Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Απάντηση: Lost - season 6 (final)

Πωπω αισιοδοξία... εγω το απόλαυσα πάντως...
οκ αδικοχαμένως ο widmore αλλα wtf κλασσικο LOST...

Last edited by a moderator:
Re: Lost - season 6 (final)

Ναι ρε παίδες πολλή απογοήτευση στο θρεαντ.... ας περιμένουμε να δούμε τι έχει να μας πει ο ποιητής και μετά βρίζουμε (ή πανηγυρίζουμε)....

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε μια σειρά σαν το LOST, ακόμη και μια ατάκα, μια πρόταση μπορεί να αλλάξει το σύμπαν... και σε ένα δίωρο επεισόδιο υπάρχει άπειρος χώρος και χρόνος για πολλές τέτοιες ατάκες...

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος.

Απλά να απαντηθούν 2-3 βασικά σημεία και να υπάρχει μια λογική. Δε χρειάζεται να απαντήσει και κάθε μια ατάκα που έχει γραφτεί...

Κι εμενα μου αρεσε το επεισοδιο.. τι περιμενατε να δειτε δεν ξερω.

Πως δηλ. να σκοτωθει ο Wildmore ?
Ακομη και να εφευγε στην ζουγκλα, πιο ευκολος στοχος ηταν, στη ντουλαπα δεν θα τον εβρισκε αν δεν τον προδιδε ο Ben.
Τελος παντων, λεπτομερειες ειναι αυτες, εμενα το ταξιδι μου αρεσει ετσι κι αλλιως, δεν περιμενω κατι το συγκλονιστικο.

.

πιστευω οτι πρεπει να γινει σαφης εξηγηση...

τι ειναι το νησι και το φως και τι ρολο παιζουν, αυτα ειναι τα βασικα ερωτηματικα τα αλλα ειναι δευτερευοντα και μαλλον θα πανε σε λυσεις του κανω μια προσευχουλα και πινω νερακι απ το ποταμακι για να γινω θεος.

η ερωτήση είναι?

μετά το lost τι? ποια αλλη σείρα θα συζητηθει τόσο...?

Υπάρχει ήδη το Fringe και το FlashForward που λένε πολύ! Αν και το FF απ ότι διαβασα πάει ΑΔΙΚΩΣ για κόψιμο.

Ρε παιδιά,
αφού στη σπηλιά βρέθηκαν 2 σκελετοι, ο καπνός είναι ο αδελφός ή απλά πήρε τη μορφή του αδερφού για να ελευθερωθεί απο τη σπηλιά; Κι αν είναι έτσι, τόσο ηλίθια ήταν η μάνα-προστάτιδα του νησιού και δεν ενημέρωσε το Τζέικομπ τι βρίσκεται παγιδευμένο εκει μέσα; Το μόνο που του είπε ήταν να μην πάει ο ίδιος μέσα. Ωραία ενημέρωση!
Ο τροχός, πάλι; Καλά, τόσο προχωρημένη τεχνογνωσία είχαν οι ναυαγοί που με ένα τροχό μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις ιδιότητες του φωτός; Το μόνο που είχαν παρατηρήσει ήταν μια παράξενη συμπεριφορά των μετάλλων σε διάφορα σημεία του νησιού. Έφτιαξαν ξύλινο τροχό για χωροχρονικά ταξίδια λόγω αυτής της παρατηρήσεως; Τι μυαλά ήταν αυτά! Κρίμα που σφάχτηκαν απο μια τρελή γρια!

Πάντως, έχω δει μια νέα αντίληψη σε σειρές, ταινίες, κόμικς κλπ εδώ και λίγα χρόνια: Ο καλός πρέπει, αν είναι για... καλό σκοπό, να μη διστάσει να σκοτώσει.

Και σε αυτή τη σειρά, όλοι σκοτώνουν για καλό. Ο Μπεν, ο Μάικλ,ο Γουίντμορ, η μάνα του Φάραντει, η μητριά του Τζέικομπ, μέχρι και οι ιερείς!

Έλεος!!!

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Εγώ πάλι νομίζω ότι ο MIB είναι ο Darth Vader και ο Jacob ο Obi Wan Kenobi.

Τότε η τρελή θα πρέπει να είναι ο Darth Sidious και ο Τζακ στο ρόλο του Λουκ.

Όπου "τρελή", η "μητέρα" του Τζέικομπ...

Χαμενα κορμια ακομα δεν το εχω δει το προτελευταιο και μερικοι δεν ξερετε τι θα πει spoiler :D

Ελπιζω αποψε να το δω .

Δεν πειράζει, μετά από όλα αυτά που θα έχεις διαβάσει εδώ, θα σου φανεί καλό... :D :flipout:

Εγω παλι νομιζω οτι ζητατε πολλα απο μια σειρα... σαν τα παιδακια που διαβασαν τη βιβλο και δεν ξερουν τι ειναι ο οφης (καπνος) και το δεντρο της γνωσης (φως) !!!

Δεν πειράζει, μετά από όλα αυτά που θα έχεις διαβάσει εδώ, θα σου φανεί καλό... :D :flipout:

Τι λες ρε δεν διαβαζω τιποτα !! Μπαινω και αφου βλεπω οτι δεν βαζετε σποιλερς δεν εστιαζω :D

Οταν το δω τοτε θα τα χωσω :D

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Χαμενα κορμια ακομα δεν το εχω δει το προτελευταιο και μερικοι δεν ξερετε τι θα πει spoiler :D

Πρόσθεσα μερικά 'spoiler' πιστεύω να είναι εντάξει τώρα :ernaehrung004: