M-Vision HD200 firmwares

Σίγουρα κάτι παίζει με την TV σου.... :hmmmm2:
Ο MVision 200 HD βγάζει άριστη εικόνα !!!

αυτο ειναι το θεμα...
και να τον παω αυριο πισω,θα βρω ακρη?
εαν τον καρφωσει σε ενα hdmi και δωσει ρεστα το μηχανακι τι θα γινει?
το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι παιρνω καλυτερη εικονα στα 576/rgb.
προφανως παραλογο...
απο την τηλεοραση εξαντλησα ολες τις ρυθμισεις που εχουν να κανουν με την εισοδο hdmi.
εαν ειναι τελικα οκ ο δεκτης,μαλλον μιλαμε για κακη συνεργασια των 2 συσκευων.
δεν βλεπω κατι αλλο...

τωρα κανει και τ`αλλο:

στα 1080ι η εικονα κουνιεται πολυ ελαφρια πανω/κατω.
τωρα το εβαλα στα 720p και ηρεμησε.....

Με τοσα πολλα προβληματα που βλεπω καλυτερα να τον πας πισω και να παρεις καποιον αλλο δεκτη...κοιτα τον Opticum HD πχ...

δεν θελω να ξεφυγω σε χρηματα.
για τον mvision εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες.
θα τον παω αυριο και εαν εκει παιξει σωστα,ειναι μονοδρομος η αγορα καποιου αλλου στα ιδια χρηματα.
εαν δεν εχει κατι αλλο στα ιδια λεφτα,θα μεινω με τον ενσωματωμενο της pioneer να τελειωνω.
εαν δεν ειχε το προβλημα με το χασιμο των αγαπημενων η 5090,δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια αγορας δεκτη.
αυριο τα νεοτερα...

Βρε Δημήτρη αφού τα είπαμε τι το σκαλίζεις, από τη στιγμή που σου κάνει τέτοια τερτίπια πίσω στον αντιπρόσωπο και αλλαγή με καινούργιο.....

Τι άλλο ψάχνεις ????

Όσοι κάτοχοι του δέκτη σου απάντησαν το είπαν με μία λέξη, δεν παίζεται η εικόνα του....

ο δεκτης ελεχθηκε απο τον αντιπροσωπο παρουσια μου και οντως εκει εδειχνε μια χαρα.
σ`εμενα επιμενω και ειμαι σιγουρος,οτι ο ενσωματωμενος της pioneer επαιζε αισθητα καλυτερα-το καταλαβε και η γυναικα μου(!!!)-οποτε ο δεκτης μετακομιζει στο σπιτι του μπαρμπα μου που μου ειχε ζητησει εναν ιδιο ετσι κι`αλλιως.

2 πραγματα μπορει να συμβαινουν:
-δεν αρεσει στην Pioneer η εξοδος hdmi του mvision
-"φοραει" κορυφαιο δεκτη η 5090

δεν το λεω επειδη τον εχω να εξιγουμε κι ολας

ο nano xx ζεστενετε παρα πολυ οπως και ο yumatu που διαθετω αρκετα αυτος τιποτα και οταν λεω τιποτα μιλαμε απιστευτο βεβαια σε αυτο θα πουν και μελη που τον εχουν την γνωμη τους:operator:

δεν το λεω επειδη τον εχω να εξιγουμε κι ολας

ο nano xx ζεστενετε παρα πολυ οπως και ο yumatu που διαθετω αρκετα αυτος τιποτα και οταν λεω τιποτα μιλαμε απιστευτο βεβαια σε αυτο θα πουν και μελη που τον εχουν την γνωμη τους:operator:

άστο να τα πούμε σε άλλο θέμα, μη το χαλάμε αυτό....

!!!!!!!! κουφό..... :D.......

Αυτό για τον Δημήτρη....

μου`πε ο ανθρωπος εαν εχω αμφιβολια να μου δωσει να δοκιμασω αλλον αλλα το θεωρησα περιτο ,αφου επαιζε κανονικα.
βεβαια το μεγαλυτερο μεγεθος οθονης που τον τσεκαραμε ηταν 24 ιντσες(εαν θυμαμαι καλα)οποτε αλλα μετρα συγκρισης.
παρ`αυτα ο δεκτης εδειχνε να παιζει σωστα,στα 2 μονιτορ που τον δοκιμασαμε.

βολευομαι προς το παρον με της 5090 και βλεπω....

μου`πε ο ανθρωπος εαν εχω αμφιβολια να μου δωσει να δοκιμασω αλλον αλλα το θεωρησα περιτο ,αφου επαιζε κανονικα.
βεβαια το μεγαλυτερο μεγεθος οθονης που τον τσεκαραμε ηταν 24 ιντσες(εαν θυμαμαι καλα)οποτε αλλα μετρα συγκρισης.
παρ`αυτα ο δεκτης εδειχνε να παιζει σωστα,στα 2 μονιτορ που τον δοκιμασαμε.

βολευομαι προς το παρον με της 5090 και βλεπω....

Την την ήθελες την κούρο ????????

Μία πρόβλημα με το δέκτη, μία συνεφιές στην hdmi !!!!

Πα πα πα, μακρυά..... :D