supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 50,030
με όλο το σεβασμό....
ποιός είναι ο Κλιφφ?
Καλα τωρα, μην υπερβαλλουμε....τον ήξερες κι απο κοντά;Και σήμερα δεν πρέπει να ειπωθεί καμία άλλη αρνητική κουβέντα για τη μπάντα. Σεβασμός για τα 25 χρόνια που έχουμε ζήσει χωρίς τον αδερφό.
Καλα τωρα, μην υπερβαλλουμε....τον ήξερες κι απο κοντά;
I mean, καλο ειναι να ταυτιζόμαστε με μουσικές και όχι με μουσικούς....
(χωρις παρεξηση παντα)
Λίγη υπερβολή δεν βλάπτει. Τουλάχιστον απ την δική μου οπτική...:drummer:
Ε ναι... Και για τους Beatles αλλά λόγω αντιδραστικότητας περισσότερο όχι επειδή πιστεύω ότι δεν είχαν φοβερό υλικό. Αλλά Sabbath τώρα? Ήμαρτον ρε παιδιά. Στο 2011 ζούμε, με τόσες χιλιάδες μπάντες να χουν περάσει. Πρέπει να ακούμε αυτό?
Ο μπασίστας με τον οποίο οι Metallica έγραψαν τους τρείς πρώτους δίσκους. Η μεγαλύτερη μελωδική φλέβα στην μπάντα και ο μόνος που ήξερε πολύ καλή θεωρία. Ότι έμαθαν από θεωρία το οφείλουν σ αυτόν. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν ο Cliff Burton ζούσε η εικόνα της μπάντας και το έργο της θα ήταν δαφορετικό σήμερα.
Πέθανε σε δυστήχημα όταν το λεωφορείο το οποίο μετέφερε την μπάντα κατα την περιοδεία της στη Σουηδία, ντεράπαρε από τον πάγο και έπεσε πάνω του - είχε εκτοξευθεί από το παράθυρο πρώτα. Ήταν ξημερώματα της 27ης Σεπτεμβρίου του 1986 λίγο έξω από το Ljungby. Το τελευταίο άλμπουμ που έβγαλε με τους Metallica είναι το Master Of Puppets. Για την πλειονότητα των φανς, το καλύτερό τους.
Μου εξάπτετε την φαντασία...
ίσως πρέπει να βρώ κάποιον να δανειστώ αυτά τα περίφημα 3 άλμπουμ....
Μου εξάπτετε την φαντασία...
ίσως πρέπει να βρώ κάποιον να δανειστώ αυτά τα περίφημα 3 άλμπουμ....
Επειδη ακους με ακουστικα σου λεω αστο....
ιδίως εκείνο με το σπιτάκι...η εισαγωγή περνάει στον επόμενο γύρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.