Re: lost - season 6 (final)
Δεν ξέρω λες?
Είμαι ακόμα της άποψης οτι οι πραγματικότες θα καταρεύσουν και θα συνενωθούν, το πως και το τι θα επακολουθήσει δεν το ξέρω...
Βέβαια σκέφτηκα και κάτι άλλο. Ότι δεν ξέρουμε αν η πραγματικότητα που βλέπουμε στο νησί, υπάρχει και σε τί μορφή. Δλδ αν υφίσταται και εκτός του νησιού.
Δλδ
Όταν με την έκρηξη της βόμβας, αποσχίστηκε η νέα πραγματικότητα, γύρω απο το νησί δημιουργήθηκε μια χωροχρονική φούσκα λόγω των ηλεκτρομαγνητικών χαρακτηριστικών του. Αυτή κράτησε το νησί εκτός του ορίζοντα των γεγονότων της έκρηξης γιαυτό και τους βλέπουμε ανεπιρέαστους απο αυτήν. Ίσως αυτή η φούσκα να είναι υπέυθυνη και για τα timetraveling που είδαμε στην σειρά. Μια εκδοχή της θεωρείας περί wormholes κλπ, δλδ. Θα έβγαζε και νόημα με βάση την παλαιά δήλωση των δημιουργων περι pseudoscience.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση μένει να εξηγηθεί ο ρόλος του Jakob και του MIB. Ίσως όπως ο Desmond να είχαν εκτεθεί σε παρόμοια πεδία κάποτε.
Τώρα που το σκέφτομαι έχει ενδιαφέρων και αυτή η θεωρεία...:idea:
Οι δύο πραγματικότητες δεν έχουν μια χρονική διαφορά 3 ετών?
Η δεύτερη διαδραματίζεται το 2004 αφού το αεροπλάνο δεν έπεσε ενώ η γνωστή μας το 2007 αφού οι Oceanic 6 έκατσαν 3 χρόνια πίσω προτού επιστρέψουν και οι εναπομείναντες στο νησί 3 χρόνια στην Dharma. Πώς θα ενωθούν οι πραγματικότητες?
Η δεύτερη διαδραματίζεται το 2004 αφού το αεροπλάνο δεν έπεσε ενώ η γνωστή μας το 2007 αφού οι Oceanic 6 έκατσαν 3 χρόνια πίσω προτού επιστρέψουν και οι εναπομείναντες στο νησί 3 χρόνια στην Dharma. Πώς θα ενωθούν οι πραγματικότητες?