MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Τελικά το πρόβλημα με την μπαταρία δείχνει να λύθηκε με έναν πολύ απλό τρόπο, δηλαδή με ένα shutdown. Πριν αυτό το shutdown το μηχανάκι πρέπει να είχε κλείσει κάνα μήνα που ήταν συνεχώς σε κατάσταση on (είτε σε λειτουργία είτε σε standby). Οι ενδείξεις της μπαταρίας μοιάζουν τώρα να έχουν επανέλθει στα προ SL επίπεδα!

Εγω στο iMac παρατήρησα ότι από sleep όταν το ανοίγω αργεί χαρακτηριστικά (3-4 δευτερόλεπτα) κάτι το οποίο δεν έκανε πριν. Βγάζει και beachball.

Εμένα πάλι τα reboot γίνονται αστραπιαία, και σαφώς πιο γρήγορα από ό,τι σε Leopard. Αυτό ισχύει και στα δύο μηχανάκια μου.

τελικα το πηρα απο μουλτιραμα Χαλανδριου ...

εχει πολλα λεει ...

παιρνω τηλ τους tech gurus για εγκατασταση (50 κατι ευρω ) μου λεει η κοπελα σε μακ η σε πι σι ?

λεω θελω να εγκαταστησω το snow leopard εσεις τι λετε ...

μου λεει ναι σε μακ η σε πι σι ?

λεω γινεται και σε πι σι ?

ναι λεει ...

παιρνω τηλ τους tech gurus για εγκατασταση (50 κατι ευρω )

Πραγματικά αδυνατώ το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση μόνος σου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο απλή διαδικασία.

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ στο περνάω στη μισή τιμή :flipout:

Απάντηση: Re: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

τελικα το πηρα απο μουλτιραμα Χαλανδριου ...

εχει πολλα λεει ...

παιρνω τηλ τους tech gurus για εγκατασταση (50 κατι ευρω ) μου λεει η κοπελα σε μακ η σε πι σι ?

λεω θελω να εγκαταστησω το snow leopard εσεις τι λετε ...

μου λεει ναι σε μακ η σε πι σι ?

λεω γινεται και σε πι σι ?

ναι λεει ...

χαχαχαχαχα

Καλό. Λες να φωνάξω κάποιον για πλάκα να το περάσει σε PC?

Re: Απάντηση: Re: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

 Νίκος;958254 said:
χαχαχαχαχα

Καλό. Λες να φωνάξω κάποιον για πλάκα να το περάσει σε PC?

λεω να δοκιμασω ...

:flipout:

Το πηρα κι εγω απο το public στο med cosmos. Δε ξερω ποτε θα κανω εγκατασταση, παντως θα την κανω καποια στιγμη:p

Αν μετα χρησιμοποιησω το time machine ολες οι εφαρμογες και τα αρχεια θα ειναι οπως και στο leopard τωρα?

Το πηρα κι εγω απο το public στο med cosmos. Δε ξερω ποτε θα κανω εγκατασταση, παντως θα την κανω καποια στιγμη:p

Αν μετα χρησιμοποιησω το time machine ολες οι εφαρμογες και τα αρχεια θα ειναι οπως και στο leopard τωρα?

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το time machine; Οι εφαρμογές θα τρέχουν μια χαρά και τα αρχεία θα βρίσκονται εκεί που ήταν και στο leopard.

Δεν κρατηθηκα τελικα:p Ολα πηγαν ρολοι, αλλα πρεπει να ξαναπερασω τη σουιτα της Adobe.

Μεχρι στιγμης δε μπορω να πω οτι εχω δει και καμια διαφορα. Αυριο θα το ψαξω περισσοτερο.

σε iMac ποση ωρα παιρνει ?

http://lifehacker.com/5345690/prep-your-mac-for-snow-leopard

πρεπει να κανω backup ?
ξερω οτι λενε οτι δε χρειαζεται αλλα σε ενα σιτε λεει παρτε οπωσδηποτε backup

μιλαω για το update οχι clean install

μπορει δλδ να γινει κατι λαθος και να χαθουν αρχεια ?

Last edited:
Θα ήταν εφικτό να γίνει κάποιο postάκι που να έχει συγκεντρωτικά κάποια "προβλήματα / ασυμβατότητες" που σας παρουσίασε η αλλαγή σε Snow Leopard?

Συγνώμη αν είναι too much to ask... -bye-

σε iMac ποση ωρα παιρνει ?

http://lifehacker.com/5345690/prep-your-mac-for-snow-leopard

πρεπει να κανω backup ?
ξερω οτι λενε οτι δε χρειαζεται αλλα σε ενα σιτε λεει παρτε οπωσδηποτε backup

μιλαω για το update οχι clean install

μπορει δλδ να γινει κατι λαθος και να χαθουν αρχεια ?

Πάντα μπορεί κάτι να πάει στραβά, όταν μιλάμε για υπολογιστές. Το backup ποτέ δεν έβλαψε κανέναν και έτσι και αλλιώς πρέπει να κάνουμε τακτικά (το time machine βοηθάει πολύ σε αυτό) άσχετα με το upgrade σε snow leopard.

Τώρα πόση ώρα κάνει σε iMac δεν ξέρω αλλά στο Macbook μου έκανε περίπου 1 ώρα.

Re: Απάντηση: Re: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Τώρα πόση ώρα κάνει σε iMac δεν ξέρω αλλά στο Macbook μου έκανε περίπου 1 ώρα.

Από 45 λεπτά μού έκανε τόσο στο mini όσο και στο MBP.

Δεν έκανα τίποτα απολύτως backup, και δεν είχα κανένα πρόβλημα, εκτός από το μπερδεματάκι με το μετρητή της μπαταρίας, που ανέφερα πριν μερικές μέρες, και που πλέον έχει λυθεί.

Τώρα, να σου πω την αλήθεια, αν ήμουν εσύ θα έκανα backup, γιατί αν κρίνω από τα πολλά προβλήματα που μας αναφέρεις κατά καιρούς, μάλλον το μηλαράκι δεν σε πολυθέλει...:BDBDG54: