Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Re: Απάντηση: Re: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

R U τόκιν 2 m?

φυσικά οχι , απλα αναφέρομαι σε μια π@π@ρι@ που δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας, ιδιαίτερα για τον τρόπο που ΣΚΟΡΠΑΝ τα χρήματα και μάλιστα σε τέτοιες εποχές.....

υ.γ
μα πως σου πέρασε τέτοια ιδέα βρε αδερφέ ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Δηλαδή για να αντιδράσουμε σε κάτι πρέπει να παραβιαστεί το Σύνταγμα (αν και αυτό είναι ζήτημα ερμηνείας);

Τελικά έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι στην Ελλάδα τα πράγματα φτάνουν με καθυστέρηση 40-50 χρόνων. Τα ζητήματα του σεξισμού σε θεωρητικό επίπεδο έχουν εν πολλοίς αναλυθεί ήδη από τις δεκαετίες του 60 και του 70 στο Δυτικό κόσμο στο πλαίσιο των Σπουδών Φύλου (Gender Studies) αναδεικνύοντας τη διάκριση μεταξύ βιολογικού και κοινωνικού φύλου και πώς οι ρόλοι κατασκευάζονται κοινωνικά. Και σε αυτό, πρωτεύοντα ρόλο παίζουν και τα ΜΜΕ. Εδώ ακόμα απολαμβάνουμε το χιούμορ που "πειράζει μόνο τους κομπλεξικούς" (ίσως και τους ομοφυλόφιλους έτσι;).

Α, και η πρώτη ομάδα γυναικείων σπουδών στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1983 στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αρχικά ως ομάδα μελών ΔΕΠ της Νομικής Σχολής και το 1987 αναγνωρίστηκε από την Πρυτανεία ως διατμηματικό ερευνητικό πρόγραμμα του ΑΠΘ. Αλλά φυσικά δε μάθαμε τίποτα (κομπλεξικοί και αυτοί).

Όπως έλεγε ο Χατζιδάκις, όταν δεν αντιδράς στο κτήνος, σημαίνει ότι έχεις αρχίσει και του μοιάζεις.

Υ.Γ. Σιγά - σιγά λύνονται και οι απορίες μου γιατί στο forum γράφουν ελάχιστες γυναίκες.

Αυτό είναι το ποστ, το οποίο το διάβασα 3 φορές.

Το ποστ στο οποίο απάντησα το διάβασες ή το προσπέρασες??? Προτίμησα, λοιπόν, αντί να φάει η μαρμάγκα εκείνο που έχει 1002 προσβλητικά και άσχετα υπονοούμενα, να το διασκεδάσω κάνοντας λίγο χιούμορ.

Δεν συνηθίζω να σβήνω μηνύματα εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο κατά το κριτήριό μου.

Καλό βράδυ.

Αν το κριτήριο σου λέει ότι αυτό το ποστ έχει 1002 προσβλητικά και άσχετα μηνύματα, απορώ πως επιβίωσε το ποστ μου. Επίσης το μήνυμα σου μόνο χιουμοριστικό δεν μου φάνηκε, αλλά εριστικό (κατά το δικό μου κριτήριο).

Φοβάμαι οτι αυτές οι απαγορεύσεις έβαλαν ήδη σε εφαρμογή τόν νέο νόμο Καστανίδη περί ''εχθροπάθειας''.

Οταν αρχίζουν απαγορεύσεις απο τό ΕΣΡ σε διαφημίσεις (κακόγουστες ή και καλογουστες μεθαύριο)τά πράγματα γινονται ακόμα χειρότερα..

Συμφωνω απολυτα.Χιλιες φορες να ζω σε ενα περιβαλλον οπου ο καθενας να μπορει να πει την παπαρια του παρα σε ενα αποστειρωμενο οπου η οποια αισθητικη (ή και ηθική ετσι οπως παμε) θα υπαγορευεται απο καποιους....

Όχι απαραίτητα... Κάποιοι αντιδρούν απλά για να δικαιολογήσουν το λόγο ύπαρξής τους (όπως αυτό το συμβούλιο ισότητας φύλων το οποίο ποιος ξέρει τι κονδύλια έχει ρουφήξει).

Για δώσε και σε μας πληροφορίες για το τι κονδύλια "ρούφηξε" η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων; Λες να εξαγοράστηκε από τη Vodafone; Σε κάθε περίπτωση, η Γ.Γ. αντέδρασε αργά. Άλλες ανεπίσημες οργανώσεις αντέδρασαν άμεσα. Αλλά πού να το δει αυτό κανείς;

Τις δεκαετίες 60 - 70 ο δυτικός κόσμος ήταν πνιγμένος στα ναρκωτικά και το σπέρμα. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μελέτες έκαναν τότε...
Αυτή η εποχή βέβαια δεν πέρασε ποτέ από την τότε συντηρητική Ελλάδα (γμτ) :bigcry:

Έχεις δίκιο! Τις δεκαετίες του 60 και του 70 έγραψαν μεγάλα πρεζόνια όπως ο Καστοριάδης, ο Αξελός, ο Marcuse, o Habermas, η Butler και πόσοι άλλοι (πληροφορίες μάλιστα λένε ότι απορρίφθησαν από κοινότητες επανένταξης με αποτέλεσμα να το ρίξουν στο...γράψιμο).

Αυτονόητο.
Προσωπικά αυτοσαρκάζομαι περισσότερο από ότι με πειράζουν οι άλλοι.
Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ αλλά όχι αυτούς που κατακρίνουν το χιούμορ των άλλων.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μαύρου και ενός κουβά με σκατά; Μα φυσικά ο κουβάς!!!
Προς θεού, μην κατακρίνετε το χιούμορ των άλλων - μπορεί να χάσετε το σεβασμό τους.

Τι θα έπρεπε να μάθουμε;

Αναφερόμουν γενικά. Το τι θα μάθει ο καθένας, δικό του ζήτημα

Επειδή 10-20 άτομα θεωρούμε υπερβολική την αντίδρασή τους δεν γράφονται γυναίκες στο forum;
Όχι, δηλαδή αν βρεις γυναίκα που να ασχολείται με στερεοφωνικά, προβολείς, τηλεοράσεις ή φωτογραφικές μηχανές τόσο ώστε να γραφτεί στο forum, την παντρεύομαι αύριο και επιστρέφω τη δική μου στο Γερμανό! :flipout:

....κινηματογράφος, μουσική, φωτογραφία, επί παντός επιστητού συζητήσεις. Θέματα only for men!

φυσικά οχι , απλα αναφέρομαι σε μια π@π@ρι@ που δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανένας, ιδιαίτερα για τον τρόπο που ΣΚΟΡΠΑΝ τα χρήματα και μάλιστα σε τέτοιες εποχές.....

υ.γ
μα πως σου πέρασε τέτοια ιδέα βρε αδερφέ ???

Μα απ το δέσαμε που έγραψες, βλέπω ξαφνικά housewife. Και είπα μπας και με αποκάλυψες :music-smiley-005::music-smiley-005:

Καλά ρε παιδιά, το συζητάτε ακόμη;;;

Πέρα από το χαβαλέ, δηλαδή στα σοβαρά υπάρχει έστω και ένας παντρεμένος που τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή του δεν έχει σκεφτεί να "επιστρέψει" τη σύζυγο στη μάνα της;;;

Αν κάποιος από σας είναι τέτοια περίπτωση (παντρεμένος που δεν το έχει σκεφτεί ποτέ!) τότε ας μας το πει. Ειλικρινά θα του πω μπράβο, και θα του πω επίσης ότι είναι πολύ τυχερός και να χαίρεται με τη τύχη του!

Συμφωνω απολυτα.Χιλιες φορες να ζω σε ενα περιβαλλον οπου ο καθενας να μπορει να πει την παπαρια του παρα σε ενα αποστειρωμενο οπου η οποια αισθητικη (ή και ηθική ετσι οπως παμε) θα υπαγορευεται απο καποιους....

Αναφέρομαι στον δήθεν ''αντιρατσιστικό'' νόμο Καστανίδη πού στην πραγματικότητα ανοιγει τον δρόμο στην ποινικοποίηση γνώμης ,υπό δήθεν ''προοδευτική προβιά''..
Οι ''διανοούμενοι'' κάνουν κοκοκό..

Ελάχιστοι δημοσιογράφοι γράφουν γιά τό έκτρωμα..
Μεταξύ αυτών οι Στάθης,Τριάντης,Ρούσσος Βρανάς και πρός τιμήν του και ο Μανδραβέλης ,πού έχει γράψει δυό εξαιρετικά άρθρα επ´αυτού..

Αν επικρατήσει και ποινικοποιηθεί η γνώμη(ακόμα και η μπούρδα) υπό τό πρόσχημα τής δημιουργίας ''εχθροπάθειας''-(τρισάθλια και φασιστική λέξη πού χρησιμοποιήθηκε και στον Εμφύλιο)τήν κάτσαμε την βάρκα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Μα απ το δέσαμε που έγραψες, βλέπω ξαφνικά housewife. Και είπα μπας και με αποκάλυψες :music-smiley-005::music-smiley-005:

ε πανω που ειπα να κρατήσουμε και κάτι μεταξύ μας.......το ξεφούρνισες ! :flipout:

Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να χάνουμε τα αυγά και τα...καλάθια.
Όταν πρέπει, ως οργανώσεις, ως κοινωνία να διαμαρτυρόμαστε δε το κάνουμε και διαμαρτυρόμαστε όταν δεν χρειάζεται.
Θεωρώ τη διαφήμιση άκρως χιουμοριστική, χωρίς υπονοούμενα.
Όταν εμφανίζονται σε διαφημίσεις γυναίκες ''γλάστρες'', προβάλλοντας τα στήθη τους ή το ... πισινό τους για να διαφημιστεί κάτι άσχετο προς αυτά (στήθος, πισινό), δεν είδα κάποια οργάνωση να διαμαρτυρήθηκε.

Επίσης το μήνυμα σου μόνο χιουμοριστικό δεν μου φάνηκε, αλλά εριστικό (κατά το δικό μου κριτήριο).

Σαφώς, το έχω καταλάβει μια χαρά, εδώ και κάποιες εβδομάδες ότι δεν συνεννοούμαστε. Τα κριτήριά μας είναι διαφορετικά, τι να κάνουμε?

Απάντηση: Re: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Πέρα από το χαβαλέ, δηλαδή στα σοβαρά υπάρχει έστω και ένας παντρεμένος που τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή του δεν έχει σκεφτεί να "επιστρέψει" τη σύζυγο στη μάνα της;;;

Αμ το ανάποδο??:flipout::flipout::flipout:

''Γύρνα στήν μάνα σου ρέ,πού σού κατέβαζε τά σκουπίδια καί σού έστρωνε τό κρεβάτι''..:music-smiley-005::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Όταν πρέπει, ως οργανώσεις, ως κοινωνία να διαμαρτυρόμαστε δε το κάνουμε και διαμαρτυρόμαστε όταν δεν χρειάζεται.
Όταν εμφανίζονται σε διαφημίσεις γυναίκες ''γλάστρες'', προβάλλοντας τα στήθη τους ή το ... πισινό τους για να διαφημιστεί κάτι άσχετο προς αυτά (στήθος, πισινό), δεν είδα κάποια οργάνωση να διαμαρτυρήθηκε.

+100000 !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Αυτό είναι το ποστ, το οποίο το διάβασα 3 φορές.

Αν το κριτήριο σου λέει ότι αυτό το ποστ έχει 1002 προσβλητικά και άσχετα μηνύματα, απορώ πως επιβίωσε το ποστ μου. Επίσης το μήνυμα σου μόνο χιουμοριστικό δεν μου φάνηκε, αλλά εριστικό (κατά το δικό μου κριτήριο).

Δημήτρη σε παρακαλώ μην ξαναποστάρεις προσβλητικά μηνύματα που αφήνουν 1002 υπονοούμενα. Το αποτέλεσμα είναι να διπλασιάζονται και να γίνονται...2004!

Αμ το ανάποδο??:flipout::flipout::flipout:

Ουουου ... το ανάποδο ακόμη περισσότερο! Μόνο που αυτές δεν το σκέφτονται μόνο! Το λένε κι όλας χωρίς κανένα πρόβλημα!!! :flipout:

Βρε σεις, κανένα υφυπουργείο για προστασία των ανδρών υπάρχει;;; :flipout:

Νομίζω πως στην συγκεκριμένη διαφήμιση το όποιο προσβλητικό σημείο, αναφέροταν στη φαντασίωση του άντρα. Δηλαδή στην επιθυμία του. Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει την κυριαρχία της γυναίκας εντός της οικογενειακής στέγης. Από πότε η επιθυμία ενός ανθρώπου συνιστά παραβίαση του συντάγματος, ή προσβολή του ωραίου φύλου, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Νομίζω πως η εποχή του minority report θα έρθει πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζουμε, αν δεν έχει ήδη έρθει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι...

Τώρα αυτά που αναφέρει ο αγαπητός Karavan για τα 60's, τις σπουδές πάνω στα φύλα, ή τα φιλοσοφικά ρεύματα της περιόδου εκείνης, είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Και παίζουν πάντα ρόλο και οι συνθήκες που επικρατούν σε μια περίοδο. Να θυμηθούμε λοιπόν ότι εδώ στη χώρα μας στα 60's στα χωριά κρεμαγαν ακόμα τα ματωμένα σεντόνια στα παράθυρα (ακόμα και αν είχαν σφάξει κότα), γυναίκα χωρίς προίκα έμενε στο ράφι, ενώ η γυναικεία χειραφέτηση ήταν συνώνυμη της πορνείας. Έτσι για να ξέρουμε για τί ακριβώς μιλάμε...

Last edited:

Ξέχασες τα μεσημεριανάδικα.....εκεί δεν παίζουν τίποτα παραβιάσεις συνταγματικών διατάξεων για την ανθρώπινη υπόσταση της γυναίκας και της αξιοπρέπειάς της, όπου εξευτελίζεται καθημερινά το γυναικείο φύλο από 5-6 τσόκαρα τα οποία κάνουν ''κοινωνικά σχόλια'' για ό,τι κινείται, αναπνέει και φοράει φούστα.......οι μπάμιες τους μάραναν....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Δημήτρη σε παρακαλώ μην ξαναποστάρεις προσβλητικά μηνύματα που αφήνουν 1002 υπονοούμενα. Το αποτέλεσμα είναι να διπλασιάζονται και να γίνονται...2004!

Τυχαίο? Δεν νομίζω :ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Μα ειναι καλά η να βάλω τις φωνές ???

Φυσικά και διαμαρτύρονται. Αλλά είναι "περιθωριάκες" ομάδες. Επομένως πού να ακουστούν;
Άλλωστε βλέπω και τι υποδοχή επιφυλλάσσεται και σε αυτή που ακούστηκε.