήμουν σίγουρος πως μετα τις τελευταίες εξελίξεις θα μπορούσα να συνεχίσω να το παρακολουθώ.
Η κατραπακιά που μου ηρθε με το τελος του τρίτου κύκλου δεν επαναλήφθηκε …
Ο τέταρτος άργησε λόγω τις πολύμηνης διακοπής και στην ουσια δεν προσέφερε τις ίδιες συγκινήσεις όπως ο τρίτος.
Επίσης το γεγονος των μεγάλων διακοπών αλλα και των τραβηγμένων σεναριακων ανατροπών κουρασε…
Τα νεα στοιχεία ,η εμπλοκή νεων προσώπων και οι μεγαλες διακοπές λογω των μίνι κυκλων των 15 επεισοδίων κάνουν απαραίτητη την χρηση σημειωματαριου και το ξεφύλλισμα του σε κάθε νέο επεισόδιο όταν μια σκηνή δεν μας θυμίζει τιποτα ( η σχεδον τιποτα)
Η μεταφορα στο χρονο στην αρχη με κρύωσε ενώ αργότερα σε κάποια σημεια την βρηκα ευστοχη γιατι ετσι εξηγούσε καποια από οσα εχουν συμβεί στο παρελθον…
Το τρελό σε όλα αυτά είναι πως ο 5ος κυκλος και ειδικα τα τρια τελευταία επεισόδια μου ξανα εκίνησαν το ενδιαφέρον και ανεξάρτητα που πολλα από όσα εχουν γινει, αλλα θυμαμαι ,αλλα τα έχω ξεχάσει, και αλλα δυσκολεύομαι να θυμηθώ, η σειρα δειχνει να πατα ξανα γκαζι και να δουλευει αυτόνομα σε σχεση με ότι εχει συμβει μεχρι τωρα…
Με αυτό θελω να πως πως ακομα και να δεν θυμόμαστε 100% όλα οσα εχουν συμβει ,τα τελευταία επεισόδια κρατουν το ενδιαφέρον ισως με τον ιδιο τροπο που κατάφερναν οι πρωτοι κυκλοι… ( και λεω ισως γιατι ουτε αυτό θυμαμαι μετα από τοσο καιρο):hmmmm2:

Η αρχη του 5ου κυκλου με προβλημάτισε και καπως με ξενέρωσε..
Δεν ήμουν σίγουρος πως μετα τις τελευταίες εξελίξεις θα μπορούσα να συνεχίσω να το παρακολουθώ.
Η κατραπακιά που μου ηρθε με το τελος του τρίτου κύκλου δεν επαναλήφθηκε …
Ο τέταρτος άργησε λόγω τις πολύμηνης διακοπής και στην ουσια δεν προσέφερε τις ίδιες συγκινήσεις όπως ο τρίτος.
Επίσης το γεγονος των μεγάλων διακοπών αλλα και των τραβηγμένων σεναριακων ανατροπών κουρασε…
Τα νεα στοιχεία ,η εμπλοκή νεων προσώπων και οι μεγαλες διακοπές λογω των μίνι κυκλων των 15 επεισοδίων κάνουν απαραίτητη την χρηση σημειωματαριου και το ξεφύλλισμα του σε κάθε νέο επεισόδιο όταν μια σκηνή δεν μας θυμίζει τιποτα ( η σχεδον τιποτα)
Η μεταφορα στο χρονο στην αρχη με κρύωσε ενώ αργότερα σε κάποια σημεια την βρηκα ευστοχη γιατι ετσι εξηγούσε καποια από οσα εχουν συμβεί στο παρελθον…
Το τρελό σε όλα αυτά είναι πως ο 5ος κυκλος και ειδικα τα τρια τελευταία επεισόδια μου ξανα εκίνησαν το ενδιαφέρον και ανεξάρτητα που πολλα από όσα εχουν γινει, αλλα θυμαμαι ,αλλα τα έχω ξεχάσει, και αλλα δυσκολεύομαι να θυμηθώ, η σειρα δειχνει να πατα ξανα γκαζι και να δουλευει αυτόνομα σε σχεση με ότι εχει συμβει μεχρι τωρα…
Με αυτό θελω να πως πως ακομα και να δεν θυμόμαστε 100% όλα οσα εχουν συμβει ,τα τελευταία επεισόδια κρατουν το ενδιαφέρον ισως με τον ιδιο τροπο που κατάφερναν οι πρωτοι κυκλοι… ( και λεω ισως γιατι ουτε αυτό θυμαμαι μετα από τοσο καιρο):hmmmm2:
+10

Re: Απάντηση: Lost - Season 5

Τι εγινε ,παλι διακοπή κάνανε;;
Που είναι το 5Χ09;

Δεν είχε επεισόδιο αυτή την εβδομάδα... κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη Πέμπτη! Δεν ξέρω αν θα αντέξω βέβαια, έχει αρχίσει και χτυπάει το σύνδρομο της στέρησης!

Παρακολουθώ την σειρά από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα και την θεωρώ(μάλλον θεωρούσα)την καλύτερη των τελευταίων χρονων. Μετά όμως το τελευταίο season έχω ξενερώσει! Και εξηγώ:
Η σειρά αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς μας προέκυψε και όλα αυτά στο τελευταίο season. Θυμάμαι δηλώσεις των παραγωγων ότι η σειρά δεν έχει τίποτε το υπερφυσικό και ότι όλα έχουν μια λογική εξήγηση. Καθόμουν κάθε πέμπτη με μεγάλη αγωνια για να δω πως όλα αυτά που γίνονται έχουν λογική εξήγηση, και τελικά καταλήξαμε σε μια σειρά που είναι επιστημονικής φαντασίας με μεταφορές στον χρόνο-χώρο κλπ. Εγώ προσωπικά είμαι απογοητευμένος με την εξέλιξη της σειράς.

georget, απο την πρωτο επεισόδειο φάνηκε οτι κατι δε "παει" καλα στο νησι και μετα απο τοσες season εχουμε αποδεχθει το "υπερφυσικό" επάνω στο οποιο στην ουσία στηρίζονται όλα.
Ακομα αυτο το "υπερφυσικο" δεν εχει εξηγηθει οπότε κάνουμε υπομονή.
Το ταξίδι στο χρόνο οσο και αν "too much" ήρθε και εδεσε με αρκετα πράγματα που εδωσε σε προηγούμενες season και με αλλα που θα δουμε στο μελλον της σειράς.
Πλεον ασχολουμαστε και με darhma εποχή \m/ και εχουμε να δουμε πολλες εξελίξεις ενδιαφέρουσες.

Κοίταξε επειδή είχα φαΐ μεγάλο κόλλημα με την σειρά και επειδή όπως είπα μετά τις δηλώσεις των παραγωγων ότι δεν υπάρχει τίποτα το υπερφυσικό στην σειρά μετά από κάθε επεισόδιο έμπαινα στα forum για να συζητήσω και να μάθω πως έγινε αυτό και εκείνο κλπ. Όλα αυτά γιατί αναζητούσα μια λογική εξήγηση. Τώρα με το τελευταίο season δεν υπάρχει θέμα λογικής εξήγησης, όλα είναι φανταστικά. Αύριο μπορεί να μας πουν ότι όλα αυτά τα έκαναν εξωγήινοι.
Δεν λέω ότι η σειρά είναι για τα μπάζα, εγώ την παρακολουθώ ακόμα, απλώς δεν έχω αυτό το κόλλημα που είχα στις προηγούμενες σεζόν.

Βασικά οι δημιουργοί αυτό που είχαν πεί το τήρησαν.

Οτι η πλοκή θα βασίζεται σε pseydoscience. Επιστημονική εξήγηση αλλα τραβηγμένη. Συγκεκριμένα το παραλλήλησαν με το Jurassic Park. Αν μπορείς να δεχθείς οτι με το αίμα απο κεχριμπαρένιο κουνούπι, κλωνοποιήσαν δεινοσάυρους, θα μπορέσεις να δεχθείς και αυτό. Με αυτούς του κανόνες θα κινηθούν και ώς τώρα δεν το έχουν εγκαταλείψει.
Θα έχει μία εξήγηση δλδ που θα πατάει σε υπάρχων και μή θεωρείες της φυσικής.

Μολις ειδα το ένατο και ηταν από τις φορές που κοιτούσα τον χρόνο για να μην τελειώσει.
Όπως τότε δηλαδή πριν από δυο χρονια όταν με το μπαμ στο τελος καθε επεισοδίου ανυπομονούσες για τον επόμενο.
Και αν ήσουν από αυτους που δεν το εβλεπαν από την αρχη και ειχες μαζεμένα επεισόδια ηταν ευτύχημα γιατι αμέσως έριχνες το επομενο επεισόδιο και ετσι έσβηνες την ανυπομονησία της συνέχειας …
Τωρα όμως;;;
Έμειναν αλλα εξι επεισόδια από τον πέμπτο κυκλο και η σεζον τείνει να γίνει μετα την χλιαρή της αρχη από τις καλύτερες μαζι με την τρίτη.
Δηλώνω ξανά μετα από καιρό φαν της σειράς…

Το είδα και εγώ το ένατο και συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλο. Όμως εγώ δεν συμφωνώ ότι η 5 Season είναι αντάξια των προηγούμενον.

Προσωπικά όσο πάει και με απομακρύνει η σειρά… όχι ότι θα τη σταματήσω…

για ολα φταιει ο κεχριμπαρένιος ναβουχοδονόσαυρος

συμφωνω και εγω οτι ο 5 κυκλος εχει αρχισει να εχει παλι ενδιαφέρον

Το 10ο επεισόδιο ενώ κύλισε ψιλοομαλά, στο τέλος μας τα χάλασε.
Να μη πω spoiler... Η γυναίκα μου με ρωτούσε:
-Κι αν ο Σαχίντ κάνει ...αυτό...;
-Δεν γίνετε να το κάνει αυτό, επειδή μπλα μπλα
-Κι αν το κάνει όμως;
-Βρε δεν πρόκειται να το κάνει, τι ξέρετε εσείς οι γυναίκες, εδώ μιλάει η επιστήμη.

Οταν τελείωσε το επεισόδιο δεν ήξερα που να κρυφτώ.

Spoiler

Γιατί, πιστευει κανείς ότι είναι νεκρός;
Απλώς τραυματίστηκε.

Aπάντηση στο spoiler.... σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό που λες.... ο δολοφόνος θα σιγουρευτεί ότι πέτυχε το σκοπό του.... έμοιαζε ιδιαίτερα αποφασισμένος.

Φαντάζομαι αν συνεχίσουμε να μιλάμε με αυτή την αοριστία δεν είναι δα και spoiler...

Last edited: