M. Jackson... αντιγραφη

πάνω εκεί που έχει εκτραπεί κανονικά η συζήτηση και γουστάρουν όλοι, πλακώνει ο Μπάϊρας με ένα κατεβατό και μας ξενερώ όλους....

Στην επόμενη έχει μπάνιο....

Απάντηση: Re: M. Jackson... αντιγραφη

πάνω εκεί που έχει εκτραπεί κανονικά η συζήτηση και γουστάρουν όλοι, πλακώνει ο Μπάϊρας με ένα κατεβατό και μας ξενερώ όλους....

Τα θελε ο κώλος σας....χαχαχαχα!!!:ernaehrung004:

Αν το θεωρησεις εναν πετυχημενο disco-funk-soul καλλιτεχνη με ικανοτητες χορευτικες παραπανω απο το συνηθες ΟΚ. Αλλα το μεγαλυτερο ονομα στην ποπ μουσικη ισαξιο με τους Μπητλς ε οχι.

δεν έχουν νόημα τέτοιου είδους συγκρίσεις Σταύρο.
Σύγχρονο R&B με τα όλα του, αυτό ήταν.
Και είχε ...την αναίδεια -άκουσον άκουσον- να χορεύεται κιόλας.

Μπαίρας ξενερώ χθες, πρώτη μέρα στην δουλειά!
Για να αποφύγω την κατάθλιψη δύο λύσεις υπήρχαν!

Η βαθύς ύπνος μέχρι την επομένη:sleepey:
Ή
Να υποστηρίξω θερμά τον αδικημένο καλλιτέχνη!:afro:

Κοιμήθηκα στις 4:00!
Ευτυχώς όλη την ώρα που έγραφα το κείμενο μου κρατούσε συντροφιά ο Μαρκόπουλος και οι Μετανάστες :firstprize:

Ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου έλεγε πως ο σωστός άνθρωπος ακούει Μαρκόπουλο και είναι Ολυμπιακός:chinscratch:! Εγώ δεν ασχολήθηκα με ποδόσφαιρο αλλά υποστήριζα πάντα βάζελο. Μου έμεινε όμως Ο Μαρκόπουλος.

Με ανησυχεί λίγο το ότι τελευταία με συγκινεί παραπάνω από το επιτρεπτό το “H αντάρα το λενάκι και η Ρηνιώ”

Πάρτε οφφ τοπικ τώρα:flipout:

Ή

Ευτυχώς όλη την ώρα που έγραφα το κείμενο μου κρατούσε συντροφιά ο Μαρκόπουλος και οι Μετανάστες :firstprize:

Ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου έλεγε πως ο σωστός άνθρωπος ακούει Μαρκόπουλο και είναι Ολυμπιακός:chinscratch:! Εγώ δεν ασχολήθηκα με ποδόσφαιρο αλλά υποστήριζα πάντα βάζελο. Μου έμεινε όμως Ο Μαρκόπουλος.

Με ανησυχεί λίγο το ότι τελευταία με συγκινεί παραπάνω από το επιτρεπτό το “H αντάρα το λενάκι και η Ρηνιώ”

σου έστειλα στα Φάρσαλα μαντάτο !
:firstprize:

Μου έμεινε όμως Ο Μαρκόπουλος.

Παίρνεις πάραυτα 40 κάμψεις, "Γερμανικό" για την υπόλοιπη εβδομάδα, αγγαρεία μαγειρεία και Καλλιόπη για τον υπόλοιπο μήνα :icon15:

στον Τοίχο θα τα λέω άλλη φορά γαμώ τον Αγιο μου!
στον Τοίχο!

Ή

Απ''ολες τίς ανωτέρω συγκλονιστικές-προσωπικές εκμυστηρεύσεις ένα κρατώ:Πρέπει νά το φέρνω λάου-λάου στον γιό μου μήν παραστρατήσει...Οχι τόσο ως πρός τον Μαρκόπουλο (Λέγκω-Λέγκω-Λεγκω Μάναααααααααααααααααααααααααααααααα:ADFAD2::ADFADF1:)αλλά ως πρός τον γαύρο..:flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: M. Jackson... αντιγραφη

Απ''ολες τίς ανωτέρω συγκλονιστικές-προσωπικές εκμυστηρεύσεις ένα κρατώ:Πρέπει νά το φέρνω λάου-λάου στον γιό μου μήν παραστρατήσει...Οχι τόσο ως πρός τον Μαρκόπουλο (Λέγκω-Λέγκω-Λεγκω Μάναααααααααααααααααααααααααααααααα:ADFAD2::ADFADF1:)αλλά ως πρός τον γαύρο..:flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:
Εμενα μου αρεσει αυτο :
"Ανάποδα φλιτζάνια στις κολόνες
που παν και κοτσυλάν οι χελιδόνες.
Σύρμα πάνω σύρμα κάτω
και στα Φάρσαλα μαντάτο."

Εμενα μου αρεσει αυτο :
"Ανάποδα φλιτζάνια στις κολόνες
που παν και κοτσυλάν οι χελιδόνες.
Σύρμα πάνω σύρμα κάτω
και στα Φάρσαλα μαντάτο."

σου έστειλα στα Φάρσαλα μαντάτο !
:firstprize:

αργείς μάνα μ....
αργείς....:a0210:

Ευγε Γιωργο, τι να σου πει κανεις?
Η μαυρη κοινοτητα ποτε δεν τον αφησε μονο ακομα και οταν ηταν ασχημα στριμωγμενος απο τη δικαιοσυνη κλπ., πραγμα που δε συμβαινει παντα.

Ειναι και η καταγωγη της οικογενειας βεβαια: οταν αναφερουν Gary Indiana (και το ανεφεραν πολυ συχνα εστω και αν δεν ειχε και τοσο σχεση κοινωνικα) παραπεμπουν στο απολυτο μαυρο εργατικο territory σε ολη τη χωρα...
Στα ατσαλινα εργοστασια του βορρα που φτιαχτηκαν για την φυλη του,
ηταν ενας απο αυτους μεχρι το τελος

Θα σας κουράσω λίγο, αλλά το καθήκον με καλεί.

Πριν σας πω τι έκανε ο Riley να σας πω τι κατάφερε ο κλώνος του.

1.o 89 o AL B Sure έχει συμμετοχή στο lp Back on the Block του Quincy Jones
2.To 91 ντουέτο με την Diana Ross στο No Matter What You Do
3.Το 93 ντουέτο με τον David Bowie στο Black tie white noise
4.To 89 έκανε την παραγωγή στο As long as we are together του Al Green
Αν δεν μιλάμε για ομαδική παράκρουση τότε ο τύπος μάλλον κάτι έκανε σωστά!
Αυτά να φανταστείτε τα έκανε ο κλώνος του Τeddy Riley,

Σωστός Γιώργο, ωραία πράγματα μου θύμισες.

Παίρνεις πάραυτα 40 κάμψεις, "Γερμανικό" για την υπόλοιπη εβδομάδα, αγγαρεία μαγειρεία και Καλλιόπη για τον υπόλοιπο μήνα :icon15:

στον Τοίχο θα τα λέω άλλη φορά γαμώ τον Αγιο μου!
στον Τοίχο!

Βαζελος τι περιμενεις....

Ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου έλεγε πως ο σωστός άνθρωπος είναι Ολυμπιακός:chinscratch:! Εγώ δεν ασχολήθηκα με ποδόσφαιρο αλλά υποστήριζα πάντα βάζελο.

Γι'αυτο ακριβως εισαι βαζελος....
Αγαπω τον πατερα σου και ας μην τον ξερω...
H σχεση μας τελειωνει εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=RUNHCuW0zqU&feature=related

Δηλαδη αυτο παραπανω δεν ειναι μαυρο?

Last edited:

Βαζελος τι περιμενεις....

Γι'αυτο ακριβως εισαι βαζελος....
Αγαπω τον πατερα σου και ας μην τον ξερω...
H σχεση μας τελειωνει εδω...

Δηλαδη αυτο παραπανω δεν ειναι μαυρο?

Βρε αυτό έβαλες, βάλε το επίσημο βίντεοκλιπ να δούνε τι σημαίνει "μαύρο"......(εκτός του κομματιού)....

Αν το θεωρησεις εναν πετυχημενο disco-funk-soul καλλιτεχνη με ικανοτητες χορευτικες παραπανω απο το συνηθες ΟΚ. Αλλα το μεγαλυτερο ονομα στην ποπ μουσικη ισαξιο με τους Μπητλς ε οχι.

Νομιζω Σταυρο οτι πεφτεις στην παγιδα των περιοδικων.Δεν ειναι εκει η ουσια.
Who gives a shit τι ειναι μεγαλυτερο,μικροτερο,ισαξιο και τα λοιπα.
Η ιστορια τον εχει βαλει ψηλα και δεν ειναι τυχαιο.Γιατι σε τετοιους καλλιτεχνες μετραει η διαρκεια και για να εχεις διαρκεια θελει ταλεντο.
Btw τους Μπητλς τους αγαπουσε και ο ιδιος.
Η προσφορα του στη μαυρη μουσικη ηταν τεραστια.Μπορει να μην ηταν τοσο επιδραστικη οσο του James Brown,του Stevie Wonder,του Sly ή του Curtis Mayfield και του Nile Rodgers απο την αλλη ομως ηταν και ολα αυτα μαζι φιλτραρισμενα.Ηταν,τροπον τινα,μια φυσικη εξελιξη των πραγματων στη μαυρη μουσικη απο την ποπ μερια της.Ποτε ξανα δεν επιασε τετοια επιπεδα καθολικης αποδοχης ταυτοχρονα μαζι με υψηλα καλλιτεχνικα επιπεδα.Γιατι το παλλικαρι ειχε και γουστο,πραγμα που δεν ειναι θεσφατο σε ολους τους καλλιτεχνες.
Βεβαια οποιος καταφερνει και χορευει οπως αυτος δεν μπορει να μην εχει και γουστο.Και ηταν ισως η τελευταια φορα που η υφηλιος χορεψε ετσι.
Γιατι τωρα μαλλον σαν αρκουδες σε πανηγυρι θυμιζουν ολοι...

Re: Απάντηση: Re: M. Jackson... αντιγραφη

Βρε αυτό έβαλες, βάλε το επίσημο βίντεοκλιπ να δούνε τι σημαίνει "μαύρο"......(εκτός του κομματιού)....

Εκτός από την μαύρη φωνή η μαύρη κοινότητα πάντα υποστήριζε και το “μαύρο πόδι”:afro:
Το μαύρο πόδι είναι δε, περισσότερο crossover από την μαύρη φωνή!:flipout:
Άλλο ένα παράδειγμα μαύρης καλλιτέχνιδας που αγαπήθηκε και από λευκούς

Ειπα να βαλω μονο τη μουσικη για να τονισω αυτα που ελεγε ο Γιωργος (:worshippy:) παραπανω...

Παρακαλώ όχι αθλητικά και δη ποδοσφαιρικά στην μουσική κατηγορία - και δη σε μια τέτοια κατηγορία που είπε και μια ευγενική ψυχή προ καιρού.

Κάπου εδώ είναι η ευγενική ψυχή.
Της στείλανε τον Μπάϊρα τιμωρία... ή αγγαρεία; δε θυμάμαι :flipout::flipout:

Πάντως δεν έχει 'θέμα'......όσο δεν τα βάζετε με την ΑΕΚ εννοείται...:firstprize: