MAC OS X 10.6 Snow Leopard

το 2010 θα βγουν μηχανηματα;

μαλλον κατι λιγο πριν τα χριστουγεννα, θα ριξουν!...

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η

βεβαια μερικοι θα προπωλησουν, για καλυτερες τιμες...

no money,
no honey..
που λενε στο αμερικα...

ολα ειναι πιθανα βεβαια,
η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

Πώς μπορεί να αγοράσει κάποιος από Ελλάδα το update από leopard σε snow leopard, ώστε να δικαιούται τη μειωμένη τιμή; Εγώ π.χ. έχω αγοράσει τον Mac μου μέσω internet, επομένως απόδειξη αγοράς δεν υπάρχει. Παίρνω το dvd εγκατάστασης ή το σειριακό αριθμό και τα πηγαίνω σε κάποιο κατάστημα;

εγω αγορασα τον iMac απο multirama ... 26/5/09

1 ) θα πρεπει να το παω εκει που το αγορασα ( στο ιδιο καταστημα ? )

2 ) ποσα θα πληρωσω ? δεν πιστευω ολο το ποσο ? δλδ αφου εχω το leopard αλλα οχι δεν το αγορασα μετα τις 8 Ιουνιου ...

http://www.apple.com/macosx/uptodate/

3 ) ειναι ευκολη η εγκατασταση ? απο απλο αρχαριο χρηστη η θα πρεπει να το αφησω στο καταστημα ?

4 ) θα '' πειραξει '' το windows partition ?

104925-10a432_install_icon.jpg

Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι 28 Αυγούστου θα εμφανιστεί το νέο λειτουργικό........

Πηγή : http://www.macrumors.com/2009/08/13...nstaller-tweaks-public-launch-on-august-28th/

Last edited:
μουλτιραμα : μεσα σεπτεμβρη ( τους ειπε η rainbow ) με αποδειξη αγορας μακ με λεοπαρντ ( για να αγορασουμε μονο το update και εγκατασταση - επιδειξη (προαιρετικα 50 ευρω στο χωρο σας )

ετσι μου πανε ...

Σίγουρα θα υπάρχει το νέο λειτουργικό προς αγορά, όπως κ αναβάθμιση σε υπολογιστή που αγοράσθηκε τώρα κοντά κ έχει εγκατεστημένο το τωρινό λειτουργικό, με λίγα χρήματα. Έτσι ακριβώς είχε γίνει όταν είχε βγει το leopard κ με λίγα ευρώ αναβαθμιζόσουν σε αυτό, αν είχες πάρει κάτι κ είχε το tiger.

Εγώ είχα στο φορητό μου tiger κ έκανα αναβάθμιση σε leopard.Από τότε όλα δουλεύουν μια χαρά. Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά στα μηχανήματα apple. Δεν είναι windows...... :)

Λες ε; Και έτσι δε θα χρειαστεί να ξαναπεράσω τις εφαρμογές; Ή θα χρειαστεί;

Δεν χρειάζεται τίποτα να ξαναπεράσεις. Αναβάθμιση κάνει το λειτουργικό. Εκτός αν το έχεις 'σκίσει'...κ πάλι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

δλδ το βαζουμε και ειναι οπως πριν και καλυτερο χωρις φορματ χωρις να ξαναπερναμε εφαρμογες κ.λ.π.

κατι αλλο ...

θα το κανει καθενας μονος του το update η θελει ειδικες γνωσεις - τεχνικο

τα μουλτιραμα λεει προαιρετικηη εγκατασταση - επιδειξη 50 ευρω ...

Πανεύκολο είναι, το κάνεις από μόνος σου και σε καθοδηγεί με σαφήνεια το πρόγραμμα εγκατάστασης.