MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Καλημερα.
Exω εαν imac με tiger και ενα mac book με leopard.
Θελω να παρω το snow leopard αλλα θελω να το περασω το imac που εχει το tiger.
Mπορω ;

Επειδη δεν θελω να κανω clean install, μπορω να κανω update το snow leopard και στο tiger ;

Re: Απάντηση: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

 Νίκος;923520 said:
Απαιτεί 10.5

Συμφωνα με το wired γινεται με την εκδοση των 30$.

According to Apple, Snow Leopard will only upgrade your Mac from OS X 10.5 Leopard. If you skipped Leopard, Apple will point you to the $170 Mac Box Set, which contains both Leopard and Snow Leopard.
However, Wired.com was able to successfully perform the Snow Leopard installation on a MacBook running Tiger (10.4) -- without even erasing the drive. In other words, even if you insert the $30 Snow Leopard disc in a machine running Tiger, the installer will not block you from upgrading to Snow Leopard.

Πήγα να κάνω και την αναβάθμιση στο MacPro.
Εδώ έχω 2 δίσκους σε RAID που έχω το λειτουργικό και 2 άλλους για Data. Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση όταν με ρωτάει σε ποιο δίσκο να βάλει το λειτουργικό έχει μόνο τους 2 με τα data τον άλλο δεν τον έχει. Ξέρει κανείς γιατί; Μήπως δε μπορεί να κάνει update λόγω του raid;

Τελικά πήγα από Utilities μέσα από την εγκατάσταση και επέλεξα Restart και όταν ξεκίνησε από το DVD είδε το RAID και τώρα προχωράει κανονικά.

To έβαλα σήμερα σε ένα MBP που έχω στο γραφείο παλιό με Core Duo στα 2,16GHz και 2GB.Το μηχάνημα πήρε νέο αέρα.
Και τρέχει και συνέχεια το VMFusion με τα XP για το ERP.
Εκεί που σκεφτόμουν να το αλλάξω πήρε παράταση ζωής.

Το καλύτερο upgrade.

Το transmision δε δουλεύει σε μένα ούτε στο Leopard σωστά

Κολλαει όταν το κλεινω και θέλει force quit και αλλα