οριστε και το "αποδεικτικο" βιντεο .... 3.5 fps VS 25 fps για το ιδιο project !
Τωρα καληνυχτα ...
Τωρα καληνυχτα ...
Δεν αναφέρθηκα στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά στο γενικό ελιτιστικο ύφος καθώς και στην επιμονή.
Το νέο MacPro είναι αναμφίβολα κορυφαίο μηχάνημα.
Να συγκρίνεις το Motion με το After όμως...
Ναι, παίζει real time κάποια εφέ. Ε, και; Μόνο αυτό είναι το κριτήριο για να επιλέξεις ένα πρόγραμμα;
Από τους x γραφίστες που γνωρίζω δεν το χρησιμοποιεί κανένας.
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το κακογραμμένο After. Κι εγώ επίσης.
Το FCPX έχει φάει πολύ κράξιμο από την ημέρα που κυκλοφόρησε
και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της apple, από τους επαγγελματίες του χώρου.
Προσπάθησε να τα μπαλώσει με διάφορα updates κτλ. αλλά δεν ξέρω αν τα κατάφερε. Θα δείξει.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση "7" που την προτιμούν αρκετοί ακόμα. Βέβαια υπάρχει κι ένα μεγάλο μερίδιο χρηστών που επιλέγει το Avid.
Γενικώς πάντως, η λίστα με τα προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος επαγγελματίας γραφίστας, μοντέρ, ηχολήπτης, colorist κτλ. είναι αρκετά μεγάλη.
Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα επιλέξει το MacPro επειδή το Motion και το FCPX εκμεταλλεύονται καλύτερα τις δυνατότητες του μηχανήματος.
Μια χαρά θα τρέχουν και τα υπόλοιπα προγράμματα.
... το οτι εχεις καταληξει καπου (και καλα κανεις) δεν σημαινει οτι δεν βλεπουμε παραπερα , αυτο ειναι που με στεναχωρει με καποιους "επαγγελματιες" , εχουν τοσα στεγανα που αρνουνται να δουν περα απο τη μυτη τους (χωρις παρεξηγηση )Χ
Και όχι δεν πρόκειται να δω το βίντεο γιατί έχω δουλέψει και τα δύο προγράμματα και έχω κάνει την επιλογή μου!
Gia DIY Mac , δε νομιζω οτι ασχολειται κανεις επαγγελματιας , δεν εχει χρονο γι αυτα.
Το εχω κανει κι εγω στο παρελθον, αλλα μoνο για πειραμα.
Τι να δοκιμάσω δηλαδή , το ανύπαρκτο motion;
και δεν εχεις mac, εχεις mac osx...εχει διαφορα!
Πόσο πιο απλό απ' το να κάνεις bootable ένα USB-DVD και να κάνεις setup;προφανως και το γνωριζω... αλλα μονο απλο δεν ειναι , και δεν εχεις mac, εχεις mac osx...εχει διαφορα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.