Mac-book, που, πόσο, πως?

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,093
GLYFADA
Αποφάσισα να κάνω κι εγώ switch σε mac, είναι άλλη φάση.......δεν έχει λέει ιούς (φαντάζομαι και κόρες:flipout:), δεν απαξιώνεται τόσο όσο το pc και γενικά δεν σου σπάει τα @@@δια όπως το pc.

Αλλά τόσα χρόνια με τα pc, που να πάω να βρω mac?
που έχει τις καλύτερες τιμές? -δεν με ενδιαφέρει το εξωτερικό, θέλω αγορά με υποστήριξη, αλλιώς πριν 2μήνες στην Αγγλία ήταν τσάμπα οι τιμές, αλλά είπαμε από εδώ και να έχω το ελεύθερο να "βομαρδίζω" τον πωλητή-support.

Ποιό???????

Βασικά το θέλω για multimedia, HDaudio, internet και να κάνω δισκοθήκη και συλλογές να φτιάχνω σε δικά μου δισκάκια,,,,,,α και να έχει usb να του βάλω το dCS Puccini Uclock και να μην κοστίζει πάνω από 1300 ευρώ..........

τι προτείνετε????

Οι τιμές παίζουν καθόλου???

Σκέφτομαι το fnac που έχουν ωραία φιλική εξυπηρέτηση, τι λέτε?

merci d'avance!

Αν σε ενδιαφέρει και η υποστήριξη τότε προτίμησε κάποιον Reseller και όχι αλυσίδα.
Στην Αθήνα υπάρχουν οι www.document.gr όπου έχει και πιστοποιημένο service (AASP) και η www.systemgraph.gr (επίσημος πλέον reseller από αυτήν την εβδομάδα).
Oι τιμές έτσι και αλλιώς είναι παντού πλέον οι ίδιες.Το θέμα είναι η υποστήριξη πριν και μετά την αγορά.

Επίσης και από Αγγλία να τον έπαιρνες η υποστήριξη ισχύει κανονικά, όπως έχει αναφερθεί και σε άλλο post αν θυμάμαι καλά.

Καλή αγορά. -bye-

Και εγω εκανα προσφατα το switch σε Macbook και μουτζωνα τον εαυτο μου που δεν το ειχα κανει νωριτερα! :D
Εγω αγορασα το αλουμινενιο Macbook 13.3 και ειναι φανταστικο με μοναδικη ελλειψη την firewire..

Re: Απάντηση: Mac-book, που, πόσο, πως?

χεχεχεχ...Ψήθηκες εε?

Έχε υπ' όψη σου ότι τα καινούργια δεν έχουν firewire. Δεν ξέρω πόσο σε ενδιαφέρει βέβαια!

μωρε ψημένος ήμουνα, λίγο ήθελα.....ειναι κι αθόρυβα τα μα@μη@α......

Εϊδα μια γρήγορη, με 1250 ευρω εχει μικρό σκληρό......με αυτα τα λεφτα στα pc έχει τρελα χαρακτηριστικά, αλλά είπαμε....

firewire Μιχαλη, πεθαίνει γενικώς, usb θέλουμε αφού τα εργαλεία όλα είναι για usb.........

Οι τιμές δεν παίζουν καθόλου?

ωραια switch

αλλα...

εχει msn?

εχει mkv2vob?
yamb?
ts muxer ?

km player?
tversity ?
ps3 media server ?

nero?
sonic record now?

photosynth?

τα .rar ? (winrar το αποκλειω...)

msn, rar, ?

Μπα όχι.. Ούτε CD γράφουμε.. Τα δίνουμε σε φίλους με PC για να μας τα γράψουν με το Νερο που καίει (CD).

Επίσης δεν οδηγούμε και ποδήλατο, γιατί στον δικό μας κόσμο ο τροχός δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη..

ευτυχώς Νίκο που έχω εσένα...
τους άλλους δεν τους πιστεύω...

:D

Ίσα ίσα τους νέους switchers πρέπει να πιστεύεις.Εμείς δαγκώσαμε το μήλο από μικροί.

Α, και να αποφεύγεις τους μύθους.. Κάποιοι πιστεύουν οτι η Γη είναι επίπεδη.
Δεν το λέω για τον spymak, αλλά γενικά γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που πιστεύει οτι cd καίει μόνο το Nero και δεν υπάρχει ζωή μετά το Winrar.

Last edited:
πάντως ειλικρινά, αν περάσω κάποτε απέναντι, είσαι η μόνη μου ελπίδα και φυσικά λόγος που θα μπορούσα να κάνω το εγχειρημα....

Σε περιμένουμε ..

93088736_a1be0f5648.jpg

πάντως ειλικρινά δεν ξέρω πως απηχεί η μακ τεχνολογία στους παλιώτερους και γενικά σ αυτούς που τα παίρνουν πιό δύσκολα...
μπορεί να ασχολούμαι με υπολογιστές από τότε που δεν υπήρχαν (1977) αλλά σήμερα βαριέμαι φοβερά ακόμα και να ψάξω ένα καινούργιο λειτουργικό όπως πχ βιστα...

Tί ποιο εύκολο από το What you see is what you get και πραγματικό plug n play?

Το κανονικό όμως όχι αυτό με την registry και τους ιούς.

Βασικά ότι και να γράψουμε, πρέπει να το δεις για να κρίνεις και μόνος σου.

Πέρνα για καφέ.