Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

Μα ειναι γνωστο οτι στην αμερικη οι σειρες "εξελισσονται" βασει των νουμερων που κανουν και των γκαλοπς αναμεσα στους θεατες τους.

Απο αυτο εξαιρουνται μικρες σειρες . Ομως ειναι ο κανονας για τις ongoing σειρες οπως το Lost.

5 Μαιου παιζεται το 15ο επεισοδιο

23 Μαιου το 16ο και τελευταιο επεισοδιο με τιτλο "the End"

«Το τέλος του Lost είναι πολύ ικανοποιητικό»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010, 11:54

Έξι επεισόδια έμειναν για να μάθουμε το τέλος του «Lost» και ο Daniel Dae Kim λέει πως οι fans θα μείνουν ικανοποιημένοι.

«Για εμένα είναι πολύ ικανοποιητικό» δήλωσε στο περιοδικό People, αφού διάβασε το σενάριο του φινάλε. «Μόλις το διάβασα, έπρεπε να κάτσω να το σκεφτώ 10 λεπτά, γιατί δεν είναι καθόλου απλό».

Ο Daniel, που στην σειρά υποδύεται τον Jin Kwon, αποκάλυψε πως όλα τα «εκκρεμή» ζητήματα θα απαντηθούν: «Είναι απίστευτο το πόσα κομμάτια έπρεπε να δέσουν μαζί για να καταλήξουν σε ένα λογικό συμπέρασμα, είναι πολύ έξυπνο».

zougla.gr

Τωρα που το σκεφτομαι μηπως στο νησι δεν γενναει καμια γυναικα επειδη καταστραφηκε το αγαλμα που απεικονιζε θεο-α της γονιμοτητας?

Βεβαια η Κουον πως εμεινε εγκυος ? Μηπως επειδη ειναι υποψηφια και αρα αλλου επιπεδου?

Στο τελευταιο επεισοδιο....
επιτελους επανεμφανιστηκε ο Ντεσμοντ.

Αυτος πρεπει να παιξει σημαντικοτατο ρολο μιας και οι δυναμεις του νησιου δεν τον επηρεαζουν , αντιθετα εχει απο μονος του καποιες δυναμεις περιεργες...

υγ

Κανα Πανθεον θεων θα μας πουν οτι ειναι ολοι αυτοι στο τελος....

Τωρα που το σκεφτομαι μηπως στο νησι δεν γενναει καμια γυναικα επειδη καταστραφηκε το αγαλμα που απεικονιζε θεο-α της γονιμοτητας?

Βεβαια η Κουον πως εμεινε εγκυος ? Μηπως επειδη ειναι υποψηφια και αρα αλλου επιπεδου?

Όπως το ότι μήπως ο Jacob έχει πάρει το σώμα του MIB και με αυτόν τον τρόπο τον κρατάει "φυλακισμένο"??

Δεν ειναι ενα σωμα απλα ο MIB ή οπως εχουν ονομασει προσωρινα Esau (ο διδιυμος αδερφος του Jacob κατα την Γενεση).

Ενα πνευμα ειναι ή κατι περα απο ενα σωμα τελος παντων που μπορει να μεταμορφωνεται σε ενα σωμα που εχει ηδη πεθανει.

Δεν ειναι ενα σωμα απλα ο MIB ή οπως εχουν ονομασει προσωρινα Esau (ο διδιυμος αδερφος του Jacob κατα την Γενεση).

Ενα πνευμα ειναι ή κατι περα απο ενα σωμα τελος παντων που μπορει να μεταμορφωνεται σε ενα σωμα που εχει ηδη πεθανει.

Ναι αλλά δεν πρέπει να έχει ένα σώμα για να κάνει τα δικά του??Λέω εγώ τώρα.....επειδή ο ίδιος λέει ότι κάποτε ήμουν ελεύθερος "άνθρωπος"!!!

Nope Ναθ, εγγυμονούσαν κανονικά όλες, απλώς πέθαιναν στο 2ο τρίμηνο και αυτή η ιστορία ξεκίνησε μετά το incident. Έως τότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Το άγαλμα καταστράφηκε πολύ νωρίτερα...

Καλα σε 6 ακομα επεισοδια που υπολειπονται τι θα πρωτοεξηγησουν ?

Και να πω οτι εχουν αρχισει κατα ριπας να εξηγουν.......

Εκεινος ο Φαρανταιυ θυμηστε μου που ειναι ....οπως και η μαμα του.

Καλα σε 6 ακομα επεισοδια που υπολειπονται τι θα πρωτοεξηγησουν ?

Και να πω οτι εχουν αρχισει κατα ριπας να εξηγουν.......

Εκεινος ο Φαρανταιυ θυμηστε μου που ειναι ....οπως και η μαμα του.

Αυτον τον έφαγε η μανα του....αλλά στην άλλη version δεν μας τον έχει δείξει ακόμα....

Προτού εξασφαλίσουν οτι η σειρά θα παίξει μέχρι το τέλος, είχαν ακόμα τον φόβο να τους σταματήσουν. Είχαν πεί λοιπόν οτι αν ποτέ τους κόψουν προκυμένου να μην μείνουν τα μυστήρια αναπάντητα, στο τελευταίο επεισόδιο, θα κάνουν cut στον χιμπαντζή Joop (απο την dummy ιστοσελίδα για το Hanso Foundation που είχαν ανοίξει τον 2ο κύκλο) που θα κάθεται σε ένα γραφείο και θα αρχίσει να εξηγεί τα πάντα. Απο τότε είναι απο τις συχνότερες αιτήσεις των φανς να το κάνουν αυτό έτσι κιαλλιώς.... χεχε

Θέλω να πιστεύω οτι όταν θα τελιώσει θα είμαι ικανοποιημένος απο τις εξηγήσεις που θα δώσουν και τον τρόπο που θα το κάνουν. Έχουν δείξει μεγάλη ικανότητα ώς τώρα στην συγγραφή και την ροή και δεν πιστεύω οτι θα μας απογοητεύσουν σε κάτι που σχεδιαζουν εδώ και 3 χρόνια. Γιαυτό δεν με βλέπετε να κριτικάρω ιδιέτερα παρα μόνο να συζητώ επι της μυθολογίας και να κάνω υποθέσεις. Περιμένω να δώ το έργο ολοκληρωμένο όπως θέλουν αυτοί (γιαυτό και είμαι ιδιέτερα προσεκτικός σε όλες αυτές τις λέπτομέρειες που νομίζω πως έχουν σημασία) και μετά να το κρίνω.
Έχω μεγάλες προσδοκίες και ελπίζω πραγματικά να μην απογοητευτώ.

Ο Faradey, θα έλεγα οτι επιτέλεσε τον σκοπό του. Δεν νομίζω οτι θα τον ξαναδούμε αλλα κρατάω και μια πισινή για την στάση της μητέρας του που τον έστειλε πίσω στο νησί. Αλλά πιθανών εξηγήσεις για αυτό (όπως και τον γενικότερο ρόλο της) να πάρουμε απο την ίδια την Hawking.

Ολους θα τους ξαναδουμε ....μα ολους!!

Ακομα και το Χομπιτ ροκα.....

Μην σου πω οτι αυτος θα ειναι ο μπαλαντερ μαζι με τον Ντεσμοντ....

Εγώ την Nikki θέλω να ξαναδώ! Expose(d)

Ορίστε, ικανοποιήθηκες τώρα? :flipout:

Πάντως πολύ χάρηκα που θα ξαναδώ τον τρελο-Σκώτο. Μαζί με τον "αδικοχαμένο" (!!!!!!!!!!!!!!) Mr. Eko και τον Locke ήταν οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Όντως και για εμένα ο Desmond είναι απο τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Μερικά απο τα καλύτερα επεισόδια της σειράς (flashes before your eyes, the constant) ήταν γύρω απο αυτόν και αναμένω με πολύ ενδιαφέρον να δώ τι ρόλο θα παίξει τελικά.
Θυμιζω οτι στην αρχική σκηνή της σεζόν ο Τζακ τον βλέπει στο αεροπλάνο (σε μια πτήση που κανονικά ήταν υπεύθυνος για την πτώση της) και μετά εξαφανίζεται αφηνοντας μας να αναρωτιώμαστε αν ήταν πράγματι εκεί!

Απάντηση: lost - season 6 (final)

Στα επεισόδια με το Ντέσμοντ που ταξίδευε στο χρόνο, ειδικά σ´αυτό μετά την έκρηξη της καταπακτής, μου είχε δοθεί η εντύπωση οτι ο Ντέσμοντ είχε ταξιδέψει σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Κάτι δε μου πήγαινε καλά. Πρέπει να ξαναδώ αυτό το επεισόδιο, αλλά με τα νέα δεδομένα, μου φαίνεται οτι ο Ντέσμοντ μπορεί να ταξιδεύει ανάμεσα στις 2 πραγματικότητες.
Τώρα, όσον αφορά τις 2 πραγματικότητες:
Οι πρωταγωνιστές έπεσαν στο νησί, ταξίδεψαν στο χρόνο, πυροδότησαν τη βόμβα, το νησί βυθίστηκε, άρα το ατύχημα της πτήσης 815 δεν έγινε, άρα αυτοί δεν έπεσαν στο νησί, δεν ταξίδεψαν στο χρόνο, δεν πυροδότησαν τη βόμβα, άρα δεν καταστράφηκε το νησί, άρα το ατύχημα της πτήσης 815 έγινε, έπεσαν στο νησί, ταξίδεψαν στο χρόνο, πυροδότησαν τη βόμβα, το νησί βυθίστηκε, άρα το ατύχημα της πτήσης 815 δεν έγινε, άρα αυτοί δεν έπεσαν στο νησί, δεν ταξίδεψαν ... κλπ κλπ
Άρα οι 2 πραγματικότητες είναι αλληλοεξαρτώμενες. Η μία οφείλει την ύπαρξή της στην άλλη. Ή μήπως όχι;

Last edited:
Re: Απάντηση: lost - season 6 (final)

Οι πρωταγωνιστές έπεσαν στο νησί, ταξίδεψαν στο χρόνο, πυροδότησαν τη βόμβα, το νησί βυθίστηκε, άρα το ατύχημα της πτήσης 815 δεν έγινε, άρα αυτοί δεν έπεσαν στο νησί, δεν ταξίδεψαν στο χρόνο, δεν πυροδότησαν τη βόμβα, άρα δεν καταστράφηκε το νησί, άρα το ατύχημα της πτήσης 815 έγινε, έπεσαν στο νησί, ταξίδεψαν στο χρόνο, πυροδότησαν τη βόμβα, το νησί βυθίστηκε, άρα το ατύχημα της πτήσης 815 δεν έγινε, άρα αυτοί δεν έπεσαν στο νησί, δεν ταξίδεψαν ... κλπ κλπ
Άρα οι 2 πραγματικότητες είναι αλληλοεξαρτώμενες. Η μία οφείλει την ύπαρξή της στην άλλη. Ή μήπως όχι;
Εδώ είναι όλο το ζουμί.
Δεν είναι βέβαιο ότι το νησί βυθίστηκε λόγω της πυροδότησης του jughead.
Προσωπικά συγκλίνω στο ότι από άλλο λόγο βυθίστηκε που θα τον δούμε στη συνέχεια.

Το επεισοδιο που παιχτηκε σημερα ηταν ολο πανω στον Ντεσμοντ !! Επιτελους .....

Και πηραν μερος και οι δυο μεγαλοι αποντες....

To είδα κι' εγώ πριν.. αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος ρε γμτ :(