MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Παρατήρησα ότι πλέον δεν υπάρχουν στο MacBook στην μπαταρία επιλογές για το προφίλ...
Κακό αυτό.

Τελικα εκανε κανεις αναβαθμιση του snow(των 30 euro) σε tiger να μας πει αν ειναι ok ;
Oταν λεμε οτι κανουμε clean install σημαινει οτι αυτοματα θα γινει και format ;

Εγώ έστειλα τη φόρμα για την αναβάθμιση με τα ΕΛΤΑ ως εξπρές στις 31/08/09 και όταν πάω στο site της apple για claim μου λέει ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμη τα δικαιολογητικά.

Να ρωτήσω κάτιτις?

Ξέρουμε αν υπάρχουν τυχόν ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα?

Κάτι διάβασα παραπάνω για το transmission... υπάρχουν και άλλα software με τυχόν προβλήματα ή όλα καλά?

πως βαζω εκτυπωτες εκ των υστερων;
στην ακριβεια στο + δεν μου βγαζει μοντελα στον πινακα.

αρχικα δεν εβαλα κανεναν...

Παίδες, έχω παραγγείλει την αναβάθμιση για το Snow Leopard εδώ και δέκα μέρες, είχα στείλει την ίδια μέρα και τα δικαιολογητικά (για την έκδοση των 10 ευρώ) κι ακόμα τίποτα.

Το έχει παραγγείλει έτσι κανένας άλλος;

τελικα κυκλοφορουνε στην ελληνικη αγορα η θα παρω απο τον θειο ενα ?

Απάντηση: Re: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Παίδες, έχω παραγγείλει την αναβάθμιση για το Snow Leopard εδώ και δέκα μέρες, είχα στείλει την ίδια μέρα και τα δικαιολογητικά (για την έκδοση των 10 ευρώ) κι ακόμα τίποτα.

Το έχει παραγγείλει έτσι κανένας άλλος;

Κι εγώ μία από τα ίδια.
Έστειλα τα δικαιολογητικά στις 31/08/09, αλλά στο claim δεν εμφανίζει τίποτα. Ούτε έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσω paypal, η οποία φαίνεται σε εκκρεμότητα. Πιθανόν να μην τα έχουν επεξεργαστεί ακόμη. Δεν ξέρω...

Ετσι είναι η αναβάθμιση απο apple. Και εγώ είχα στείλει τις αποδείξεις στην Apple απο τέλη Αυγούστου και μόλις προχτές έγινε η συναλλαγή στο Paypal. Θέλει λιγάκι υπομονή για όσους περιμένουν το Snow.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Πριν κάνα χρόνο μου είχε πει ένας φίλος μου ότι υπάρχει φήμη ότι θα βγάλουν και έκδοση του snow για κανονικά pc και όχι μόνο της apple,υπάρχει κάνα νέο ή μόνο φήμη έμεινε;