Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Απλά στο LOST εφευρέθηκε κι "ο από μηχανής καπνός".
Μόνο που αυτός δεν σώζει, όπως "ο απο μηχανής Θεός", αυτός σκοτώνει. Είναι το κακό, "ο μαύρος".
icon10.gif

Ναι ρε αλλα δεν ειναι απολυτα κακος.

Μην ξεχνας οτι δημιουργηθηκε απο το ΦΩΣ το ιερο . Αρα για να συνεχισω τον συλλογισμο σου ειναι και αυτος απαραιτητος για το νησι.

Μισο να ανακατεψω την φασολαδα :D

Καλα Γιαννη, αυτο μην το ξαναπεις.. Το οτι εσυ βρισκεις πειστικες καποιες ατεκμηριωτες θεωριες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ, δεν σημαινει οτι αποτελουν και την εξηγηση στις απειρες τρυπες του σεναριου..
Εσενα σε καλυπτουν, εμενα με την καμια, οσες φορες και αν ξαναδω τα επεισοδια..

Δεν ειναι ατεκμηριωτοι Τακη... ολα εχουν ειπωθει, απλα δε τα θυμασαι.
Ψαχτο καλυτερα και θα τα βρεις.

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Ενταξει, τα εχουμε ξαναπει, θα ηταν ευκολο να κανουν κατι "γελοιο" και να μας τα εξηγησουν ολα, προτιμησαν να αφησουν και κατι για εμας (ή καποια τανια).

Το γελοιο Γιαννη το έκαναν στο τελος…
Η προσπάθεια ( αν ηθελαν) να δώσουν λογικη σε όλα οσα εχουν δείξει δεν σημαίνει ντε και καλα πως θα ειχε γελοία καταληξη..
Απλως επειδή αδυνατούσαν τελικα να δωσουν τελος που να εξηγούσε ολη αυτή την διαδρομή επέλεξαν την γελοιότητα του τίποτα..

Ναι ρε αλλα δεν ειναι απολυτα κακος.

Μην ξεχνας οτι δημιουργηθηκε απο το ΦΩΣ το ιερο . Αρα για να συνεχισω τον συλλογισμο σου ειναι και αυτος απαραιτητος για το νησι.

Μισο να ανακατεψω την φασολαδα :D

Δεν υπαρχει απολυτο κακο.... ολα ειναι σχετικα !!!

Το γελοιο Γιαννη το έκαναν στο τελος…
Η προσπάθεια ( αν ηθελαν) να δώσουν λογικη σε όλα οσα εχουν δείξει δεν σημαίνει ντε και καλα πως θα ειχε γελοία καταληξη..
Απλως επειδή αδυνατούσαν τελικα να δωσουν τελος που να εξηγούσε ολη αυτή την διαδρομή επέλεξαν την γελοιότητα του τίποτα..

Δεν διαβασες τα παραπανω μου φαινεται.... αυτο με στεναχωρει.

Και στην αρχαια τραγωδια, πολυ συχνα, εφταναν σε σεναριακο αδιεξοδο, και γι αυτο εβαζαν τη "θεια παρεμβαση"... ειναι δηλ. γελοιες οι αρχαιες τραγωδιες (οχι οτι συγκρινω, απλα το αναφερω).

Αυτο που για σενα, φαινεται γελοιο, για πολλους αποτελει θρησκεια, οραμα, τροπο ζωης κλπ.

Re: Lost - season 6 (final)

καλα ο καρπετ εχει μεγαλη πλακα το πως δινει εξηγησεις για τα παντα για πολυ γελιο μιλαμε ολα τα ξερει μες το μυαλο των παραγωγων ηταν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

My ass εχουν ειπωθει...Αλλα ειπαμε, ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις..
Τεσπα, μην το κουραζουμε, καθενας με τις αποψεις του..

Ολα εχουν ειπωθει ?

Πλακα με κανεις τωρα? :D

Eδω τοσες ημερες ψαχνεις και βρισκεις λινκς με "πιθανες" απαντησεις και τωρα εχουν ειπωθει ΟΛΑ?

Και εμεις γιατι τα εχουμε παρει κρανιο ? Επειδη εχουμε Αλτσχαιμερ? :ernaehrung004:

Και στην αρχαια τραγωδια, πολυ συχνα, εφταναν σε σεναριακο αδιεξοδο, και γι αυτο εβαζαν τη "θεια παρεμβαση"... ειναι δηλ. γελοιες οι αρχαιες τραγωδιες (οχι οτι συγκρινω, απλα το αναφερω).

Αυτο που για σενα, φαινεται γελοιο, για πολλους αποτελει θρησκεια, οραμα, τροπο ζωης κλπ.

Στην Αρχαια Τραγωδια δεν επλεκαν την ιστορια με ενα σωρο ανοησιες που δεν εξηγουνταν ποτε .

Ολα ειχαν ενα ρολο υπαρξης στο στορυ.....

Εδω μιλαμε για μια σειρα που αν δεν ειχε τα επιστημονικοφανταστικα σεναρια θα επρεπε να ειχε ολοκληρωθει σε δυο κυκλους το πολυ.

Ε το φουσκωσανε με αλευρι που φουσκωνει μονο του (και γινεται τερας αφου δεν ειναι υπο ελεγχο) για να το τραβηξουν αλλες 4 σαιζον.

Αν ειχαν ενα οραμα σαν αυτο που λενε οτι τωρα οτι ειχαν εξαρχης ολα τα υπολοιπα δεν ειχαν καμια θεση σε τετοια σειρα αφου δεν ειχαν σκοπο να τα συμπεριλαβουν στην τελικη εκβαση της ιστοριας.

ρωταει καποιος τον καρπετ τι εγινε με τον σαγιντ εχει κανει τους απειρους φονους για να ειναι με την ιρακινη την πως την λενε μεχρι και με τον καπνο συνεργαζεται για παρτη της και στο τελος βρισκεται με το ξανθο κοριτσακι που ταχε κανα διμηνο και τι απανταει ο αλλος.. ηταν λεει θεμα καρμα αχαχαχα τρομαρα του

Ρε Ναθ , επιμενεις σε κατι που δεν ισχυει... αρκετα εχουν ειπωθει, δε φταιω εγω που δεν τα θυμασαι.
Ουτε κι εγω τα θυμαμαι ολα, γι αυτο ψαχνω... αλλα και δεν εχει τοση σημασια.

Εδω δεν καταλαβαν οι περισσοτεροι αυτα που εγιναν στο τελευταιο επεισοδιο, που ηταν διαφωτιστικο.
Ο πατερας ειπε ξεκαθαρα .. "Ολα οσα συνεβησαν εγιναν πραγματικα. Αυτο που ζησατε στο νησι ηταν το καλυτερο μερος της ανουσιας ζωης σας!"

Και μου λες οτι δεν εχουμε αλτσχαιμερ... και φυσικα εχουμε.

Last edited:

αρκετα εχουν ειπωθει, δε φταιω εγω που δεν τα θυμασαι.
Ουτε κι εγω τα θυμαμαι ολα, γι αυτο ψαχνω... αλλα και δεν εχει τοση σημασια.

Σε αυτο διαφερουμε .

Οταν αποθεωνω κατι δεν θελω να το ψαχνω για να το ολοκληρωσω . Απαιτω να μου προσφερεται ολοκληρωμενο και αρτιμελες και οχι σαν ελβετικο τυρι.

Αν εσενα σου αρεσουν οι τρυπες παω πασο. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Αλλα δεν θα δικαιολογησω τις ελλειψεις των σεναριογραφων -ή την ανικανοτητα τους , ή την ελλειψη πορων οτι θες πες - για να αποθεωσω ενα τελος ελλειπες και χαωδες.

Last edited:

Δε δινω σημασια στις λεπτομερειες, που δεν εχουν νοημα για τη προωθηση της πλοκης... βλ. "απο μηχανησ θεος" .... ολα στη ζωη ειναι καπνος !!!

ρωταει καποιος τον καρπετ τι εγινε με τον σαγιντ εχει κανει τους απειρους φονους για να ειναι με την ιρακινη την πως την λενε μεχρι και με τον καπνο συνεργαζεται για παρτη της και στο τελος βρισκεται με το ξανθο κοριτσακι που ταχε κανα διμηνο και τι απανταει ο αλλος.. ηταν λεει θεμα καρμα αχαχαχα τρομαρα του

Ναι ρε Καρμα ηταν.

Το οτι αναστηθηκε και "ελεγχοταν" απο τον ΜΙΒ βεβαια και μετα αλλαξοπιστησε με εναν μυστηκιστικο τροπο οταν τον κοιταξε ο Ντεσμοντ απο το βαθος του πηγαδιου δεν νομιζω να ηταν καρμα :D

Ρε μπας και ειχε "αλλα" νοηματα?

συγγνωμη κιολας αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να το δει καποιος σοβαρα ολα για την κονομα εγειναν.το ξεχειλωμα του σεναριου το δημοψηφισμα στην αμερικη στο ποιο τελος να δωσουν ωστε να ειναι σωστη αμερικανια και τα απειρα ερωτηματικα ωστε να γινει ταινια στο σινεμα δεν χωρουν αμφισβητιση.

Ναι, και ο Μαντελης απο τους παραγωγους του Λοστ τα πηρε για να προωθησει τη σειρα στην Ελλαδα !!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Να πω κι εγω τη λαλακια μου....

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Ναι, και ο Μαντελης απο τους παραγωγους του Λοστ τα πηρε για να προωθησει τη σειρα στην Ελλαδα !!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Να πω κι εγω τη λαλακια μου....

Για τον Μαντελη δεν ξερω, αλλα εσυ μπορει να πηρες κανενα ψιλο για να κανεις damage control στους εξαγριωμενους φιλους της σειρας στο Avclub!

:p :D :p