M2tech hiFace

Καμμία σχέση Σταύρο. Αέρινα, φυσικά με απίστευτα άκρα και δυναμικά. Ταχύτητα και διαχωρισμός και στις 4 διαστάσεις. Παίζει και κλασσική τώρα! Όποτε θες...

Κάνα media player θα βγάλει η M2tech να ησυχάσουμε?

Αυτό που σου λέω είναι καλύτερο από media player. Netbook ή ένα παλιό laptop συνδεδεμένο στην TV με ασύρματο media center keyboard (έχει κι embedded mouse,play,stop,next,volume και τα ρέστα). Επιπλέον έχεις και internet,βλέπεις ταινίες μέσω του m2tech, τα πάντα. Κάνεις αντιγραφές και rip στο δίσκο, βλέπεις και youtube που λέει ο λόγος. Από αυτό γράφω τώρα.

Last edited:
Αν ρυθμιστεί καλά το foobar, με ένα καλό coaxial και χωρίς usb extension παίζει απίστευτα... Όσο κι αν προσπαθώ δεν βρίσκω ψεγάδι. Ζητείται σεμεδάκι για το transport

τι ενοεις usb extension?

Να μην υπάρχει καλώδιο απ' το pc ως το m2tech. Να μπει κατευθείαν στη θύρα. Η διαφορά είναι σημαντική.

εχεις δοκιμασει με usb hub με εξωτερικο τροφοδοτικο?
η διαφορα ειναι σημαντικη... :ernaehrung004:

Δεδομένου ότι η συσκευή πραγματοποιεί μετατροπή της εξόδου usb σε sp/dif υπάρχει απώλεια στο σήμα;
Αν δηλαδή έχεις laptop το οποίο έχει ενσωματωμένη θύρα sp/dif, από τα λίγα που κυκλοφορούν στην αγορά, η ποιότητα του σήματος λογικά θα είναι καλύτερη;

Πιστεύω ότι δε θα χει διαφορά γιατί όλο το netbook έχει ντιούικο τροφοδοτικό με LM338, Elna πυκνωτές, ταχυδιόδους κτλ. Οπότε και το m2tech παίρνει από εκεί. Σκέψου έχω βάλει πλαστικό 100uF καρφωτά στο βύσμα τροφοδοσίας. Αλλά τώρα με πρίζωσες. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω 2η επαφή (hub). Θα βγάλω καλώδια απ' το ίδιο το m2tech και θα δώσω 5V από LM317. Ή από καμιά μπαταρία κινητού. Υπάρχει μπαταρία 5V? Πιάνω κολλητήρι και σου λέω σε λίγο...

κάπου έγραψα ότι έδωσα την τροφοδοσία στο audiotrak prodigy από ένα τροφοδοτικό 5 βόλτ που είχα από το προηγούμενο βουβάλι.
Παίζει σαφώς καλύτερα και ως dac αλλά και ως usb receiver

Δεδομένου ότι η συσκευή πραγματοποιεί μετατροπή της εξόδου usb σε sp/dif υπάρχει απώλεια στο σήμα;
Αν δηλαδή έχεις laptop το οποίο έχει ενσωματωμένη θύρα sp/dif, από τα λίγα που κυκλοφορούν στην αγορά, η ποιότητα του σήματος λογικά θα είναι καλύτερη;

Δεν ξέρω. Πιστεύω πως λόγω της τροφοδοσίας του laptop (switching) θα είναι χειρότερο. Με τη μπαταρία μπορεί να είναι το ίδιο ή καλύτερο, αν έχει γίνει το ίδιο καλή δουλειά στο κύκλωμα spdif εξόδου, πράγμα αμφίβολο. Σκέψου ότι το m2tech έχει 100 ευρώ από μόνο του, είναι σχεδιασμένο για απαιτητικούς κι έχει δικούς του drivers. Αν έχει κάποιος δοκιμάζουμε και βλέπουμε.

Λοιπόν το έκανα. Με το δικό μου τροφοδοτικό δεν έχει διαφορά, ή έχει πάρα πολύ μικρή (θέλω λίγο χρόνο για να σου πω). Δοκιμάζοντας όμως να τροφοδοτήσω το netbook απ' το δικό του (switching) τροφοδοτικό η προσθήκη αυτόνομης καλής τροφοδοσίας στο m2tech (και απομόνωση της "κακής") έχει εμφανέστατη διαφορά. Τα αναμενόμενα δηλαδή.

Μας ανάβεις φωτιές τώρα θα ψαχνόμαστε και για τα τροφοδοτικά των εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Χρόνια Πολλά!
Μην ξεχάσεις να βάλεις το kernel streaming dll στο foobar και να ρυθμίσεις το output στα 24bit καθώς και το Tone/Sweep sampling rate στα 96000. Το m2tech αν είναι δυνατόν χωρίς usb extension και καλό πάρτυ :guitarist:

τι κανη αυτο αραγε και γιατι οχι στα 192000?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: M2tech hiFace

μονο απο ebay.

παιζη εξαιρετικα και ειναι το δευτερο καλυτερο μετα το m2tech.

24/192 απο usb επισης.

μα γιά το m2tech δε λέμε?

τι κανη αυτο αραγε και γιατι οχι στα 192000?

Δεν ξέρω δυστυχώς. Το έβαλα παραπάνω και σα να μου τα χαλάει λίγο. Μιλάμε για ελάχιστες διαφορές. Μπορεί να εξαρτάται κι απ' τον DAC. Εγώ έχω 2 και τα αποτελέσματα που λέω είναι κοινά. Αλλά κανείς τους δεν είναι 192khz...