MAC OS X 10.6 Snow Leopard

τα μουλτιραμα μου λενε τι update και τετοια ...

δεν εχει

ολοκληρο το προιον στην κανονικη τιμη ...

update μονο απο αππλε λεει ...

βλεπω οσοι δεν εχουνε μεσα να το παρουνε απ εξω να τους βαζουνε να πληρωνουνε 150 αρια

αυτη τη φορμα Νικο πως να τη συμπληρωσω ?

θελει πιστωτικη ?

ωραια ...

αρκετα ... αρκετα μ αυτους

εκμεταλλευονται και κοροιδευουν

αισχος ...

Δυστυχώς όχι.
Εκτός της φόρμας που συμπληρώνεται online θέλουν και φωτοτυπία απόδειξης αγοράς του υπολογιστή.

στη systemgraph που πηρα μου ειπανε : ελατε με το σειριακο αριθμο του μακ σας ...

αποδειξη δε μου ζητησανε

θα τους την παω ομως

στα μουλτιραμα τις προαλλες μου λεγανε ολα οκ φερτε την αποδειξη και ολα καλα ( μου προτειναν και εγκατασταση στο χωρο μου = 50 ευρω )

σημερα δεν ξερουμε τιποτα :

ρωταγε ο πωλητης : εχουμε καμια ενημερωση για το snow leopard ?

εχω μπερδευτει με την τιμη 29 ευρω ειναι ολο ?

αν δεν ειναι και ειναι 130-150 πως θα το παρουμε με 29 αυτοι που εχουμε μακ με λεοπαρντ ηδη ?

αυτοι που το πηραν λεει μετα τις 8 Ιουνιου 9.95 $ τα ιδια λεει και η rainbow στο σιτε της ...

κι εμεις που πηραμε με λεοπαρντ αλλα πριν τις 8 Ιουνιου ?

29 ? η τιποτα 129 ?

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανεις Backup τις εφαρμογες-media που εχουμε στο mac μας, ετσι ωστε να κανουμε clean install to Snowleopard ?
Με time machine λετε να γινεται και πως ?
Θελω να το ξαναβαλω απο την αρχη με clean install , αλλα δεν εχω τηνυπομονη και το χρονο να ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες και να ξαναφτιαξω libraries για 10000 τραγουδια και αλλες τοσες φωτο κλπ

Super Dupper σε εξωτερικό δίσκο και μετά το clean install μεταφέρεις τα Libraries Music,Pics,Mails. όλα τα άλλα clean.

Υπάρχει φυσικά και το Migration Assistant που είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Αλλά προτιμώ να τις ξαναπεράσω τις εφαρμογές από την αρχή.

Έχω ξεκινήσει ήδη την αναβάθμιση σε ένα iMac 24''. Καμμιά ώρα θέλει ακόμα...

Πιθανόν να γίνεται και Clean Install. Δεν το δοκίμασα. Θα το δοκιμάσω στο MacBook μου που θα αλλάξω δίσκο.
Στο Installation Instructions pdf που έχει το DVD γράφει στην αρχή-αρχή:
System Requirements
To upgrade to Snow Leooard or install Snow Leopard for the first time you....

Οπότε γίνεται μάλλον.