Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Απάντηση: Lost - season 6 (final)

Όλα στο σφυρί!

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά αντικείμενα που μοσχοπουλήθηκαν.

Εδώ και εδώ τα pdf με όλα τα αντικείμενα και πόσο έπιασαν.

Χαρά στο κουράγιο σας πάντως να περιμένετε 6 χρόνια για αυτό το πράγμα...

Είχα σταματήσει κάπου προς το τέλος της 4 χρονιάς (δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω το επεισόδιο!) αλλά λόγω ντόρου κάθισα και είδα από την 5η και ύστερα...

Απίστευτη μπουρδολογία...
Ακόμα και όταν στα 4-5 τελευταία επεισόδια αποφάσισαν να ξετυλίξουν το κουβάρι (μα γιατί??? μπορούσαν άλλη μια τριετία τουλάχιστον!!!) δεν μπόρεσαν ποτέ να το μαζέψουν...

Για μένα δεν άφησε κανένα ερωτηματικό ήταν φανερό ότι όλες οι καταστάσεις που δημιούργησαν στο καθαρτήριο ώστε να προχωρήσουν στην άλλη ζωή, εκτός από μερικούς που έμειναν έξω από την εκκλησία στο τέλος...

Μην αναρωτιέστε τι έγιναν 5-10 από τους "κομμένους" χαρακτήρες, τι δουλειά είχαν τα ειδύλλια και τα καβαλητά στα κλουβιά, τα πέρα δώθε στο χρόνο, οι φάροι και τα αγάλματα, το ναυάγιο και οι συνδετικοί κρίκοι με τον έξω κόσμο, οι αναδρομές στη ζωή του Jacob και του άλλου.... απλά πέσαμε σε ευφάνταστους πεθαμένους...
Δλδ. απλά μπουρδολογία για να περάσει η ώρα...
Εντάξει δεν ήταν το μόνο που έκανε κάτι τέτοιο... Μιλάμε για σήριαλ...

Κατά τα άλλα ότι καλύτερο έχω δει σε σήριαλ από θέμα φωτογραφίας και σκηνοθεσίας. Καλό καστ και μια τρομερή ιδέα που θα έπρεπε να την είχε ο Σιάμαλαν! έτσι ώστε να βλέπαμε ακόμα ένα αριστούργημα 2 ωρών στη μεγάλη οθόνη...

Με άριστα το 10 (μόνο το TNG έχει πάρει αυτό το βαθμό...) του βάζω 5 για τα παραπάνω και μόνο... JJ απαράδεκτος για μια ακόμη φορά...:slapface:
Τόσο ταλέντο και ενεργητικότητα εντελώς, μα εντελώς στράφι...:FSGSFGS4:

Re: Lost - season 6 (final)

ωραια μπορει να μου πει καποιος την υποθεση περιληπτικα για να μη χανω το χρονο μου αμα ειναι ... ?

τι ειναι αυτο και πως τελειωνει και τι ηταν το νησι ...

ειχανε πεθανει ?

αλλη διασταση

τι εξηγηση δωσανε ?

( δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο αλλα ξερω τα βασικα )

Με μία πρόταση έπεσε ένα αεροπλάνο σε ένα νησί, πεθάναν όλοι αλλά δεν ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν (μη ρωτάς που...) και σκαρφίστηκαν μια περιπέτεια από κοινού (μη ρωτάς πως...) ώστε να ξεπεράσουν τα βάσανα τις ζωής τους... πηγαινοερχόμενοι στο χώρο και στο χρόνο (είπαμε μη ρωτάς πως...) κάποιοι τα κατάφεραν κάποιοι άλλοι όχι (όσοι δεν κάναν στην παραγωγή) έγιναν φαντάσματα και θα περάσουν μια βόλτα από το σπίτι σου αν κάτσεις να δείς αυτή τη μπούρδα...

Χωρίς πλάκα όμως αξίζει και μόνο η κινηματογράφηση... τέτοια φωτογραφία δεν έχω ξαναδεί σε σήριαλ...

Re: Lost - season 6 (final)

Ένα αεροπλάνο πέφτει κ δυο τρεις ντουζινες άνθρωποι επιζουν σε ένα νησί με ιδιότητες απο υπερφυσικες εώς μεταφυσικες.

Το νησί είναι ένα κομμάτι στεριάς που περιβάλλεται απο νερό.

Κάποιοι πέθαναν στην αρχή, άλλοι στην μέση, άλλοι στο τέλος ενω μερικοί πέθαναν πολλα Χρονια αργότερα. Τελιωνει με την αντίστροφη σκηνή απο αυτήν που άρχισε.

Οι θεατές πήραν την ίδια εξήγηση που πήραν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστες που υποτίθεται ότι ζησαν την όλη ιστορία. Τίποτα παραπάνω Τίποτα λιγότερο.

πως ειναι οταν εισαι ηθοποιος και περνεις το σεναριο αλλα δεν εχεις το φιναλε για εισαι σε αγωνια ετσι και εδω

απλα ηρθε το τελος ετσι ξαφνικα μετα απο 6 LOST YEARS

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

ωραια μπορει να μου πει καποιος την υποθεση περιληπτικα για να μη χανω το χρονο μου αμα ειναι ... ?

τι ειναι αυτο και πως τελειωνει και τι ηταν το νησι ...

ειχανε πεθανει ?

αλλη διασταση

τι εξηγηση δωσανε ?

( δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο αλλα ξερω τα βασικα )

Η καλύτερη ever σειρά μέχρι στιγμής, ετοιμασου για τρελλα ξενύχτια..
To φιναλε (για μένα) απλα οπως θα επρεπε να ειναι δεδομενου της τροπης που ειχε πάρει.
Μη ρωτας τιποτα παραπάνω, 100 αθρωποι 100 απόψεις διαφορετικές θα ακούσεις, δες τα 2-3 πρωτα επεισοδια και θα καταλάβεις...

Re: Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Η καλύτερη ever σειρά μέχρι στιγμής, ετοιμασου για τρελλα ξενύχτια..
To φιναλε (για μένα) απλα οπως θα επρεπε να ειναι δεδομενου της τροπης που ειχε πάρει.
Μη ρωτας τιποτα παραπάνω, 100 αθρωποι 100 απόψεις διαφορετικές θα ακούσεις, δες τα 2-3 πρωτα επεισοδια και θα καταλάβεις...

+1000

To finale αυτή τη στιγμή δε θα σου πει τίποτα. Το ταξίδι είναι που μετράει, στιγμές του οποίου θα περάσεις με κομμένη την ανάσα. Κάποια επεισόδια για μένα θα μείνουν στην ιστορία ως αξεπέραστα.

ρωτώντας 100 ανθρωπους,θα παρεις 2 απαντησεις,οι μεν 2 θα σου πουν ηταν υπεροχο,αλλα δεν ξερουμε γιατι και οι υπολοιποι 98 θα σου πουν..

:rifle::damnyou::slapface:....:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

+1000

To finale αυτή τη στιγμή δε θα σου πει τίποτα. Το ταξίδι είναι που μετράει, στιγμές του οποίου θα περάσεις με κομμένη την ανάσα. Κάποια επεισόδια για μένα θα μείνουν στην ιστορία ως αξεπέραστα.

:ernaehrung004:
Απο τις καλυτερες (εαν οχι η καλυτερη) σειρες και........οπως τα λεει ο Maestro

ρωτώντας 100 ανθρωπους,θα παρεις 2 απαντησεις,οι μεν 2 θα σου πουν ηταν υπεροχο,αλλα δεν ξερουμε γιατι και οι υπολοιποι 98 θα σου πουν..

:rifle::damnyou::slapface:....:BDGBGDB55:

διορθωσις,ρωτωντας 100,θα εχεις απ'τη μια 97 και απ'την αλλη 3

Το ταξίδι όντως μετράει περισσότερο από τον προορισμό, αλλά όχι πάντοτε. Δηλαδή, ήσασταν περισσότεροι από 2 εκείνοι που αναρωτιόσασταν τόσο καιρό τι συμβαίνει με τις αρκούδες, αν και γιατί παρατηρούνται χωροχρονικές ανωμαλίες, συμμετείχατε ξενυχτώντας σε ελληνικά και διεθνή fora για να βρείτε απαντήσεις στα αναρίθμητα ερωτήματα και όταν στο τέλος οι απαντήσεις ήταν βασικά 2 :
1) Το Νησί αναζητά προστάτη ενός ...φελλού!
2) Οι πρωταγωνιστές κάποια στιγμή πέθαναν όλοι και οι ψυχές τους έφτιαξαν ένα κόσμο για να... θυμηθούν (και, προσέξτε: Έφτιαξαν ένα κόσμο που ερωτεύονται, κλέβουν και σκοτώνουν για να θυμηθούν ότι έκλεβαν και σκότωναν, ώστε να ησυχάσει και να καθαρίσει η ψυχή τους και να μεταβεί στο επόμενο στάδιο!)

...είπατε ότι "εντάξει μωρέ, δεν πειράζει, σημασία έχει ότι η σειρά αυτή με έβαλε σε διαδικασία να ξενυχτάω στο ίντερνετ για να μάθω τι τρέχει με τις πολικές αρκούδες;"

Είστε πάνω από 2 άτομα;

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Είδε κανείς το 15λεπτο New Man In Charge;

Ναι. Βασικά, γίνεται μια (γελοία) προσπάθεια να απαντηθεί (χαχα) το ερώτημα της τροφοδοσίας του νησιού, δηλαδή να απαντηθεί (χαχα) το ερώτημα "πώς ο Χιούγκο έβρισκε συνέχεια φαί".Αυτό όσον αφορά τα ερωτήματα που βρίσκουν απάντηση(χαχα) σε αυτό το 15λεπτο.
Κυρίως, όμως, αφορά την προσπάθεια του Χιούγκο και του βοηθού του , Μπεν, να βρουν διάδοχο για το Νησί! Ναι, ναι, κουράστηκαν κιόλας τα χρυσά μου... Ο Τζέικομπ έμεινε για 200+ χρόνια και ο Χιούγκο ψάχνει ήδη για αντικαταστάτη! Και βρήκε υποψήφιο, το φουκαρά το γιο του Μάικλ...

Ωχ, με έπιασε πάλι... Έχω μια πελώωωωρια λαχτάρα να ξεφτιλήσω το LOST!

Φαντάζομαι σκηνή με τους πρωταγωνιστές να κάθονται γύρω από τον προστάτη του Νησιού να μάθουν τι συμβαίνει. Στο ρόλο του προστάτη ο... Βασίλης Αυλωνίτης (έχει μεγάλη σημασία η προφορά του)!
Πρωταγ: - Γιατί μας κάλεσες στο Νησί;
Αυλωνίτης: - Διότι, κύριοι, έχετε μίαν αποστολήν. Μίαν αποστολήν δια την σωτηρίαν του πλανήτου. Ένας από εσάς θα ανακηρυχθεί προστάτης.
-Προστάτης τίνος;
-Θα ανακηρυχθεί προστάτης ενός... φελλού!
- Φελλού;
-Μάλιστα κύριοι, φελλού. Διότι ο φελλός αυτός δεν είναι ένας τυχαίος φελλός. Ο φελλός αυτός είναι ένας φελλός αλλιώτικος από τους άλλους. Ο φελλός αυτός... εκπέμπει φως!
- Ωωωωωωω...!

...τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι ταιριάζει και η προφορά του Σταυρίδη!

:flipout:

...συνεχίζεται...