farflung
AVClub Addicted Member
Έχεις το τελευταίο update;;
YEP το θεμα μου το κανει σε ολες τις εκδοσεις 1.5 και πανω, με 1.4 δεν ειχα prob.
και εκανα και format και τα ξαναπερασα ολα φρεσκα το ιδιο και το αυτο,και σε itunes mode και σε απλο.
Έχεις το τελευταίο update;;
Εμενα παντως το Α+ απο 1.50 και πανω εχει καποιο θεμα παιζει λιγο και μετα σταματα και εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις εναλλαξ,δεν ξερω αν το κανει και σε αλλον.
Με αρχεία DSD και SACD ISO πως τα πάει ο μακ?
Μπορεί να τα στείλει στο ντακ αυτούσια (αν φυσικά υποστηρίζει το ντακ) ή να τα κάνει on the fly μετατροπή σε PCM (όπως το foobar με το αντίστοιχο plug in)?
Εδώ εξηγεί κάποια πράγματα. http://www.resonessencelabs.com/wp-content/uploads/2013/01/DoP_openStandard_1v1.pdf Φαίνεται πως το λειτουργικό της Aplle,επιτρέπει μόνο PCM σήμα να περνάει και για αυτό και η μέθοδος που περιγράφεται.Με αρχεία DSD και SACD ISO πως τα πάει ο μακ? Μπορεί να τα στείλει στο ντακ αυτούσια (αν φυσικά υποστηρίζει το ντακ) ή να τα κάνει on the fly μετατροπή σε PCM (όπως το foobar με το αντίστοιχο plug in)?
YEP το θεμα μου το κανει σε ολες τις εκδοσεις 1.5 και πανω, με 1.4 δεν ειχα prob.
και εκανα και format και τα ξαναπερασα ολα φρεσκα το ιδιο και το αυτο,και σε itunes mode και σε απλο.
Με αρχεία DSD και SACD ISO πως τα πάει ο μακ?
Μπορεί να τα στείλει στο ντακ αυτούσια (αν φυσικά υποστηρίζει το ντακ) ή να τα κάνει on the fly μετατροπή σε PCM (όπως το foobar με το αντίστοιχο plug in)?
Εδώ εξηγεί κάποια πράγματα. http://www.resonessencelabs.com/wp-content/uploads/2013/01/DoP_openStandard_1v1.pdf Φαίνεται πως το λειτουργικό της Aplle,επιτρέπει μόνο PCM σήμα να περνάει και για αυτό και η μέθοδος που περιγράφεται.
Αυτοί λένε,πως οι ASIO 2.2 οδηγoί,έχουν την δυνατότητα DSD native bitstreaming support χωρίς μετατροπή (χωρίς DoP δηλαδή αρκεί να το υποστηρίζει και το dac.).
(Πρέπει να ρυθμιστεί το player από τις επιλογές σε τέτοια περίπτωση μιας και το default είναι Dop.)
Παραθέτω και το απόσπασμα:
"There are multiple DSD bitstreaming technologies.
1.ASIO 2.2
This uses the native DSD bitstreaming support built into ASIO 2.2. The ASIO driver for your DAC must support it.
To bitstream using this method:
Select 'ASIO' in Options > Audio > Output mode (and configure 'Output mode settings...' as necessary)
Select Options > Audio > Bitstreaming > Custom... and check _only_ 'DSD' (in MC17 and earlier, Bitstreaming is under Options > Video)
2.DSD over PCM (DoP)
DSD over PCM packs DSD into a PCM-like signal for bitstreaming. This works in a similar way to how AC3 is packed into a PCM-like signal for S/PDIF surround sound output.
JRiver was part of formation of the DoP standard. "
Δε το ξέρω καν το MC17 ? Ποια εταιρίας είναι? Ειναι πρίν το DoP να φανταστώ?
Γενικά όπως σου είπα παλιότερες λύσεις proprietary υπήρχαν
Σήμερα το 99.99% των usb DSD capable dacs υποστηρίζουν DoP
Τα dac που έχουμε όσοι ακούμε DSD μέσω DoP παίζουν
Δεν θυμάμαι κανέναν που να έχει κάτι διαφορετικό.
MC17=Media Center 17 (η έκδοση του Jriver,τώρα είναι στην 19).
Κοιτάω να δω τώρα τι dac το υποστηρίζουν αυτό το πράγμα που λέει και πια παίζουν χωρίς μετατροπή,με μια γρήγορη ματιά είναι κάτι μόνομπιτα πανάκριβα άλλα θέλω να δω,μην πω κουλαμάρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.