M2Tech "Young" USB DAC

δεν εχει asynchronus usb ουτε μπορει να παίξει hirez απο την usb... οχι οτι δεν υπάρχουν λύσεις για να το συνδέσεις στο pc ακομα και απο την ιδια την m2tech

Απάντηση: Re: M2Tech "Young" USB DAC

Μερικες φωτο που βρηκα στο διαδικτιο
View attachment 65511

View attachment 65512

View attachment 65513

Οι φωτος πρεπει να ειναι απο pre production sample.
Η τελικη μορφη του εσωτερικου του ειναι αυτη.

internals.jpg

Re: Απάντηση: Re: M2Tech "Young" USB DAC

Οχι θα το αφηνα. Κελαιδαει το ατιμο.
Σε περιμενω Μιχαλη να τα πουμε απο κοντα. :drummer:

Φίλε τι εντυπώσεις έχεις μετά απο τόσο καιρό χρήσης;

Re: Απάντηση: Re: M2Tech "Young" USB DAC

Φίλε τι εντυπώσεις έχεις μετά απο τόσο καιρό χρήσης;

Μιχαλη ειναι πολυ καλο το Dac.
Στα λεφτα που ζηταει πιστευω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια.
Ελα να το παρεις να το ακουσεις τωρα που εχεις το Mac.

Λοιπόν εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνω την συντροφιά του Young μετά απο την ευγενική παραχώρηση του αγαπητου kpaiss ...

Ακουγεται (εννοείται) πολύ πολύ καλύτερα απο τον "Λυκο" μου σε όλες τις παραμέτρους αναπαραγωγής του ήχου... χρειές, εικόνα, μπάσο, μεσαία, πρίμα, εστιασμός - περιγράμματα, λεπτομέρεια, ησυχία, ζωντάνια... κλπ!
Ενα χαρακτιριστικό που δεν το περίμενα οτι θα έχει είναι οτι μου δίνει την δυνατότητα να ακούσω αρκετά έως πολύ πιο δυνατά σε σχέση με τις στάθμες που άκουω με το wolfson είτε απο το mac είτε απο το player... πράγμα που μάλλον σημαίνει κατα πολύ λιγότερες παραμορφώσεις - jitter!

Kώστα ευχαριστώ και δημόσια!!!!!!

Κώστα,

:idea: δίνεις την άδειά σου στον Μιχάλη, να το φέρει μαζί του αύριο το απόγευμα, που έχουμε μια ακροασούλα σπίτι μου με τον "λύκο" του?

Θα ήθελα κι εγώ να το ακούσω στο σύστημά μου, μια που "πέρασα" από τον Μιχάλη κ μπορώ κι εγώ να πιστοποιήσω ότι πράγματι σε όλες τις παραμέτρους το Young είναι σαφώς καλύτερο του Wolfson...

Βεβαίως κοστίζει περίπου 4 φορές περισσότερο από τον λύκο, ωστόσο είναι μια manageable (για εμένα) διαφορά και με έβαλε σε πειρασμούς...
(Ο Μιχάλης ήδη "παραμιλάει"... :D)

Τι λες, θα μας δώσεις τις "ευλογίες σου" ?? -bye-

Παιδιά, επειδή το έχω ακούσει αρκετές φορές το Young στο χώρο μου, σας προτείνω να το ακούσετε με ένα καλύτερο εξωτερικό τροφοδοτικό, γιατί με αυτό της μάνας του το Young είναι απλώς ένα καλό DAC αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Γιώργο (economo) θα με συγχωρέσεις που θα σου την "σπάσω" αλλά προτιμούσα να μην κουβαλάω το ξένο μηχάνημα με την μοτοσυκλέτα μέσα στην Αθήνα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... ξέρω οτι ακουγομαι υπερβολικός αλλά "νόμος του Μερφυ" είναι αυτός... άλλωστε ο kpaiss μπορεί να είναι "pseirras inside" αλλά εγώ είμαι insideout.... :)))
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις!!!!

Γιώργο (Internet King) έχεις απόλυτο δίκιο... ήθελα να το γράψω για το εξωτ. τροφοδοτικό αλλά ξεχάστηκα... μάλιστα το έχω ακουσει για λίγες ώρες στον χώρο μου και με εξωτ. τροφοδοτικό αλλά τώρα που το έχω κάποιές μέρες μπόρεσα να το εκτιμήσω καλύτερα!!

Απάντηση: Re: M2Tech "Young" USB DAC

Γιώργο (Internet King) έχεις απόλυτο δίκιο... ήθελα να το γράψω για το εξωτ. τροφοδοτικό αλλά ξεχάστηκα... μάλιστα το έχω ακουσει για λίγες ώρες στον χώρο μου και με εξωτ. τροφοδοτικό αλλά τώρα που το έχω κάποιές μέρες μπόρεσα να το εκτιμήσω καλύτερα!!

Το Behringer ULTRAMATCH PRO. των 150 με το μαμάτο εσωτερικό τροφοδοτικό πάντως ακούγεται καλύτερα -σε σχέση με το Young με το εξωτερικό εργοστασιακό τροφοδοτικό- απλώς κάποιοι το έχουν ξεχάσει, ή απλά το παίζουν χαϊεντάδες, τρομάρα τους !

Last edited:
Κώστα,

:idea: δίνεις την άδειά σου στον Μιχάλη, να το φέρει μαζί του αύριο το απόγευμα, που έχουμε μια ακροασούλα σπίτι μου με τον "λύκο" του?

Θα ήθελα κι εγώ να το ακούσω στο σύστημά μου, μια που "πέρασα" από τον Μιχάλη κ μπορώ κι εγώ να πιστοποιήσω ότι πράγματι σε όλες τις παραμέτρους το Young είναι σαφώς καλύτερο του Wolfson...

Βεβαίως κοστίζει περίπου 4 φορές περισσότερο από τον λύκο, ωστόσο είναι μια manageable (για εμένα) διαφορά και με έβαλε σε πειρασμούς...
(Ο Μιχάλης ήδη "παραμιλάει"... :D)

Τι λες, θα μας δώσεις τις "ευλογίες σου" ?? -bye-

Εσύ μέχρι να ακούσεις και το δικό μου wolfson να κάτσεις στα αυγά σου....

Εσύ μέχρι να ακούσεις και το δικό μου wolfson να κάτσεις στα αυγά σου....

Το δικό σου Wolfson είναι τόσο πειραγμένο που αποτελεί πια έργο τέχνης! :beatnik2:
Θέλω 200 να αγοράσω ένα κανονικό και 400 για να το κάνω σαν το δικό σου (μαζί με τα εργατικά του moderator)... :D

Πάντως ο Μιχάλης, μόλις έφυγε από το σπίτι μου και το Popcornάκι μου, συμφωνήσαμε ότι μάλλον υπερέχει του standard wolfson στο δικό μου setup, χρησιμοποιώντας μόνο την ομοαξονική του DAC με το popcorn ως transport και συγκρίνοντας την αναλογική του έξοδο με την αντίστοιχη του popcorn...

Οπότε δε νομίζω να συνεχίσω να ασχολούμαι με λύκους...
Για εσένα θα κάνω μια εξαίρεση, αλλά φοβάμαι μην απογοητευτείς...-bye-

Παιδες συγγνωμη αλλα λογω ελλειψης χρονου και προσβασης στο ιντερνετ (μετακομιση) τωρα τα ειδα τα μηνυματα.

Μιχαλη να εισαι καλα φιλε.

Economo το εχω παλι στα χερια μου το ντακ αλλα το κανονιζουμε οποτε θες να το ακουσεις.

Το δικό σου Wolfson είναι τόσο πειραγμένο που αποτελεί πια έργο τέχνης! :beatnik2:
Θέλω 200 να αγοράσω ένα κανονικό και 400 για να το κάνω σαν το δικό σου (μαζί με τα εργατικά του moderator)... :D

Πάντως ο Μιχάλης, μόλις έφυγε από το σπίτι μου και το Popcornάκι μου, συμφωνήσαμε ότι μάλλον υπερέχει του standard wolfson στο δικό μου setup, χρησιμοποιώντας μόνο την ομοαξονική του DAC με το popcorn ως transport και συγκρίνοντας την αναλογική του έξοδο με την αντίστοιχη του popcorn...

Προς μεγάλη μου εκπληξη όντως έτσι τα ακουσαμε τα "πράγματα" με τον Γιώργο!

Γιώργο όταν θα κάνεις την εξαίρεση για τον Φραγκούλη ρίξε μου ενα τηλ να ερθω και εγώ γιατί είμαι πολύ περίεργος να ακουσω τι θα συμβεί...

Υπερβάλεις λεβέντη.....450Ε μου έχει πάει και δεν πρόκειται να κάνω κάτι άλλο. Οσο για την ακρόαση ξέρεις πόσους μήνες περιμένω να βρείς χρόνο?:devil-smiley-029:

Και εννοείται ότι όποιος πιστός προσέλθει.......

Economo το εχω παλι στα χερια μου το ντακ αλλα το κανονιζουμε οποτε θες να το ακουσεις.

Κώστα σ'ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση και την προσφορά!
Σκεφτόμουν να πήγαινα στον αντιπρόσωπο για να μην στο στερήσω, αλλά παρατηρώ ενδιαφέρον "τριγύρω" για νέες κόντρες και θα το σκεφτώ....

Γιώργο όταν θα κάνεις την εξαίρεση για τον Φραγκούλη ρίξε μου ενα τηλ να ερθω και εγώ γιατί είμαι πολύ περίεργος να ακουσω τι θα συμβεί...

Εννοείται ότι θα κρατήσω μια θέση και για σένα Μιχάλη!

Υπερβάλεις λεβέντη.....450Ε μου έχει πάει και δεν πρόκειται να κάνω κάτι άλλο. Οσο για την ακρόαση ξέρεις πόσους μήνες περιμένω να βρείς χρόνο?:devil-smiley-029:

Εντάξει πλάκα έκανα για την τιμή, μην παρεξηγηθούμε κιόλας..
Για μια περίοδο, όποτε σε έβλεπα μου έλεγες τι αναβάθμιση έκανες...!! :)
Τι έχεις αλλάξει? Τελεστικούς και το τσιπάκι?

Συνοψίζοντας: Αφού υπάρχει ενδιαφέρον και συμμετοχή από Wolfson πειραγμένο και απείραχτο(νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα ο Μιχάλης) και Young, εγώ σκέφτομαι να βρούμε και ένα MF M1 / rDAC ή και εκείνο το Behringer που ανέφερε ο Γιώργος(Internet King) και να τα συγκρίνουμε με ένα καλό player τύπου Primare CD31.

Το συγκριτικό αυτό έχει νόημα για βελτίωση ήχου με source CDs κ εμένα τουλάχιστον με ενδιαφέρει.

Βεβαίως, τα rDAC και Young έχει νόημα να τα ακούσει κάποιος κ μέσω USB, λόγω ασύγχρονων χαρακτηριστικών, αλλά δεν είμαι στημένος για άϋλα ακόμα..

Δε θα με πείραζε να το οργανώσουμε γενικότερα, όπως κάναμε και στον Οικονομίδη ή τον Βλάσση, απλά πρέπει να δώσω μια προτεραιότητα στη γυναίκα μου πριν με χωρίσει, καθώς σε λίγο θα μπει στο μήνα της και έχουμε κάποιες ψιλοεκκρεμότητες στο σπίτι...
(...θα κοιμίσω το μωρό πάνω στον ONKYO που είναι και ζεστά...:laugh:)

Οπότε, είτε θα κάνουμε ένα ψιλοσυγκριτικάκι εμείς κι εμείς (5-6 άτομα max), είτε -αν τα καταφέρω- θα πάμε για MegaTest με ευρύτερη συμμετοχή...

I'll keep you posted...
Γιώργος