...δεν έχω λόγια, νοιώθω πλέον πολύ πιό φτωχός μετά απο αυτό:
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/114069/attikon-i-teleytaia-provoli
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/114069/attikon-i-teleytaia-provoli
Μια χαρά είναι ο κινηματογράφος Γιάννη....Μόνο η είσοδος έχει ζημιές...
Μαζεύτηκαν και μέλη της Δη.ΜΑΡ για ψηφοθηρικούς λόγους....
Έχει γίνει εκτενή αναφορά στο "Που πάει η χώρα"....
Και εγω γιατί διάβασα και άκουσα τόσο χάλια τα πράγματα;
Και εγω γιατί διάβασα και άκουσα τόσο χάλια τα πράγματα;
Μια χαρά είναι ο κινηματογράφος Γιάννη....Μόνο η είσοδος έχει ζημιές...
Μαζεύτηκαν και μέλη της Δη.ΜΑΡ για ψηφοθηρικούς λόγους....
Έχει γίνει εκτενή αναφορά στο "Που πάει η χώρα"....
Ε βρε καλο-παιδια προσέξτε και εσεις την επόμενη φορά να τον καταστρέψετε εντελώς...μην αφήνετε δουλειές στη μέση...τσ τσ τσ.
Ε βρε καλο-παιδια προσέξτε και εσεις την επόμενη φορά να τον καταστρέψετε εντελώς...μην αφήνετε δουλειές στη μέση...τσ τσ τσ.
Μη μου πειράζετε τον σπάικον69. Είναι γνωστός από παλιά, είχε να γράψει καιρό και ανησυχούσα.
Βγάζει γέλιο.
Οχι Δημήτρη...πραγματικά δεν σε καταλαβαίω καθόλου.Πως θα πρέπει δηλαδή το ένα να αναιρεί το άλλο και γιατί νομίζεις ότι, όποιοι υπόλοιποι νοιάζονται γιά την τροφή και του μυαλού τους, έχουν και γεμάτο στομάχι;Γιάννη, χιλιάδες κόσμος χάνει δουλειές, σπίτια, δεν έχει να φάει. Εκατοντάδες χιλιάδες χάνουν ακόμα και το "βασικό μισθό" πείνας.
Ελπίζω να καταλάβεις αν σου πω ότι δεν δίνω δεκάρα..............
Οχι Δημήτρη...πραγματικά δεν σε καταλαβαίω καθόλου.Πως θα πρέπει δηλαδή το ένα να αναιρεί το άλλο και γιατί νομίζεις ότι, όποιοι υπόλοιποι νοιάζονται γιά την τροφή και του μυαλού τους, έχουν και γεμάτο στομάχι;
Προσωπικά δίνω και μάλιστα πολλές δεκάρες γιά τέτοια πράγματα, και σε πληροφορώ ότι την δουλειά μου ουσιαστικά την έχω χάσει εδω και δύο χρόνια τώρα.
Γιά τα ντουβάρια, ομοίως ...μόνο που ντουβάρια δεν είναι μόνο οι τοίχοι!!!Το θέμα είναι οτι εκμεταλευόμενοι το γεγονός αυτό, οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους παπαγάλοι, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα με σκοπό να υποβαθμήσουν το μέγεθος της διαδήλωσης, το μέγεθος της καταστολής και της βίας προκειμένου να την διαλύσουν και φυσικά, το μέγεθος της προδοσίας και του ξεπουλήματος....
Υπο άλλες συνθήκες, θα λυπόμουν και γω, ίσως.
Υπο αυτές όμως, όχι. Με απασχολεί και λυπάμαι πολύ για το μέλλον που διαγράφεται μαύρο και τα επόμενα δεινά που έρχονται (γιατί υπάρχει και συνέχεια βέβαια).
Τα ντουβάρια αυτήν την εποχή, μ αφήνουν παγερά αδιάφορο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.