Lost - Season 5

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Μέτρια

• Κακή

Votes: 1 50.0%

• Total voters
    2
Το 10ο επεισόδιο ενώ κύλισε ψιλοομαλά, στο τέλος μας τα χάλασε.
Να μη πω spoiler... Η γυναίκα μου με ρωτούσε:
-Κι αν ο Σαχίντ κάνει ...αυτό...;
-Δεν γίνετε να το κάνει αυτό, επειδή μπλα μπλα
-Κι αν το κάνει όμως;
-Βρε δεν πρόκειται να το κάνει, τι ξέρετε εσείς οι γυναίκες, εδώ μιλάει η επιστήμη.

Οταν τελείωσε το επεισόδιο δεν ήξερα που να κρυφτώ.

Οι σεναριογράφοι έντεχνα είχαν καλλιεργήσει προσδοκίες στο κοινό ότι θα υπάρχει κάποια λογική / επιστημονική βάση.
ΙΜΗΟ Όλα αυτά πάνε περίπατο πια…
Και όχι δεν νομίζω να πέθανε… αλλά λέμε τώρα…

H επιστημονική βάση λέει ότι είναι δυνατόν ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος και να έχει δολοφονηθεί στο παρελθόν, και να υπάρχει ερχόμενος από το μέλλον. Ας θυμηθούμε λίγο τα λεγόμενα του Doc στο Back to the Future, παρόλο που η ταινία ήταν φαντασίας, είχαν απόλυτα επιστημονική βάση.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Last edited:
Ουτε σε μικρή ηλικία ουτε σε μεγαλη , ουτε ποτε δεν τον βλέπω να πεθαίνει .... Θα τον φαμε στη μαπα κι αλλες σεζόν....ΗΜΑΡΤΟΝ

Απο τους πιό ενδιαφέροντες "κακούς" που έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση/σινέμά κατα την άποψη μου.
και κατά την ταπεινή μου γνώμη από τους πιο αντιπαθητικούς-bye-

Το σίγουρο είναι οτι καταφέρνει να σε πείθει σε κάθε σκηνή ότι είναι ο μόνος που ξέρει τι γίνετε και τι θα γίνει.
Σε πολλά forum που ασχολούνται με το lost, έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες.
Σε αυτούς που τον γουστάρουν και σε αυτούς που δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους.
Τώρα αν είναι καλός η κακός δεν είμαι σίγουρος 100% αν και τα τελευταία επεισόδια τον παρουσιάζουν σαν σατανά.
Πάντως και κακός να είναι... θα έχει τους λόγους του. Κι εγώ μαζί του.

μήπως τελικά ξέρει από πριν τι έγινε γιατί ο παππούς μπεν έγραψε ημερολόγιο που το πήρε ο μικρός μπεν και ο μεγάλος μπεν ξεσκίζεται ;

Αν διαβάσεις ημερολόγιο όταν είσαι μικρός που το έγραψες όταν ήσουν παππούς, θα χρειαστεί να το ξαναγράψεις όταν γεράσεις; κι αν δεν το γράψεις τι γίνετε;
Στραμπούληξα τον εγκέφαλο μου

Εγώ τον Faraday θέλω να δώ που είναι και τί κάνει! Μου εχει μείνει ακόμα η σκηνή με την οποία άνοιξε το 5ος κύκλος, με τον Daniel εργάτη στην κατασκευή της Orchid.

Απάντηση: Re: Lost - Season 5

Αν διαβάσεις ημερολόγιο όταν είσαι μικρός που το έγραψες όταν ήσουν παππούς, θα χρειαστεί να το ξαναγράψεις όταν γεράσεις; κι αν δεν το γράψεις τι γίνετε;
Στραμπούληξα τον εγκέφαλο μου

θα κάνει φωτοτυπίες , εκεί είναι το πρόβλημα ; έχω την υποψία πως ο Μπεν έχει φωτογραφική μνήμη ...

Εγώ τον Faraday θέλω να δώ που είναι και τί κάνει! Μου εχει μείνει ακόμα η σκηνή με την οποία άνοιξε το 5ος κύκλος, με τον Daniel εργάτη στην κατασκευή της Orchid.

+1
Αν και ένα geek δύσκολα να σώσει την κατάσταση!

Το πιο βαρετό επεισόδιο της σαιζόν.
Με το ζόρι κρατήθηκα να μη κοιμηθώ.

Μπορεί να μην είχε δράση αλλα προσέφερε πολλά στην πλοκή και στην εξέλιξη της ιστορίας. Και εδώ για μένα, αποδεικνύουν οι συγγραφείς οτι έχουν σχεδιάσει πολύ προσεκτικά την εξέλιξη της. Σιγά σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στην σειρά στοιχεία που υπάρχουν απο αρκετές σεζόν πρίν. Η σειρά για μένα βγάζει όλο και περισσότερο νόημα. Και μου αρέσει που βλέπουμε την μεταβολή των χαρακτήρων πρίν και μετά την φυγή απο το νησί και πώς η επιστροφή (ή παραμονή) τους επιρέασε.

Ενδιαφέρον επεισόδιο, μάθαμε γιατί ο Ben έγινε "κακός"!

Μάθαμε? Γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ...... διεκπεραιωτική η δήλωση: "θα χάσει την αθωότητα του".. Τι στο καλό μπορούσε να σημαίνει αυτό? Σαν κατηχητικό ακουστηκε..

ελα ντε.....απλα περασε μια πορτα και μαθαμε γιατι εγινε κακος ?

Μεσα στην πορτα τι εγινε θελουμε να μαθουμε.

Εκεινος ο Τζεικομπ μονο δεν εχει απαντηθει εως τωρα...

Για τον ναό θα μάθουμε ακόμα πολλά στα επόμενα επεισόδια. Αν θυμάστε ήταν ο ίδιος που μπήκαν και οι γάλλοι πριν τους σκοτώσει η Ρουσώ. Στα επόμενα επεισόδια έρχονται πολλά ακόμα και για το 4δακτυλο άγαλμα που πιστέυω σχετίζεται με τον ναο.