Ωπα,τωρα το πηρα χαμπαρι Τακη οτι εγινες κι εσυ Λουματζενατος,καλοριζικος......:worshippy:
και ποσοι αλλοι ακομα ειστε ωρε ??
Το μηχανακι κυριολεκτικα κανει "παπαδες"! Εδω και μια βδομαδα παιζω καθε βραδυ μαζι του για να το μαθω τι κανει....
Πραγματικά...
Δοκίμασα κι εγώ χθές να κάνω κάτι κόλπα πειράζοντας το gamma κι έβγαλα παπάδες...
Μαύρισαν όλοι λές και φόραγαν ράσα....![]()
Άντε ρε Καστρουνή.... Τελείωνε... Μας έβγαλες τα συκώτια.. :furious3:
Ζηλεύεις, ε; (για το ´όνομα ´ καλέ)Αντε, αντε, κανα δυο ακομα και μας το βγαλαν το ονομα .....![]()
Ζηλεύεις, ε; (για το ´όνομα ´ καλέ)![]()
Ζηλεύεις που δεν έχεις όνομα σε -ούλης κι συ εννοούσα καλέ.Ποιος ζηλευει ? Για δες το πρωτο ποστ του θεματος :a0210:.
Mε απογοητεύεις, περίμενα να το επισημάνεις νωρίτερα.OT Δε βλεπω "συντακτικο χρωμα" στο ονομα σου , τι εγινε ??
Ζηλεύεις που δεν έχεις όνομα σε -ούλης κι συ εννοούσα καλέ.
Μα που πήγε το μυαλό σου;
Mε απογοητεύεις, περίμενα να το επισημάνεις νωρίτερα.
Τα αντανακλαστικά σου σε προδίδουν.
Άστα Χρήστο, με απέλυσαν κακήν κακώς.
Δεν έπρεπε να ζητήσω εκείνη την ριμάδα την προαγωγή και την αύξηση.
![]()
Σου θυμίζω ότι εδώ και 1,5+ χρόνο, σου έχω πει ότι έχω εναν που καθεται (από εποχής NEC 1000).Δεν μενει παρα να παρουμε και εναν αναμορφικο φακό!![]()
Δεν μου ακούγεται εντελώς παράλογο....καπου διαβασα οτι πλεον με μηχανακια 1080 με υψηλο κοντραστ θελουμε καλυτερους αναμορφικους με κατι ειδικα coatings.
Διαβαζω στο αμερικανικο οτι σε δοκιμες που καναν σε καλους dlp ειδαν οτι η εικονα τους γινοταν ποιο soft με τη χρηση του vp.
Δοκιμασαν σε s2 sim3x 83 κτλ και η εικονα χωρις τη χρηση του στην αλυσιδα του σηματος εδινε μια πολυ πιο razor sharp εικονα.
Το αποδιδουν δε στο γεγονος οτι ουσιαστικα το σημα ποτε δεν γινεται pass through και κατι τετοια.
Εχει δει κανεις τιποτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.