supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
πάνω εκεί που έχει εκτραπεί κανονικά η συζήτηση και γουστάρουν όλοι, πλακώνει ο Μπάϊρας με ένα κατεβατό και μας ξενερώ όλους....
Στην επόμενη έχει μπάνιο....
πάνω εκεί που έχει εκτραπεί κανονικά η συζήτηση και γουστάρουν όλοι, πλακώνει ο Μπάϊρας με ένα κατεβατό και μας ξενερώ όλους....
Αν το θεωρησεις εναν πετυχημενο disco-funk-soul καλλιτεχνη με ικανοτητες χορευτικες παραπανω απο το συνηθες ΟΚ. Αλλα το μεγαλυτερο ονομα στην ποπ μουσικη ισαξιο με τους Μπητλς ε οχι.
Μπαίρας ξενερώ χθες, πρώτη μέρα στην δουλειά!
Για να αποφύγω την κατάθλιψη δύο λύσεις υπήρχαν!
Η βαθύς ύπνος μέχρι την επομένη:sleepey:
Ή
Να υποστηρίξω θερμά τον αδικημένο καλλιτέχνη!:afro:
Κοιμήθηκα στις 4:00!
Ευτυχώς όλη την ώρα που έγραφα το κείμενο μου κρατούσε συντροφιά ο Μαρκόπουλος και οι Μετανάστες :firstprize:
Ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου έλεγε πως ο σωστός άνθρωπος ακούει Μαρκόπουλο και είναι Ολυμπιακός:chinscratch:! Εγώ δεν ασχολήθηκα με ποδόσφαιρο αλλά υποστήριζα πάντα βάζελο. Μου έμεινε όμως Ο Μαρκόπουλος.
Με ανησυχεί λίγο το ότι τελευταία με συγκινεί παραπάνω από το επιτρεπτό το “H αντάρα το λενάκι και η Ρηνιώ”
Πάρτε οφφ τοπικ τώρα![]()
Μου έμεινε όμως Ο Μαρκόπουλος.
Με ανησυχεί λίγο το ότι τελευταία με συγκινεί παραπάνω από το επιτρεπτό το “H αντάρα το λενάκι και η Ρηνιώ”
Μπαίρας ξενερώ χθες, πρώτη μέρα στην δουλειά!
Για να αποφύγω την κατάθλιψη δύο λύσεις υπήρχαν!
Η βαθύς ύπνος μέχρι την επομένη:sleepey:
Ή
Να υποστηρίξω θερμά τον αδικημένο καλλιτέχνη!:afro:
Κοιμήθηκα στις 4:00!
Ευτυχώς όλη την ώρα που έγραφα το κείμενο μου κρατούσε συντροφιά ο Μαρκόπουλος και οι Μετανάστες :firstprize:
Ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου έλεγε πως ο σωστός άνθρωπος ακούει Μαρκόπουλο και είναι Ολυμπιακός:chinscratch:! Εγώ δεν ασχολήθηκα με ποδόσφαιρο αλλά υποστήριζα πάντα βάζελο. Μου έμεινε όμως Ο Μαρκόπουλος.
Πάρτε οφφ τοπικ τώρα![]()
Εμενα μου αρεσει αυτο :Απ''ολες τίς ανωτέρω συγκλονιστικές-προσωπικές εκμυστηρεύσεις ένα κρατώ:Πρέπει νά το φέρνω λάου-λάου στον γιό μου μήν παραστρατήσει...Οχι τόσο ως πρός τον Μαρκόπουλο (Λέγκω-Λέγκω-Λεγκω Μάναααααααααααααααααααααααααααααααα:ADFAD2::ADFADF1αλλά ως πρός τον γαύρο..
:ernaehrung004:
Εμενα μου αρεσει αυτο :
"Ανάποδα φλιτζάνια στις κολόνες
που παν και κοτσυλάν οι χελιδόνες.
Σύρμα πάνω σύρμα κάτω
και στα Φάρσαλα μαντάτο."
σου έστειλα στα Φάρσαλα μαντάτο !
:firstprize:
Θα σας κουράσω λίγο, αλλά το καθήκον με καλεί.
Πριν σας πω τι έκανε ο Riley να σας πω τι κατάφερε ο κλώνος του.
1.o 89 o AL B Sure έχει συμμετοχή στο lp Back on the Block του Quincy Jones
2.To 91 ντουέτο με την Diana Ross στο No Matter What You Do
3.Το 93 ντουέτο με τον David Bowie στο Black tie white noise
4.To 89 έκανε την παραγωγή στο As long as we are together του Al Green
Αν δεν μιλάμε για ομαδική παράκρουση τότε ο τύπος μάλλον κάτι έκανε σωστά!
Αυτά να φανταστείτε τα έκανε ο κλώνος του Τeddy Riley,
Παίρνεις πάραυτα 40 κάμψεις, "Γερμανικό" για την υπόλοιπη εβδομάδα, αγγαρεία μαγειρεία και Καλλιόπη για τον υπόλοιπο μήνα :icon15:
στον Τοίχο θα τα λέω άλλη φορά γαμώ τον Αγιο μου!
στον Τοίχο!
Ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου έλεγε πως ο σωστός άνθρωπος είναι Ολυμπιακός:chinscratch:! Εγώ δεν ασχολήθηκα με ποδόσφαιρο αλλά υποστήριζα πάντα βάζελο.
Βαζελος τι περιμενεις....
Γι'αυτο ακριβως εισαι βαζελος....
Αγαπω τον πατερα σου και ας μην τον ξερω...
H σχεση μας τελειωνει εδω...
Δηλαδη αυτο παραπανω δεν ειναι μαυρο?
Αν το θεωρησεις εναν πετυχημενο disco-funk-soul καλλιτεχνη με ικανοτητες χορευτικες παραπανω απο το συνηθες ΟΚ. Αλλα το μεγαλυτερο ονομα στην ποπ μουσικη ισαξιο με τους Μπητλς ε οχι.
Βρε αυτό έβαλες, βάλε το επίσημο βίντεοκλιπ να δούνε τι σημαίνει "μαύρο"......(εκτός του κομματιού)....
Βρε αυτό έβαλες, βάλε το επίσημο βίντεοκλιπ να δούνε τι σημαίνει "μαύρο"......(εκτός του κομματιού)....
Παρακαλώ όχι αθλητικά και δη ποδοσφαιρικά στην μουσική κατηγορία - και δη σε μια τέτοια κατηγορία που είπε και μια ευγενική ψυχή προ καιρού.
Κάπου εδώ είναι η ευγενική ψυχή.
Της στείλανε τον Μπάϊρα τιμωρία... ή αγγαρεία; δε θυμάμαι
Πάντως δεν έχει 'θέμα'......όσο δεν τα βάζετε με την ΑΕΚ εννοείται...:firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.