Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

Εγώ είδα μαζεμένες τις σεζόν 1 και 2, πάντως για σειρά συνεχείας και όχι με αυτοτελή επεισόδια τα 6 χρόνια είναι πολλά.

Το βλέπω βδομάδα βδομάδα απο το 6ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

10 δευτερόλεπτα στο τέλος ενός απο αυτά (ποιό ποιό?) ήταν αρκετά για να καταλάβω οτι βλέπω κάτι σπάνιο.

10 δευτερόλεπτα στο τέλος ενός απο αυτά (ποιό ποιό?) ήταν αρκετά για να καταλάβω οτι βλέπω κάτι σπάνιο.

Το φιναλε της δευτερης σαιζον με το Hutch να στρεβλωνει το χωροχρονο ?

Εγω με το που ειδα το ξεκινημα της τριτης σεζον (οι αλλοι επιζοντες) καταλαβα οτι το παει πολυ μακρυα και το παρατησα.
Απο αυτα που διαβαζω δεν το εχω μετανιωσει.

Το φιναλε της δευτερης σαιζον με το Hutch να στρεβλωνει το χωροχρονο ?

Στα πρώτα 6 ήταν. Συγκεκριμένα το 4ο. Μέχρι και αυτό η σειρά ήταν απλά ενδιαφέρουσα. Σε αυτό το σημείο άλλαξε την μοίρα της.

http://www.youtube.com/watch?v=tsloc3RW-uY

Ίσως μια απο τις δυνατότερες σκηνές στην ιστορία της τηλεόρασης για μένα. Δίνει με έναν εντυπωσιακό τρόπο το στίγμα της σειράς. Ένα στίγμα που 6 σεζόν μετά ακόμα ισχύει. Ήταν μια επίδειξη των ικανοτήτων των δημιουργών για το πώς μπορούν να κρύβουν κάτι σε κοινή θέα και να στο αποκαλύπτουν στο τέλος με τέτοιο τρόπο που να μένεις άφωνος, αλλα ταυτόχρονα να είναι και λογικό. Και με την ίδια κίνηση δίνει ενα βάρος στον χαρακτήρα (Locke) ικανό να τον θέσει σημείο αναφοράς της πλοκής της μυθολογίας της.

Πλάκα πλάκα, ευκαιρία είναι τώρα λίγο πριν τελειώσει η σειρά να κάνουμε ενα τοπ 5 αγαπημενων επεισοδίων ο καθένας μας.

Εγώ είμαι από αυτούς που βλέπουν την σειρά από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε επεισόδιο-επεισόδιο μέχρι σήμερα.
Θα χωρίσω την σειρά σε δυο μέρη:
Το πρώτο μέρος είναι μέχρι και τον τέταρτο κύκλο παρακολουθούσα την σειρά έχοντας υπόψη ότι οι δημιουργοί έλεγαν σε συνέντευξης τους ότι όλα έχουν μια λογική εξήγηση και τίποτα φανταστικό.
Και το δεύτερο μέρος από τον πέμπτο κύκλο και μετά με το ξενέρωμα ότι τελικά η σειρά είναι πέρα για πέρα επιστημονικής φαντασίας.
Μην με παρεξηγήσετε είμαι Fan των Sci-fi αλλα αλλιώς περίμενα να καταλήξει η σειρά. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που με κρατα να την βλέπω ακόμα.

ο μόνος λόγος που τη βλεπω ακομα είναι ότι εχω σπαταλήσω τοσες ώρες ....
και "πρεπει" να τη δω.

Εχω ξενερωσει απιστευτα με τις μπαρουφες που βλεπω....

Προσωπική βεβαια αποψη και περι γουστων....

30min παραπανω ζητησαν και πηραν οι παραγωγοι του lost για το διπλο επεισοδιο του φιναλε...μαλλον ειχαν πολυ υλικο για να χωρεσει σε 2 επεισοδια.

Τα γυρισματα τελειωσαν btw.

30min παραπανω ζητησαν και πηραν οι παραγωγοι του lost για το διπλο επεισοδιο του φιναλε...μαλλον ειχαν πολυ υλικο για να χωρεσει σε 2 επεισοδια.

Τα γυρισματα τελειωσαν btw.

Χαρα για εμας :D

Τσιμα τσιμα θα προλαβουνε ειναι και τα ειδικα εφφε που εχουν πολυ δουλεια.

Που διαβασες για το ποτε ολοκληρωθηκαν τα γυρισματα?

Απάντηση: Re: lost - season 6 (final)

Ξενέρωσα με την τροπη του 14 αλλα δε το βάζω κάτω, το finale εχω την αισθηση οτι θα ανατρέψει τους πάντες ειμαι πολυ περίεργος που θα το πάνε. Το παζλ κλεινει σιγά σιγά, ισως -και ειμαι σίγουρος- οτι πολλες αποριες μενουν στον αέρα, αλλα απο την αλλη οποιος παρακολουθει εντατικα Lost forum ολα εχουν εξηξηθει απο τους δολοπλοκους φανατικους ανα τον κόσμο.

Last edited:

ΟΚ, μετά και από αυτό το άρθρο μπορώ να πω με ασφάλεια ότι έχω ξενερώσει εντελώς και δεν με ενδιαφέρει καν να δω το τελευταίο επεισόδιο.

Σαν να απευθύνονται σε 13χρονα συμπεριφέρονται.

E ναι βρε.Πως θα βγαλουν μετα κανα εορταστικο επεισοδιο η καμμια ταινια στον κινηματογραφο?

η αλήθεια είναι ότι περνάνε τα επεισόδια και απαντήσεις δεν πέρνουμε..άσε που τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν και βαρετά....

Απάντηση: lost - season 6 (final)

καλα ειναι φοβεροι,κοντευει να τελειωσει η σειρα κι αυτοι δινουν τις απαντησεις με το σταγονομετρο!
Τι περιμενουν,να δωσουν ολες τις απαντησεις σ'ενα επεισοδιο στο τελος?

Είδα χθες το 14ο...

Αρχίζω και ξενερώνω. Κάτι μου λέει ότι θα μείνουμε με το ... τηλεκοντρολ στο χέρι και δε θα απαντηθούν όλα...