M-Vision HD200 firmwares

καλό θα είναι να μείνουμε στην 4.41 που έχει και την πιστοποίηση του;Έλληνα αντιπροσώπου.

οι 4.43 είχε βγει για την υποστήριξη της κάρτας abra......

η 4.45 δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο στο info...

καλό θα είναι να μείνουμε στην 4.41 που έχει και την πιστοποίηση του;Έλληνα αντιπροσώπου.

οι 4.43 είχε βγει για την υποστήριξη της κάρτας abra......

η 4.45 δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο στο info...

Εμ δε διαβάζεις τι γράφουμε, δεν χρειάζεται να πας στη 4.45, μείνε στην 4.41..

Και εγώ από το λίγο που παρακολουθώ τους Mvision, αν η αναβάθμιση δεν έχει την πιστοποίηση του δικού μας αντιπρόσωπου καλό είναι να μην την περνάτε.

Άσε να δοκιμάζουν αυτοί που είναι και υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του Ελληνικού λογισμικού.. μέχρι στιγμής μια χαρά τα πάνε....

geia sas paides .to f 445 ebgale problima sto mvision hd 200 ,den leitourgei i entasi tou ihou ston dekti . grapste an kai alos entopise to problima .thanks

Την πέρασα κι εγώ και βλέπω ότι έχει πρόβλημα στον ήχο,αλλά μου διόρθωσε ένα σημαντικό πρόβλημα που είχα:όταν ο δέκτης ήταν σε HD κανάλια του ASTRA ,δούλευε για μερικά λεπτά και μετά κολούσε και έχανε το σήμα απ´'όλους τους δορυφόρους.
Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου μετά απ'αυτό, το πρόβλημα της έντασης του ήχου για μένα σχεδόν δεν υφίσταται.

Βάλτε την 4.45 που έχει αναρτήσει ο Έλληνας αντιπρόσωπος στο site του......

Έχετε πρόβλημα με τον προγραμματισμό εγγραφών; Σας δουλεύει κανονικά η εγγραφή καθημερινά;
Έχω έναν 300ρη, αλλά τα firmware στα βασικά τους είναι τα ίδια, και όποτε προγραμματίζω για καθημερινή εγγραφή, γράφει μόνο μια φορά, την επόμενη.

Δεν το έχω προσέξει αλλά στείλε ένα mail στον αντιπρόσωπο με την αναφορά του προβλήματος..... αν είναι bug θα το φτιάξουν στην επόμενη έκδοση...

Δεν το έχω προσέξει αλλά στείλε ένα mail στον αντιπρόσωπο με την αναφορά του προβλήματος..... αν είναι bug θα το φτιάξουν στην επόμενη έκδοση...

To έκανα ήδη.
Απλά σκέφτηκα μήπως έχετε εντοπίσει καμία λύση ή μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος.

Δεν το δοκίμασα ακόμα.... στείλε μου μερικά λινκς με pm για να το τεστάρω...

Δεν το δοκίμασα ακόμα.... στείλε μου μερικά λινκς με pm για να το τεστάρω...

Πηγαινε στην επιλογη usb και με καποιο κουμπι (κοκκινο,κιτρινο κτλ.)
θα εχει επιλογη για να το κανεις upload στο usb.
Kαν' το και στελ' το μου....

Να κάνω μία ερώτηση για την εγκατάσταση του firmware.

Ο φάκελος zip που κατεβαίνει έχει δυο αρχεία μέσα
ένα HD200C_0916_SWUpper.UAD και ένα άλλο HD200C_F446.UAD
πιο από τα δύο πρέπει να τρέξω για να γίνει η αναβάθμιση από το usb?

Και κάτι ακόμα να βάλω το 4.46 από εδώ: http://www.zotos.biz/component/opti...w/Itemid,86/gid,150/orderby,dmdate_published/
Ή το 4.47 από εδώ: http://www.gxmax.com/

Ευχαριστώ