Mac vs. Malware...

Χωρια που καταναλωνεις πορους του συστηματος οταν τρεχει απο πισω η αντιβιωση...

Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Όπως έγραψα και εκεί, δεν φαίνεται σε κανένα από αυτά τα μηχανήματα να τρέχει macos.. :D

Οπότε είναι πολύ πιθανό όντως οι συγκεκριμένοι να γουστάρουν το αλουμίνιο. :D

Ποιος κανει πλακα τωρα ?:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Δημητρη, το 7% που το βρηκες; Μιλας σε παγκοσμιο επιπεδο υπολογιζοντας και τις αναπτυσσόμενες χώρες; Γιατι οπως ειδες, στις προηγμενες χωρες το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο με μεγαλες αυξητικες τασεις.
Αλλα και 7% να ειναι, your argument is invalid για τους λογους που εγραψα παραπανω... 7% σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο, και ειδικα λογω του μισους προς την apple ορισμενων, θα ηταν τεραστιο κινητρο για να προσπαθησει καποιος να το προσβάλει.. Το οτι δεν εχουν επιτυχει ακομα, σημαινει πολλα.. Οχι, το Macosx δεν ειναι ατρωτο, ναι ειναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλες απο windows..Απορω γιατι συζηταμε ειλικρινα... Ειναι κουβεντα του τυπου, αν η γη ειναι επιπεδη ή οχι..

Η πηγή είναι η γνωστή... http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

Προφανώς μιλάω σε παγκόσμιο επίπεδο.. Εκτός αν με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στη γειτονιά μου ή χειρότερα, σε άλλες επιλεγμένες γειτονιές (a.k.a. markets).

Το μίσος σαν κίνητρο έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Το malware έχει γίνει αγορά και στις αγορές money talks. Simple economics.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Δεν εγραψα macos , (αν και ο Τακης εβαλε λινκ που δειχνει μεγαλυτερο μεριδιο) , αλλα Αpple...
Και ο καθενας κανει την αναγωγη του, για το ποσο δηλ. καποιος θα ηθελε να τη "πει" στην Αpple για το mac os.

Αμφισβητεις δηλ. τη "κοινη λογικη" που λεει οτι περισσοτερη σημασια θα ειχε καποιος να βγαλει εναν ιο για Mac , απο οτι σε windows ?
Who fucking cares, για εναν ακομη (απο τους 40.000 ιους) σε Pc, οταν μπροστα του εχει μια "παρθενα" , αξιας ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΣΕΑΚΤΟΜΜΥΡΙΩΝ να ασελγησει ? :ernaehrung004:
Βλέπε λίγο πιο πάνω. Όλο τα ίδια λέμε..

Re: Απάντηση: Mac vs. Malware...

Χωρια που καταναλωνεις πορους του συστηματος οταν τρεχει απο πισω η αντιβιωση...
Σωστο αυτό αλλα εκει που εχει παει το hardware πλεον, who gives a frak;

Ετσι κι αλλιως, το 90% της ωρας, τουλαχιστον το 50% της ισχυς των μηχανημάτων μας απλως δεν αξιοποιείται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Η πηγή είναι η γνωστή... http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems

Προφανώς μιλάω σε παγκόσμιο επίπεδο.. Εκτός αν με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στη γειτονιά μου ή χειρότερα, σε άλλες επιλεγμένες γειτονιές (a.k.a. markets).

Το μίσος σαν κίνητρο έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Το malware έχει γίνει αγορά και στις αγορές money talks. Simple economics.

Ποιος μιλησε για μισος ?
Simple economics , μιλαμε κι εμεις.
Αγνοεις δηλ. τοσα εκατομμυρια χρηστων mac αλλα και ios ?

ΟΤ

Οσο ο Ντιμης συνεχιζει να πεταει τα ''money talks'', ''Simple economics'' κλπ native US κι Ο Γιαννης τουρμπίζεται, τοσο πλησιάζω στον οργασμό :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mac vs. Malware...

Ετσι κι αλλιως, το 90% της ωρας, τουλαχιστον το 50% της ισχυς των μηχανημάτων μας απλως δεν αξιοποιείται.

Ποιο 50%; Πιο πολύ προς 90%..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Ποιος μιλησε για μισος ?
Simple economics , μιλαμε κι εμεις.
Αγνοεις δηλ. τοσα εκατομμυρια χρηστων mac αλλα και ios ?

Μπροστά στα δισεκατομμύρια με Windows, προφανώς. :D

Αστειευσαι βεβαια !!!!

Σε καποια μηχανηματα στη δουλεια μου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαλουμε αντιβιοτικα , ακριβως γι αυτο το λογο!

Τα μηχανηματα αυτα, σερνονται οταν ενεργοποιησεις οποιαδηποτε προστασια τετοιου ειδους, και δε μιλαμε για απλα μηχανηματα , αλλα hp workstasions πολλων δεκαδων χιλιαδων ευρω !

Eιναι και o λογος που στις περισσοτερες εταιρειες media, δεν εχουν καθολου Pc - Win σ αυτες τις δουλειες.

ακομη και σπιτι μου, οταν ενεργοποιω καποια αντιβιοτικα, το δικτυο μπορει και να "κοκαλωσει" πολλες φορες , ειδικα οταν χρησιμοποιω δικτυο και htpc !

YG.. αυτο δε συμβαινει φυσικα στο δικο σου !!!

Last edited:

Your economics need improvement... :p
Το malware στοχευει στους "προύχοντες" και οχι στους Αφρικανους αγροτες και αυτοι ειναι κατα κυριο λογο το market της Apple λογω τιμων/prestige/status.
Και ποτε μην υποτιμας το μισος ενος πτωχου προγραμματιστη απο την Σιβηρια.. Εδω εσυ εχεις λυσσάξει που στο κατω-κατω Αμερικανακι εισαι! :D

Αστειευσαι βεβαια !!!!

Σε καποια μηχανηματα στη δουλεια μου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαλουμε αντιβιοτικα , ακριβως γι αυτο το λογο!

Τα μηχανηματα αυτα, σερνονται οταν ενεργοποιησεις οποιαδηποτε προστασια τετοιου ειδους, και δε μιλαμε για απλα μηχανηματα , αλλα hp workstasions πολλων δεκαδων χιλιαδων ευρω !

Eιναι και o λογος που στις περισσοτερες εταιρειες media, δεν εχουν καθολου Pc - Win σ αυτες τις δουλειες.

ακομη και σπιτι μου, οταν ενεργοποιω καποια αντιβιοτικα, το δικτυο μπορει και να "κοκαλωσει" πολλες φορες , ειδικα οταν χρησιμοποιω δικτυο και htpc !
Μιλας για επαγγελματική χρηση.

Εκει ειναι αλλα τα δεδομενα / δεν ειναι το θεμα μας.

(αν θυαμαμαι καλα, εσυ πρωτος το πες αυτο - οταν λεγαμε για servers κλπ...)

Α... μαστα, δεν ειναι τωρα το θεμα μας ....καλα!

Στο σπιτι μου , εχω κι εγω αυτα τα προγραμματα ξερεις, δεν χρειαζεται να εχεις επαγγελματικα μηχανηματα.

Δε μιλαω για τραπεζες κλπ Συριε, για multimedia αναφερομαι .

Last edited:
Μιλας για καθαρα επαγγελματική χρηση Γιαννη (στα multimedia).

(κι εμενα στο σπιτι μου τρεχουν 2 servers 2008 R2, επειδη ειναι σπιτι μου δεν σημανει ότι δεν ειναι για επαγγελματική χρηση - δεν ειναι ο μεσος χρηστης - οπως δεν εισαι κι εσυ στα multimedia)

Aσχετο Νο2... θα ρθει κανεις το βραδυ Συνταγμα, ή παλι μονος μου θα παω ?

attachment.php

Attachments

• 323189_21  460.jpg
    323189_21 460.jpg
    193.4 KB · Views: 37

Your economics need improvement... :p
Το malware στοχευει στους "προύχοντες" και οχι στους Αφρικανους αγροτες και αυτοι ειναι κατα κυριο λογο το market της Apple λογω τιμων/prestige/status.
Και ποτε μην υποτιμας το μισος ενος πτωχου προγραμματιστη απο την Σιβηρια.. Εδω εσυ εχεις λυσσάξει που στο κατω-κατω Αμερικανακι εισαι! :D

Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει το σημαντικότερο έργο των malwares που κυκλοφορούν.. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις οικονομικές δυνατότητες του χρήστη.. πιο συχνά έχει να κάνει με το resource που είναι ένα compromised μηχάνημα. Βλέπε spamming, DOS attacks, etc.

Αλλά ακόμα και αν περιορίσεις το market στις ανεπτυγμένες χώρες, πάλι είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα Windows.

Όσο για τον πτωχό προγραμματιστή από τη Σιβηρία, μάλλον έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει από το ζόρικο macos..