Lou Reed & Metallica

με όλο το σεβασμό....
ποιός είναι ο Κλιφφ?

Ο μπασίστας με τον οποίο οι Metallica έγραψαν τους τρείς πρώτους δίσκους. Η μεγαλύτερη μελωδική φλέβα στην μπάντα και ο μόνος που ήξερε πολύ καλή θεωρία. Ότι έμαθαν από θεωρία το οφείλουν σ αυτόν. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν ο Cliff Burton ζούσε η εικόνα της μπάντας και το έργο της θα ήταν δαφορετικό σήμερα.

Πέθανε σε δυστήχημα όταν το λεωφορείο το οποίο μετέφερε την μπάντα κατα την περιοδεία της στη Σουηδία, ντεράπαρε από τον πάγο και έπεσε πάνω του - είχε εκτοξευθεί από το παράθυρο πρώτα. Ήταν ξημερώματα της 27ης Σεπτεμβρίου του 1986 λίγο έξω από το Ljungby. Το τελευταίο άλμπουμ που έβγαλε με τους Metallica είναι το Master Of Puppets. Για την πλειονότητα των φανς, το καλύτερό τους.

Last edited:
Και σήμερα δεν πρέπει να ειπωθεί καμία άλλη αρνητική κουβέντα για τη μπάντα. Σεβασμός για τα 25 χρόνια που έχουμε ζήσει χωρίς τον αδερφό.
Καλα τωρα, μην υπερβαλλουμε....τον ήξερες κι απο κοντά;

I mean, καλο ειναι να ταυτιζόμαστε με μουσικές και όχι με μουσικούς....

(χωρις παρεξηση παντα :) )

Καλα τωρα, μην υπερβαλλουμε....τον ήξερες κι απο κοντά;

I mean, καλο ειναι να ταυτιζόμαστε με μουσικές και όχι με μουσικούς....

(χωρις παρεξηση παντα :) )

Λίγη υπερβολή δεν βλάπτει. Τουλάχιστον απ την δική μου οπτική...:drummer:

Και διαφωνώ σε παρα πολλά σημεία με την ταύτιση. Τόσο μέ τους καλλιτέχνες όσο και με κάποιο είδος μουσικής αλλά αυτό είναι άλλη (και μεγάλη) κουβέντα.

Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Λίγη υπερβολή δεν βλάπτει. Τουλάχιστον απ την δική μου οπτική...:drummer:

Αμα ειναι να την κανεις την υπερβολη να εισαι large...Το λιγη ειναι οξυμωρο.
Οπως λεει και ενα παλικαρι (γνωστο και μη εξαιρετεο) i want to lick his boots......:music-smiley-005::music-smiley-005:

Ε ναι... Και για τους Beatles αλλά λόγω αντιδραστικότητας περισσότερο όχι επειδή πιστεύω ότι δεν είχαν φοβερό υλικό. Αλλά Sabbath τώρα? Ήμαρτον ρε παιδιά. Στο 2011 ζούμε, με τόσες χιλιάδες μπάντες να χουν περάσει. Πρέπει να ακούμε αυτό?

Λίγο offtopic αλλά θα το πω: αν δεν ήταν οι 4 κύριοι από το Birmingham, αυτές οι χιλιάδες μπάντες αλλά και οι ίδιοι οι Metallica είτε δε θα υπήρχανε, είτε θα γράφανε τελείως άλλα πράγματα. Είπαμε σεβασμός στους Πατριάρχες!! :adore: :adore: :grinning-smiley-043

Υ.Γ. Για τους κυρίους από το Λίβερπουλ δεν γράφω κάτι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται...
Υ.Γ. Πολλά :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 στον Cliff. Όντως οι Metallica θα ήταν διαφορετικοί με αυτόν.

Ο μπασίστας με τον οποίο οι Metallica έγραψαν τους τρείς πρώτους δίσκους. Η μεγαλύτερη μελωδική φλέβα στην μπάντα και ο μόνος που ήξερε πολύ καλή θεωρία. Ότι έμαθαν από θεωρία το οφείλουν σ αυτόν. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν ο Cliff Burton ζούσε η εικόνα της μπάντας και το έργο της θα ήταν δαφορετικό σήμερα.

Πέθανε σε δυστήχημα όταν το λεωφορείο το οποίο μετέφερε την μπάντα κατα την περιοδεία της στη Σουηδία, ντεράπαρε από τον πάγο και έπεσε πάνω του - είχε εκτοξευθεί από το παράθυρο πρώτα. Ήταν ξημερώματα της 27ης Σεπτεμβρίου του 1986 λίγο έξω από το Ljungby. Το τελευταίο άλμπουμ που έβγαλε με τους Metallica είναι το Master Of Puppets. Για την πλειονότητα των φανς, το καλύτερό τους.

Μου εξάπτετε την φαντασία...
ίσως πρέπει να βρώ κάποιον να δανειστώ αυτά τα περίφημα 3 άλμπουμ....

δεν ξέρω βέβαια αν προηγουμένως πρέπει να ρωτήσω κάποιο παληκάρι γνωστό και μη εξαιρετέο....

μπας και μου προτείνει τίποτα Skip Spence

Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Επειδη ακους με ακουστικα σου λεω αστο....

και για κάποιους άλλους το ίδιο μου είχανε πεί...

τώρα...megadeath ήταν....
δεν θυμάμαι, μπά κάτι πιό βαρύ και δεν το τόλμησα.
Τότε πρόλαβε να με σώσει ο Μανωλάκος...

τα δυό τελευταία...περισσότερο ανεκτά...
ιδίως εκείνο με το σπιτάκι...η εισαγωγή περνάει στον επόμενο γύρο.
will throw an ear....(or two)

Από τον πρώτο τους δίσκο μέχρι τη στιγμή που χάλασε το γλυκό...
Αλλά τόσους δίσκους διαμάντια δε βγάζουν 10 συγκροτήματα μαζί!

Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

ιδίως εκείνο με το σπιτάκι...η εισαγωγή περνάει στον επόμενο γύρο.

Κι ομως οι σκληροπυρηνικοι ειπαμε τοτε οτι με αυτο το συγκεκριμενο....πουληθηκαν...:music-smiley-005: