Θα μου πει κάποιος που μπαίνει και γεμίζει ιους
γιατί και εγώ σαν τον spcav έχω καιαιαιαιρό να κολλήσω κάτι
Όπως έγραψα και εκεί, δεν φαίνεται σε κανένα από αυτά τα μηχανήματα να τρέχει macos..
Οπότε είναι πολύ πιθανό όντως οι συγκεκριμένοι να γουστάρουν το αλουμίνιο.![]()
Δημητρη, το 7% που το βρηκες; Μιλας σε παγκοσμιο επιπεδο υπολογιζοντας και τις αναπτυσσόμενες χώρες; Γιατι οπως ειδες, στις προηγμενες χωρες το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο με μεγαλες αυξητικες τασεις.
Αλλα και 7% να ειναι, your argument is invalid για τους λογους που εγραψα παραπανω... 7% σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο, και ειδικα λογω του μισους προς την apple ορισμενων, θα ηταν τεραστιο κινητρο για να προσπαθησει καποιος να το προσβάλει.. Το οτι δεν εχουν επιτυχει ακομα, σημαινει πολλα.. Οχι, το Macosx δεν ειναι ατρωτο, ναι ειναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλες απο windows..Απορω γιατι συζηταμε ειλικρινα... Ειναι κουβεντα του τυπου, αν η γη ειναι επιπεδη ή οχι..
Βλέπε λίγο πιο πάνω. Όλο τα ίδια λέμε..Δεν εγραψα macos , (αν και ο Τακης εβαλε λινκ που δειχνει μεγαλυτερο μεριδιο) , αλλα Αpple...
Και ο καθενας κανει την αναγωγη του, για το ποσο δηλ. καποιος θα ηθελε να τη "πει" στην Αpple για το mac os.
Αμφισβητεις δηλ. τη "κοινη λογικη" που λεει οτι περισσοτερη σημασια θα ειχε καποιος να βγαλει εναν ιο για Mac , απο οτι σε windows ?
Who fucking cares, για εναν ακομη (απο τους 40.000 ιους) σε Pc, οταν μπροστα του εχει μια "παρθενα" , αξιας ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΣΕΑΚΤΟΜΜΥΡΙΩΝ να ασελγησει ? :ernaehrung004:
Σωστο αυτό αλλα εκει που εχει παει το hardware πλεον, who gives a frak;Χωρια που καταναλωνεις πορους του συστηματος οταν τρεχει απο πισω η αντιβιωση...
Η πηγή είναι η γνωστή... http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems
Προφανώς μιλάω σε παγκόσμιο επίπεδο.. Εκτός αν με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στη γειτονιά μου ή χειρότερα, σε άλλες επιλεγμένες γειτονιές (a.k.a. markets).
Το μίσος σαν κίνητρο έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Το malware έχει γίνει αγορά και στις αγορές money talks. Simple economics.
Σωστο αυτό αλλα εκει που εχει παει το hardware πλεον, who gives a frak;
Ετσι κι αλλιως, το 90% της ωρας, τουλαχιστον το 50% της ισχυς των μηχανημάτων μας απλως δεν αξιοποιείται.
Ποιος μιλησε για μισος ?
Simple economics , μιλαμε κι εμεις.
Αγνοεις δηλ. τοσα εκατομμυρια χρηστων mac αλλα και ios ?
Σωστο αυτό αλλα εκει που εχει παει το hardware πλεον, who gives a frak;
Ετσι κι αλλιως, το 90% της ωρας, τουλαχιστον το 50% της ισχυς των μηχανημάτων μας απλως δεν αξιοποιείται.
Η πηγή είναι η γνωστή... http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems
Προφανώς μιλάω σε παγκόσμιο επίπεδο.. Εκτός αν με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στη γειτονιά μου ή χειρότερα, σε άλλες επιλεγμένες γειτονιές (a.k.a. markets).
Το μίσος σαν κίνητρο έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Το malware έχει γίνει αγορά και στις αγορές money talks. Simple economics.
Μιλας για επαγγελματική χρηση.Αστειευσαι βεβαια !!!!
Σε καποια μηχανηματα στη δουλεια μου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαλουμε αντιβιοτικα , ακριβως γι αυτο το λογο!
Τα μηχανηματα αυτα, σερνονται οταν ενεργοποιησεις οποιαδηποτε προστασια τετοιου ειδους, και δε μιλαμε για απλα μηχανηματα , αλλα hp workstasions πολλων δεκαδων χιλιαδων ευρω !
Eιναι και o λογος που στις περισσοτερες εταιρειες media, δεν εχουν καθολου Pc - Win σ αυτες τις δουλειες.
ακομη και σπιτι μου, οταν ενεργοποιω καποια αντιβιοτικα, το δικτυο μπορει και να "κοκαλωσει" πολλες φορες , ειδικα οταν χρησιμοποιω δικτυο και htpc !
Your economics need improvement...
Το malware στοχευει στους "προύχοντες" και οχι στους Αφρικανους αγροτες και αυτοι ειναι κατα κυριο λογο το market της Apple λογω τιμων/prestige/status.
Και ποτε μην υποτιμας το μισος ενος πτωχου προγραμματιστη απο την Σιβηρια.. Εδω εσυ εχεις λυσσάξει που στο κατω-κατω Αμερικανακι εισαι!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.