Αποφάσισα να κάνω κι εγώ switch σε mac, είναι άλλη φάση.......δεν έχει λέει ιούς (φαντάζομαι και κόρες
), δεν απαξιώνεται τόσο όσο το pc και γενικά δεν σου σπάει τα @@@δια όπως το pc.
Αλλά τόσα χρόνια με τα pc, που να πάω να βρω mac?
που έχει τις καλύτερες τιμές? -δεν με ενδιαφέρει το εξωτερικό, θέλω αγορά με υποστήριξη, αλλιώς πριν 2μήνες στην Αγγλία ήταν τσάμπα οι τιμές, αλλά είπαμε από εδώ και να έχω το ελεύθερο να "βομαρδίζω" τον πωλητή-support.
Ποιό???????
Βασικά το θέλω για multimedia, HDaudio, internet και να κάνω δισκοθήκη και συλλογές να φτιάχνω σε δικά μου δισκάκια,,,,,,α και να έχει usb να του βάλω το dCS Puccini Uclock και να μην κοστίζει πάνω από 1300 ευρώ..........
τι προτείνετε????
Οι τιμές παίζουν καθόλου???
Σκέφτομαι το fnac που έχουν ωραία φιλική εξυπηρέτηση, τι λέτε?
merci d'avance!

Αλλά τόσα χρόνια με τα pc, που να πάω να βρω mac?
που έχει τις καλύτερες τιμές? -δεν με ενδιαφέρει το εξωτερικό, θέλω αγορά με υποστήριξη, αλλιώς πριν 2μήνες στην Αγγλία ήταν τσάμπα οι τιμές, αλλά είπαμε από εδώ και να έχω το ελεύθερο να "βομαρδίζω" τον πωλητή-support.
Ποιό???????
Βασικά το θέλω για multimedia, HDaudio, internet και να κάνω δισκοθήκη και συλλογές να φτιάχνω σε δικά μου δισκάκια,,,,,,α και να έχει usb να του βάλω το dCS Puccini Uclock και να μην κοστίζει πάνω από 1300 ευρώ..........
τι προτείνετε????
Οι τιμές παίζουν καθόλου???
Σκέφτομαι το fnac που έχουν ωραία φιλική εξυπηρέτηση, τι λέτε?
merci d'avance!