Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …
...αυτό δα έλειπε :behead:
Δεν το έχω
...αυτό δα έλειπε :behead:
Δεν το έχω
Βρίσκω στο Δελληβοριά ένα σεμνό τραγουδοποιό,
Ο Κώστας συμπλήρωσε: "Ενα τραγούδι που να το σιγοτραγουδάς μόνος σου βρε αδελφέ"Όταν λες αξιομνημόνευτη μελωδία, μπορείς να μου δώσεις κάποιο παράδειγμα στην ελληνική δισκογραφία των τελευταίων 10 ετών για να καταλάβω το ύψος του πήχη?
Πολύ ψηλά τον βάζεις τον πήχη.... μη σκοντάψει κανείς μόνο!![]()
Και η Βουρκωμένη Δευτέρα είναι μελωδική άμα είναι έτσι, μελωδικότατη.
Mιχάλη τo είπε;
Είπα οτι Χατζιδάκης δεν υπάρχει πιά.Εσύ μπορεί να μην ακούς τίποτα εκτός από Δελληνοτιά Πάσο.Μην ειρωνεύεσαι όμως γιατί το θρεντ δεν αφορά σε κλασσική ούτως ή άλλως....:afro:
Τώρα ο πήχης όσο ψηλά ή χαμηλά τον βάλεις,πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τον καβαλήσεις.So, carefull:ears:
Υ.Γ. Η Βουρκωμένη Δευτέρα δεν πιάνεται γιατί είναι .."Κινηματογραφικό":Banane0:
Βρίσκω στο Δελληβοριά ένα σεμνό τραγουδοποιό, του οποίου ενίοτε με τραβάει το χιούμορ των στίχων του, και ο οποίος επιβιώνει στις παρυφές της δισκογραφικής μας δημοσιότητας. Τι κακό έχει αυτό δηλαδή? Δεν το έπαιξε ποτέ μεγάλος εξ όσων θυμάμαι.
Θεωρώ βέβαια ότι έχει εξαντληθεί ήδη με τον προηγούμενο δίσκο του, ο τελευταίος και πρόσφατος ήταν απογοήτευση.
Δυστυχώς στη χώρα μας οι βιοποριστικές ανάγκες πιέζουν....
δεν ειρωνεύομαι, κάθε άλλο, ούτε φυσικά και ακούω γενικώς Δεληβοριά. Απλώς δεν καταλαβαίνω το πώς ξεχωρίστηκε. Όπως πάει θα βγάλουμε και μέγα τραγουδοποιό τον Καρβέλα.
Βρίσκω στο Δελληβοριά ένα σεμνό τραγουδοποιό, του οποίου ενίοτε με τραβάει το χιούμορ των στίχων του, και ο οποίος επιβιώνει στις παρυφές της δισκογραφικής μας δημοσιότητας. Τι κακό έχει αυτό δηλαδή? Δεν το έπαιξε ποτέ μεγάλος εξ όσων θυμάμαι.
Θεωρώ βέβαια ότι έχει εξαντληθεί ήδη με τον προηγούμενο δίσκο του, ο τελευταίος και πρόσφατος ήταν απογοήτευση.
Δυστυχώς στη χώρα μας οι βιοποριστικές ανάγκες πιέζουν....
το δικό μου πρόβλημα με τον Δεληβοριά είναι πως παραείναι σεμνός.
Εγώ βέβαια, ακούγοντας τους στίχους του, πιστεύω πως είναι και μουλωχτός - αλλά αυτό είναι άλλου παππά.
Επίσης: δεν έγραψε ποτέ έστω και μία αξιομνημόνευτη μελωδία. Ενα τραγούδι που να το σιγοτραγουδάς μόνος σου βρε αδελφέ.
Ο Χατζιδακης ητανε και οχι ο Σαβοπουλος. Τωρα;
εμένα οι περίεργοι συνειρμοί είναι αυτοί που μ αρέσουν περισσότερο
είπε και το Ruby Tuesday ε; βρε τον αθεόφοβο! όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει :bang:
Και ξαναρωτάω φίλε fuse ποιος είναι αυτός που θα το κρίνει αυτό?Απο ποιον έχει πάρει αυτή την ιδιότητα για να κάνει τον διαχωρισμό έντεχνου και μη έντεχνου.
Ο Lepton μου εξήγησε ότι πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης κλασσική μουσική παιδεία κτλ.Ωραία και η Ευρυδίκη εχει κλασσική μουσική παιδεία,είναι έντεχνη?
Το παράδειγμα με τα αρλεκιν καλό αλλά εκεί πιστεύω ότι η διαφορά είναι οφθαλμοφανή.Στη μουσική τώρα ποιος βαφτίζει το Ρίτα και τα λογία τα μεγάλα έντεχνο ενώ το πάρτι πχ ποπ τραγουδακι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.