Λυπάμαι τόσο πολύ...

Μια χαρά είναι ο κινηματογράφος Γιάννη....Μόνο η είσοδος έχει ζημιές...

Μαζεύτηκαν και μέλη της Δη.ΜΑΡ για ψηφοθηρικούς λόγους....

Έχει γίνει εκτενή αναφορά στο "Που πάει η χώρα"....

Re: Απάντηση: Λυπάμαι τόσο πολύ...

Και εγω γιατί διάβασα και άκουσα τόσο χάλια τα πράγματα;

Γιάννη, χιλιάδες κόσμος χάνει δουλειές, σπίτια, δεν έχει να φάει. Εκατοντάδες χιλιάδες χάνουν ακόμα και το "βασικό μισθό" πείνας.
Ελπίζω να καταλάβεις αν σου πω ότι δεν δίνω δεκάρα..............

Μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις την είσοδο
Πριν ~3 χρόνια η Αθηνα ηταν μισοκατεστραμμενη, θυμαμαι σε λίγες μέρες ειχα δώσει τρία φορτηγα σε τζαμάδες να προλάβουν....
Αυτη τη φορά....media

Ένα ακόμα που πρεπει να σημειωθεί οτι τη πλήρωσε οτι σε Τσίλλερ
Ενταξει γερμανός ηταν εχει μία λογική αλλά δεν θα ηταν καλό να επεκταθούν σε Χανσεν

Γιατι μιας και ολα τρεχουν τρεχουν και τα σεναρια των ΑΡΔ. Δεν περιμεναν ποτε απο οτι φανηκε μια μαρτυρια καποιου για το τι ζημιες ειχε παρα μονο τις εικασιες καποιων.

Ο κινηματογραφος θα ξαναλειτουργησει και συντομα οπως ακουσα χτες την υπευθυνη να λεει. Ποτε θα ξαναλειτουργησουν οι θεατες του κινηματογραφου δεν ξερω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λυπάμαι τόσο πολύ...

Γιατί θα τα διάβασες σε τίποτα καθεστωτικά έντυπα ή θα είδες τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ και του ΜEGA...

Μακριά απο αυτά, βλάπτουν σοβαρά την ενημέρωση.....χεχε!!!

Να ηταν μονο αυτα τα δυο, καλα θα ηταν.Χτες,ειχαν ολοι κοινη γραμμη.

Ε βρε καλο-παιδια προσέξτε και εσεις την επόμενη φορά να τον καταστρέψετε εντελώς...μην αφήνετε δουλειές στη μέση...τσ τσ τσ.

Προσωπικά λυπάμαι περισσότερο όταν βλέπω τα "περήφανα γηρατειά" βουρκωμένα γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν τα βασικά...

Ε βρε καλο-παιδια προσέξτε και εσεις την επόμενη φορά να τον καταστρέψετε εντελώς...μην αφήνετε δουλειές στη μέση...τσ τσ τσ.

Να φανταστω οτι η λεξη ντροπη δεν σε αγγιζει...

Εισαι απαραδεκτος.κατηγορεις μελη του φορουμ για κατι;;Ειδικα οταν η αγαπη τους για τον πολιτισμο και η στηριξη τους στον δοκιμαζομενο κοσμο ειναι δεδομενη;;θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις και να αναλογιστεις τι λες.
Αν νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε χουλιγκανους εισαι γελασμενος.

Μη μου πειράζετε τον σπάικον69. Είναι γνωστός από παλιά, είχε να γράψει καιρό και ανησυχούσα.
Βγάζει γέλιο.

Μη μου πειράζετε τον σπάικον69. Είναι γνωστός από παλιά, είχε να γράψει καιρό και ανησυχούσα.
Βγάζει γέλιο.

Μα φυσικά και για το λόγο αυτό παρακολουθώ κάπου κάπου αυτό το thread...για το για το γέλιο που βγάζει ;-)

Attachments

• wallpaper-1162283.jpg
    wallpaper-1162283.jpg
    26.1 KB · Views: 273
Απάντηση: Re: Απάντηση: Λυπάμαι τόσο πολύ...

Της ΓΑΔΑ εισαι και απευθυνεσαι στο μέλος με προστακτική και σε δευτερο πληθυντικό??Τραβα να ξεκουραστεις για τουλαχιστον μια εβδομάδα γιατι το συγκεκριμενο σου ποστ δεν ειναι μονον κατάπτυστο αλλα κατι παραπανω απ'αυτο επειδη ενοοείς ευθέως οτι το μελος Emilot εκαιγε..

Και οταν ξαναμπεις (αμα θελησεις και μπεις) στο πρωτο αναλογο που θα γραψεις εφυγες για παρα πολυ καιρο.

Γιάννη, χιλιάδες κόσμος χάνει δουλειές, σπίτια, δεν έχει να φάει. Εκατοντάδες χιλιάδες χάνουν ακόμα και το "βασικό μισθό" πείνας.
Ελπίζω να καταλάβεις αν σου πω ότι δεν δίνω δεκάρα..............
Οχι Δημήτρη...πραγματικά δεν σε καταλαβαίω καθόλου.Πως θα πρέπει δηλαδή το ένα να αναιρεί το άλλο και γιατί νομίζεις ότι, όποιοι υπόλοιποι νοιάζονται γιά την τροφή και του μυαλού τους, έχουν και γεμάτο στομάχι;
Προσωπικά δίνω και μάλιστα πολλές δεκάρες γιά τέτοια πράγματα, και σε πληροφορώ ότι την δουλειά μου ουσιαστικά την έχω χάσει εδω και δύο χρόνια τώρα.

Last edited:

Οχι Δημήτρη...πραγματικά δεν σε καταλαβαίω καθόλου.Πως θα πρέπει δηλαδή το ένα να αναιρεί το άλλο και γιατί νομίζεις ότι, όποιοι υπόλοιποι νοιάζονται γιά την τροφή και του μυαλού τους, έχουν και γεμάτο στομάχι;
Προσωπικά δίνω και μάλιστα πολλές δεκάρες γιά τέτοια πράγματα, και σε πληροφορώ ότι την δουλειά μου ουσιαστικά την έχω χάσει εδω και δύο χρόνια τώρα.

Το θέμα είναι οτι εκμεταλευόμενοι το γεγονός αυτό, οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους παπαγάλοι, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα με σκοπό να υποβαθμήσουν το μέγεθος της διαδήλωσης, το μέγεθος της καταστολής και της βίας προκειμένου να την διαλύσουν και φυσικά, το μέγεθος της προδοσίας και του ξεπουλήματος....

Υπο άλλες συνθήκες, θα λυπόμουν και γω, ίσως.
Υπο αυτές όμως, όχι. Με απασχολεί και λυπάμαι πολύ για το μέλλον που διαγράφεται μαύρο και τα επόμενα δεινά που έρχονται (γιατί υπάρχει και συνέχεια βέβαια).

Τα ντουβάρια αυτήν την εποχή, μ αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Το θέμα είναι οτι εκμεταλευόμενοι το γεγονός αυτό, οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους παπαγάλοι, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα με σκοπό να υποβαθμήσουν το μέγεθος της διαδήλωσης, το μέγεθος της καταστολής και της βίας προκειμένου να την διαλύσουν και φυσικά, το μέγεθος της προδοσίας και του ξεπουλήματος....

Υπο άλλες συνθήκες, θα λυπόμουν και γω, ίσως.
Υπο αυτές όμως, όχι. Με απασχολεί και λυπάμαι πολύ για το μέλλον που διαγράφεται μαύρο και τα επόμενα δεινά που έρχονται (γιατί υπάρχει και συνέχεια βέβαια).

Τα ντουβάρια αυτήν την εποχή, μ αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Γιά τα ντουβάρια, ομοίως ...μόνο που ντουβάρια δεν είναι μόνο οι τοίχοι!!!