DomieMic65
Supreme Member
δεν εχει asynchronus usb ουτε μπορει να παίξει hirez απο την usb... οχι οτι δεν υπάρχουν λύσεις για να το συνδέσεις στο pc ακομα και απο την ιδια την m2tech
Μερικες φωτο που βρηκα στο διαδικτιο
View attachment 65511
View attachment 65512
View attachment 65513
Οχι θα το αφηνα. Κελαιδαει το ατιμο.
Σε περιμενω Μιχαλη να τα πουμε απο κοντα. :drummer:
Φίλε τι εντυπώσεις έχεις μετά απο τόσο καιρό χρήσης;
Γιώργο (Internet King) έχεις απόλυτο δίκιο... ήθελα να το γράψω για το εξωτ. τροφοδοτικό αλλά ξεχάστηκα... μάλιστα το έχω ακουσει για λίγες ώρες στον χώρο μου και με εξωτ. τροφοδοτικό αλλά τώρα που το έχω κάποιές μέρες μπόρεσα να το εκτιμήσω καλύτερα!!
Κώστα,
:idea: δίνεις την άδειά σου στον Μιχάλη, να το φέρει μαζί του αύριο το απόγευμα, που έχουμε μια ακροασούλα σπίτι μου με τον "λύκο" του?
Θα ήθελα κι εγώ να το ακούσω στο σύστημά μου, μια που "πέρασα" από τον Μιχάλη κ μπορώ κι εγώ να πιστοποιήσω ότι πράγματι σε όλες τις παραμέτρους το Young είναι σαφώς καλύτερο του Wolfson...
Βεβαίως κοστίζει περίπου 4 φορές περισσότερο από τον λύκο, ωστόσο είναι μια manageable (για εμένα) διαφορά και με έβαλε σε πειρασμούς...
(Ο Μιχάλης ήδη "παραμιλάει"...)
Τι λες, θα μας δώσεις τις "ευλογίες σου" ??![]()
Εσύ μέχρι να ακούσεις και το δικό μου wolfson να κάτσεις στα αυγά σου....
Το δικό σου Wolfson είναι τόσο πειραγμένο που αποτελεί πια έργο τέχνης! :beatnik2:
Θέλω 200 να αγοράσω ένα κανονικό και 400 για να το κάνω σαν το δικό σου (μαζί με τα εργατικά του moderator)...
Πάντως ο Μιχάλης, μόλις έφυγε από το σπίτι μου και το Popcornάκι μου, συμφωνήσαμε ότι μάλλον υπερέχει του standard wolfson στο δικό μου setup, χρησιμοποιώντας μόνο την ομοαξονική του DAC με το popcorn ως transport και συγκρίνοντας την αναλογική του έξοδο με την αντίστοιχη του popcorn...
Οπότε δε νομίζω να συνεχίσω να ασχολούμαι με λύκους...
Για εσένα θα κάνω μια εξαίρεση, αλλά φοβάμαι μην απογοητευτείς...![]()
Το δικό σου Wolfson είναι τόσο πειραγμένο που αποτελεί πια έργο τέχνης! :beatnik2:
Θέλω 200 να αγοράσω ένα κανονικό και 400 για να το κάνω σαν το δικό σου (μαζί με τα εργατικά του moderator)...
Πάντως ο Μιχάλης, μόλις έφυγε από το σπίτι μου και το Popcornάκι μου, συμφωνήσαμε ότι μάλλον υπερέχει του standard wolfson στο δικό μου setup, χρησιμοποιώντας μόνο την ομοαξονική του DAC με το popcorn ως transport και συγκρίνοντας την αναλογική του έξοδο με την αντίστοιχη του popcorn...
Οπότε δε νομίζω να συνεχίσω να ασχολούμαι με λύκους...
Για εσένα θα κάνω μια εξαίρεση, αλλά φοβάμαι μην απογοητευτείς...![]()
Economo το εχω παλι στα χερια μου το ντακ αλλα το κανονιζουμε οποτε θες να το ακουσεις.
Γιώργο όταν θα κάνεις την εξαίρεση για τον Φραγκούλη ρίξε μου ενα τηλ να ερθω και εγώ γιατί είμαι πολύ περίεργος να ακουσω τι θα συμβεί...
Υπερβάλεις λεβέντη.....450Ε μου έχει πάει και δεν πρόκειται να κάνω κάτι άλλο. Οσο για την ακρόαση ξέρεις πόσους μήνες περιμένω να βρείς χρόνο?:devil-smiley-029:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.