δυστυχως δεν καταλαβαινεις μερικα πραγματα... και δεν εχεις διαθεση να τα καταλαβεις.
Δεν γινοται συγκριτικα δυστυχως που να εχουν νοημα, γιατι απλα μιλαμε για εντελως αλλα προγραμματα , που δεν υπαρχουν σε pc.
Εκει φαινεται η δυναμη του λειτουργικου της apple, που ειναι εντελως optimized για τις συγκεκριμενες εφαρμογες.
Πχ. motion vs after effects .....το motion (προγραμμα 2.5D animation kai compositing ) μπορει να χειριστει ανετα δεκαδες layers HD ,ε graphics kai animation REAL TIME , τη στιγμη που το κακογραμμενο after effects της adobe, δε μπορει να παιξει real time OYTE ενα layer με εφφε.
Το ιδιο και για το FCPX vs Avid composer( το διασημοτερο επαγγελματικο προγραμμα για editing) , δε μπορει να παιξει ουτε ενα native (χωρις μετατροπη) layer HD βιντεο με εφφε , πρεπει πρωτα να το μετατρεψεις σττο δικο του φορματ (AVID DNXHD) , πραγμα απιστευτα χρονοβορο (το κανουμε καθε μερα στη δουλεια και αποτελει μονιμο πονοκεφαλο).
Εχω πολλα τετοια παραδειγματα και αν θες πολυ ευχαριστως να στα δειξω απο κοντα....
Δεν εχει λοιπον να κανει με benchmarks και νουμερα , η καθημερινοτητα εδω και 25 χρονια στο χωρο, σε 3 διαφορετικα καναλια, 4 διαφημιστικες , κινηματογραφο και πολλες συνεργασιες με τα μεγαλυτερα καναλια στο εξωτερικο (Αγγλια, Γερμανια και Αμερικη ) μου το εχουν "αποδειξει" .
Αντε , εχω και σε αλλα νηματα να γραψω ....!