Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

που μπορουμε να δουμε αυτο το ντοκουμεντο Νταλαρα jethro στο Ηρωδειο
δεν γνωριζω οτι υπαρχει κατι τετοιο ..

.

εδώ υπάρχουν οι Tool στο πρώην Ελληνικό Αεροδρόμιο και οι Floyd στο ΟΑΚΑ TO '89...:rolleyes:

Επανήλθα!!!

Θα συμφωνήσω με τον φίλο mdvq (καλά το έγραψα??)!!

Μια κουβέντα κάνουμε και μου αρέσει να ακούω απόψεις όλων των ειδών (ρισζοσπαστικές, κολλημένες, κλπ!!), το θεωρώ υγεία και πολιτισμό.

Λοιπόν στο θέμα μας.... εννοείται ότι μιλάμε για την πορεία της ελληνικής μουσικής...και αν έχει φτάσει σε ένα τέλμα!!

Αφορμή βέβαια ήταν η συνέντευξη του Κατσιμίχα!!!

Πήγαμε και σε άσχετα αλλά έτσι είναι οι κουβέντες!!

d92782bes9j.jpg

Tracks :
1 Someday The Sun Won't Shine For You 3:59
2 Living In The Past 5:08
3 Life Is A Long Song 3:37
4 Under Wraps 2:30
5 Rocks On The Road 7:05
6 Nursie 2:27
7 Too Old To Rock: Roll Too Young To Die 4:44
8 One White Duck 3:15
9 A New Day Yesterday 7:34
10 John Barleycorn 6:34
11 Look Into The Sun 3:46
12 A Christmas Song 3:46
13 From A Dead Beat To An Old Greaser 3:51
14 This Is Not Love 3:53
15 Bourée 6:06
16 Pussy Willow 3:32
17 Locomotive Breath 5:52

Release date: 14. September 1992 (UK) and 22. September 1992 (USA)
Recording location/date: All tracks recorded live on the spring 1992 tour: Athens (tracks 1 and 10), London (track 2), Frankfurt (track 3), Zurich (track 4), Caesarea (tracks 5, 11, 12 and 14), Mannheim (track 6), Ankara (track 7), Prague (track 8), Graz (track 9), Munich (track 13), Berlin (track 15), Dortmund (track 16), Jerusalem (track 17).

Guest musicians: George Dalaras (vocals on "John Barleycorn" on Italian and Greek release).
τραγούδησαν και το Ruby Tuesday μαζί αλλά δεν το περιέλαβαν στον δίσκο
Production: Ian Anderson
Cover Concept by: -
Cover Art by: Bogdan Zarkowski
Musicians:
Ian Anderson (flute, mandolin, harmonica, acoustic guitar, percussion, vocals)
Martin Barre (electric guitar, acoustic guitar)
Dave Pegg (bass, mandolin)
Dave Mattacks (snare drum, bass drum, hi-hat, cymbal, glockenspiel, percussion, keyboard)

για DVD δεν ξέρω τίποτα . Μάλλον δεν τόλμησαν .

Καλο θα ηταν επίσης να ξεραμε σε ποια δηλωση του Χατζηγιαννη αναφερεται ο Πανος.
Μονο ετσι θα μπορουμε να πουμε αν ειναι σκληρη δηλωση κτλ κτλ

Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Καλο θα ηταν επίσης να ξεραμε σε ποια δηλωση του Χατζηγιαννη αναφερεται ο Πανος.
Μονο ετσι θα μπορουμε να πουμε αν ειναι σκληρη δηλωση κτλ κτλ

Ότι έκλεισε το μαγαζάκι του έντεχνου στην Ελλάδα!!

"Και τι δεν είπε το παιδί: "Δεν έχω ανάγκη κανέναν", δεν με βοήθησε κανείς, "τα κάνω όλα μόνος μου", "δε με ενδιαφέρει τίποτα" κ.λ.π.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, πατάει και την πεπονόφλουδα του έμπειρου δημοσιογράφου περί "ανυπόταχτων οπαδών του εντέχνου" που απέρριψαν το Μιχάλη και τρελαίνεται ο Μιχάλης και υπογράφει με τη βαριά θανατική του καταδίκη του μίζερου και δυσνόητου "έντεχνου τραγουδιού" και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς τη δόξα της "σκεπτόμενης ποπ"."

Last edited:

Ότι έκλεισε το μαγαζάκι του έντεχνου στην Ελλάδα!!

"Και τι δεν είπε το παιδί: "Δεν έχω ανάγκη κανέναν", δεν με βοήθησε κανείς, "τα κάνω όλα μόνος μου", "δε με ενδιαφέρει τίποτα" κ.λ.π.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, πατάει και την πεπονόφλουδα του έμπειρου δημοσιογράφου περί "ανυπόταχτων οπαδών του εντέχνου" που απέρριψαν το Μιχάλη και τρελαίνεται ο Μιχάλης και υπογράφει με τη βαριά θανατική του καταδίκη του μίζερου και δυσνόητου "έντεχνου τραγουδιού" και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς τη δόξα της "σκεπτόμενης ποπ"."

Και λιγα του ειπε τοτε...

Ναυτακια που ...σαμε, καπεταναιοι!

Eγώ πάντως θεωρώ ότι ο χατζηγιάννης προσφέρει.
Φέτος στο μαγαζί που τραγουδούσε βρεθήκαμε 30 άντρες και 500 γυναίκες.
Και ο Σουπιάδης να είσαι , μία αίσθηση ότι γίνεσαι ερωτικό αντικείμενο του πόθου για ένα βράδυ ,την εισπράτεις.

Και ο Σουπιάδης να είσαι , μία αίσθηση ότι γίνεσαι ερωτικό αντικείμενο του πόθου για ένα βράδυ ,την εισπράτεις.

:firstprize: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Το ότι έδιωξε τα παιδιά του fame story για να κλείσει το μαγαζί αυτός, δεν το είπαμε... Το ότι πήγε πελάτης μου και μου είπε ότι όσοι ήταν μαζί του τραγούδησαν 2 τραγούδια και το υπόλοιπο πρόγραμμα 2-3 ώρες τον τρώγανε στην μάπα, δεν το είπαμε.

Το ότι είπε 2-3 φορές το χέρια ψηλά, δεν το είπαμε!!
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Δημητρη με εχεις απενοχοποιησει τελειως!!!!-bye-

Και μιας και ήσουν και συ εκει.
Το σουϊτ χομ αλαμπαμα το ειπε καλα ή ετσι μου φανηκε εμενα ,μετα απο δυο μποτιλιες ευγενους σκωστεζικου αποσταγματος???

Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Μα ρε Μιχάλη , όταν μιλάμε για την μουσική και ανταλάσσουμε απόψεις ή δογματίζουμε κατά βούληση , έχουμε πάντα στο νου την μουσική που ακούμε στην "σοφίτα" μας .
Κατά τα λοιπά , η μουσική έχει σχέση με τον τόπο , τον χρόνο , την παρέα , την φάση , το έτερο φύλο κ.ο.κ. Αλλοίμονο . Μήπως κανείς περιμένει να ακούσει τον Κηθ Τζάρετ στην Νεράϊδα ή στο Vox με γυναικοπαρέα και Τσίβας ( sic ) , τον Υο Υο Μa στο πανηγύρι της Αγιά-Μαρίνας στην Μηλίνα Βόλου ή τους Judas Priest τρώγοντας με φίλους σε ταβέρνα παρα θιν αλός ή την Στανίση στην Σκάλα του Μιλάνου ;

ΥΓ .Ευτυχως υπάρχουν κι οι Jethro Tull με τον Νταλάρα στο Ηρώδειο :flipout:

γιά να μην πελαγοδρομείτε, το νόημα της φράσης "το τι ακούω στη σοφίτα ΜΟΝΟΣ" είναι ότι μπορεί στου Ντοκ να ακούω Vladislav Delay και Sinatra, στου Τζιμη Pothead, στου Λύμπε Kinks και στου Σπύρου Norma αλλά στη σοφίτα 8 στις 10 θα διαλέξω ανάμεσα από 10 δίσκους, εκ των οποίων θα είναι το Love devotion surrender, το live at fillmore 68, το live at yoshi's, το moonlight whispers, το spaces revisited, το gipsy project το peche a la mouche και άντε 10-20 ακόμα βαρειά βαρειά.....

Απάντηση: Re: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Να γίνει logo για το avclub :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

ο τόπος του εγκλήματος ήταν το "Παλλάς", Στέλιο.:popcorn:

Δεν το έχω κι έτσι με μπέρδεψε το σάιτ με τα live dates τους που αναφέρει ως τόπο το Attica . Ε , είπα κι εγώ σε ένα περίεργο συνειρμό , ξένοι είναι Ηρώδου του Αττικού είδαν , παρέλειψαν το Ηρώδου κι έμεινε το Αττικού . Αλλωστε , Νταλάρας χωρίς Ηρώδειο γίνεται ;

εμένα οι περίεργοι συνειρμοί είναι αυτοί που μ αρέσουν περισσότερο
είπε και το Ruby Tuesday ε; βρε τον αθεόφοβο! όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει :bang:

Βρίσκω στο Δελληβοριά ένα σεμνό τραγουδοποιό, του οποίου ενίοτε με τραβάει το χιούμορ των στίχων του, και ο οποίος επιβιώνει στις παρυφές της δισκογραφικής μας δημοσιότητας. Τι κακό έχει αυτό δηλαδή? Δεν το έπαιξε ποτέ μεγάλος εξ όσων θυμάμαι.
Θεωρώ βέβαια ότι έχει εξαντληθεί ήδη με τον προηγούμενο δίσκο του, ο τελευταίος και πρόσφατος ήταν απογοήτευση.
Δυστυχώς στη χώρα μας οι βιοποριστικές ανάγκες πιέζουν....