Μα τι κάνω λάθος;

Φίλε συγκαπνιστή νομίζω τα είπες όλα! Thanks!

Full Virginia Flake all the way!

Μάλλον θα πάρω την κουρτίνα 1. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα τα βάλω στο σαλόνι να τα ακούσω. Δεν είναι πολύ εύκολο. Έχω βάλει τα καλώδια με tire-up κτλ..

..Full Virginia Flake all the way!...
οκ, δικός μας είσαι. davidoff flake medallions εδώ.

..Μάλλον θα πάρω την κουρτίνα 1....
Σχετικά με την κουρτίνα 1:
πρώτον: Άθλιο ανεκδοτάκι που θυμήθηκα: πέφτει ένας με το αεροπλάνο του σε μία φυλή ιθαγενών. Τον πάνε στον φύλαρχο ο οποίος του λέει "διάλεξε, να σε απαφτώσει όλο το χωριό ή την κουρτίνα 1"
"Την κουρτίνα 1" απαντάει ο άλλος φυσικά
και λέει ο φύλαρχος "ωραία, ας δουμε πρώτα τι έχασες"

δευτερον: και εγώ την κουρτίνα 1 θα διάλεγα. ΙΣΩΣ να εξέταζα την περίπτωση του KRK ergo. Χρησιμοποιεί τους αλγόριθμους της lyngdorf (κορυφή λενε) αλλά όχι σε όλο το ακουστικό φάσμα, παρά μόνο μέχρι τα 500Hz (που λογικά έχεις και το πρόβλημα). Σε κριτικές που διαβάζω στο internet από ιδιοκτήτες του, οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι, ναι κάνει δουλειά αλλά δεν κάνει θαύματα, δηλαδή βελτιώνει συνολικά το μπάσο, και μειώνει έντονα προβλήματα του χώρου όπως του δικό σου αλλά δεν τα εξαφανίζει εντελώς. Είναι και dac το ίδιο αλλά δεν γνωρίζω τι παραπάνω δυνατότητες (που τις χρησιμοποιείς) έχει η εξωτερική σου κάρτα ήχου. Δεν κατέχω και πολλά από dacs και κάρτες ήχου, αλλά αν έβλεπα ότι το krk με καλύπτει και ως dac ίσως σκεφτόμουν να πουλήσω κάρτα ήχου (και sub woofer φυσικά) ώστε να μου ερχόταν πιο οικονομικά το krk. Προσοχή: δεν το έχω ακούσει άρα σε καμία περίπτωση δεν στο προτείνω να το αγοράσεις. Μια εναλλακτική απλά λέω.

Αυτά

Τα λέμε αδερφέ.

Διάβασα προσεκτικά όλο το νήμα και έχω να παρατηρήσω τα εξής...Ειδικά στα μόνιτορ ηχεία πρέπει τα τουίτερ να είναι στο ύψος των αυτιών...ακόμα και άν εξαιρέσεις το εμφανέστατο πρόβλημα του χώρου σου (διαστάσεις ,σχήμα κτλ ) αλλά και της διαρύθμισής του,
δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ σωστά με τα ηχεία στο ύψος του πολύφωτου...Πέρα απο αυτό και τις πολύ σωστες υποδείξεις των φίλων εδώ, θα σε συμβούλευα για δοκιμή να αλλάξεις και το πρόγραμμα που ακούς μουσική...ίσως να παίζει ρόλο στο όλο πρόβλημα μιας και σε συστημα φίλου σε ακρόαση με δοκιμαστικό προγραμμα αναπαραγωγής (δεν θυμάμαι το όνομα αυτού) τα αποτελέσματα ήταν τραγικά... όταν ξαναπαίξαμε τα ίδια τραγούδια με το vox η το amarra ο ήχος απογειώθηκε...!! όποτε ίσως αξίζει μια δοκιμή..!!
Καλή συνέχεια..!!