MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Ήρθεεεεεεεεε!!!!

Πρέπει να έφτασε την Παρασκευή, που έλειπα Αθήνα! Μάλλον θα επιχειρήσω εγκατάσταση αργότερα...

Περάστηκε με πλήρη επιτυχία και όλες οι εφαρμογές δουλεύουν στην εντέλεια!
Ακόμα και το Starcraft παίζει κανονικότατα!
Χώρια που το Movist, που για κάποιο λόγο μου κράσαρε στο Leopard, εδώ δουλεύει άψογα.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ακόμα πιο γρήγορο τον Mac, έλα όμως που έγινε!

ναι κι εγώ η εφαρμογή που φοβόμουν πιό πολύ ηταν το Starcraft, αξεπέραστο!
με gbench τεσταρισμενο + 2 % PPC + 4 % 32bit + 3 % 64bit.

φυσικά σε 64 πιο γρηγορο συνολικα, μην μπερδευεστε απο τα νούμερα.

Απο που θα ηταν καλα να το παραγγειλω,και να το λαβω σε ευλογο διαστημα?

Απο που θα ηταν καλα να το παραγγειλω,και να το λαβω σε ευλογο διαστημα?

Προσωπικά παρήγγειλα από amazon.co.uk, και το είχα σε μία βδομάδα, με κόστος ίδιο με τα ελληνικά καταστήματα (περιλαμβανομένων των μεταφορικών).

Re: Απάντηση: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

 Νίκος;952907 said:
Και γιατί να μην το πάρεις από δω τότε και να το έχεις την επόμενη μέρα;

Γιατί όταν το παρήγγειλα από το amazon δεν ήξερα ότι το είχε και το madmacs. Είχα παραγγείλει από eshop και ήμουν ένα μήνα στην αναμονή...

 Νίκος;952907 said:
Και γιατί να μην το πάρεις από δω τότε και να το έχεις την επόμενη μέρα;

Και εγώ από εδώ http://www.madmacs.gr/ το παρήγγειλα, για να δούμε θα έρθει αύριο. -bye-

Έχω και μια απορία όμως. Πως το έχουν διαθέσιο όταν εδώ στην Αθήνα δεν υπάρχει (θα έλεγα πουθενά αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος, γιαυτό δεν το λέω).

Last edited:
O καθένας κάνει προπαραγγελίες στα νέα προιόντα όσο πιστεύει οτι θα πουλήσει.
Κάποιος βάζει 10, άλλος 50 και άλλος 100 και άνω.
Επίσης στα 30 ευρώ το κέρδος για την πώληση είναι τραγικό έως αστείο.Οπότε πολλοί δεν ασχολούνται καν.
Όλα αυτά με το γενικό σκεπτικό ότι ο Έλληνας δεν αγοράζει software οδήγησε πολλούς στο να μην κάνουν παραγγελίες στην αρχή και μετά να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν.Μετά όμως διαθεσιμότητα δεν υπήρχε στην Apple αφού όπως αναφέραμε πούλησε τρελά με αποτέλεσμα αυτό το φαινόμενο.

Έχει παρατηρήσει κανείς μειωμένη διάρκεια μπαταρίας στο φορητό του στο SL;

Re: Απάντηση: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Σαν να εχεις δικιο... Και νομιζα οτι ηταν ιδεα μου..

Στο MBP μου πάντως η αυτονομία έχει μειωθεί δραματικά. Του κάνω ένα calibration τώρα, μήπως και πάρει τα πάνω της η μπαταρία. To περίεργο είναι ότι τόσο το istat όσο και το coconut μού δείχνουν battery health 100%, με 45 κύκλους φόρτισης, επομένως δεν είναι πρόβλημα της μπαταρίας.

απο πλαισιο παραγελια 31/8 μου πανε παραλαβη σε μια βδομαδα μετα στις 18/9 μετα στις 25 μετα στις 29

τιποτε