Mac vs. Malware...

..και ερχόμαστε ξανά στο γνωστό επιχείρημα ότι όσοι έχουν mac δουλεύουν ξένοιαστα και το υπόλοιπο 93% της αγοράς πρέπει να φοβάται...

Προσωπικά και μια χαρά δουλεύω, και τα βράδια κοιμάμαι ήσυχος, καθότι δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που κόλλησα κάτι..

Και δεν είμαι ο μόνος.. 93% είναι αυτό.. :D

Ε τοτε, γιατι καιγεστε να μας τη πειτε ?
Ειδες κανεναν Μac user να ανοιξει κανα νημα σε Win thread, για ενα ακομη Malware ?

Για το 93% υπαρχουν μπραβοι, οχι για τους υπολοιπους !
Εμεις κοιμομαστε ελευθεροι ...:ernaehrung004:

Last edited:
Παντως, πρωτη φορα βλεπω καποιους να χαιρονται που χρειαζονται "μπραβους" για το τρυπιο συστημα που λεγεται Windows.... και μαλιστα τη λενε στους υπολοιπους !

Σε προκαλω λοιπον, να βγαλεις καθε ειδους προστασια στα pc σου, και μετα απο λιγο ελα να μου πεις τι θα γινει....

Οταν η Microsoft, βγαλει ενα λειτουργικο που δε θα χρειαζεται τετοια προστασια, ελα να τα ξαναπουμε !:2thumb22sup:

Τις δικες μου τις καλυπτει παντως !!!

Και μην ακουσω παλι για blu ray, γιατι μια χαρα τα παιζω μεσω PLEX - XBMC (χωρις μενου), κι ετοιμαζομαι να ξηλωσω το HTPC μου.
Βαρεθηκα να το ανοιγω και μια στις 3 να μη παιζει !!!

Eσυ κρατα το pc για καμια πασιεντζα.. που δεν εχουν τα Mac!!!:ernaehrung004:

Last edited:
Σε σοβαρο επιπεδο (εταιρικες/επαγγελματικες αναγκες) η apple ( μαλλον η πλατφορμα της) αδυνατει να καλυψει τα απολυτως βασικα.Ψαξε βρες ποικιλια σε ελληνικα προγραμματα (αντιστοιχα για καθε χωρα του πλανητη) για καθε ειδους επαγγελμα στο macos και μετα πες μου.
Το οτι δεν ειναι media center platform το κανεις πολυ ευκολα γαργάρα ...

Που να βρεις ?
Φαντασου ποσο πετυχημενα ειναι τα windows, που εν ετη 2011 , στο μεγαλυτερο Ελληνικο καναλι που δουλέυω, λογιστηριο και ταινιοθηκη, ακομη δουλεουν σε DOS !!!-bye-

ΥΓ... μεσω Windows φυσικα , σε combatibility mode !!!:Banane0:

Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Βαρεθηκα να το ανοιγω και μια στις 3 να μη παιζει !!!

Μια στις 300 μπορεί να έχω κάποιο προβληματάκι…
Άρα έχουμε χαώδη διαφορά, συζητάμε για δυο τάξεις μεγέθους…
Αν και το σκαλίζω με καμία αναβάθμιση hardware πιο συχνά από 300 boot.

Που να βρεις ?
Φαντασου ποσο πετυχημενα ειναι τα windows, που εν ετη 2011 , στο μεγαλυτερο Ελληνικο καναλι που δουλέυω, λογιστηριο και ταινιοθηκη, ακομη δουλεουν σε DOS !!!-bye-

Αυτο ειναι λογω τσιγγουνιας και οχι λογω μη δυνατοτητας και ειναι κατι που προφανως το γνωριζεις.
Δεν πρεπει να μιλας σοβαρα αν σε λογιστικο επιπεδο δεν υπαρχουν πολλες ελληνικες επιλογες για win ...
Η πλακα με τους mac-αδες ειναι οτι οποτε στριμωχνονται , το ριχουν στον χαβαλε ...
Εκει χανετε και τα υπαρκτά δίκια που οντως έχετε.

Ποιος το ριχνει στα χαβαλε ?
Ποτε στριμωχτηκα και απο ποιον ?

Εσεις δε βλεπετε τα αυτονοητα.... οπως ειπα και παραπανω, εγω μιλαω παντα με αποδειξεις κι οχι με αστεια ...

Κανεις δεν λεει ανοιχτα οτι υπαρχουν χιλιαδες ιοι σε Pc- Win, και μας τη λετε για ενα δηθεν trojan , που οπως ειπα , ουτε αυτο δεν ειναι!

Και δεν ειναι τσιγκουνια φιλε μου, παιζουν αλλα πραγματα που δεν μπορω δυστυχως ν αναφερω (εκτος φυσικα των στενομυαλων αφεντικων που σκεφτονται σαν κι εσας) !

Που να βρεις ?

αυτό μάλλον είναι θέμα του καναλιού που δεν πληρώνει για να ψωνίσει

Δεν ειναι, το ξαναλεω.... ειναι θεμα (κυριως) νοοτροπιας !

Δεν θελουν ν αλλαζουν , γιατι βαριουνται να μαθουν κατι καινουργιο, και για αλλους λογους φυσικα !
Χειροτερα κι απο Δημοσιο ειμαστε, μη ψαχνεις...

Τελος, αυτη η πιπιλα, του "ειμαστε περισσοτεροι, αρα εχουμα καποιο δικιο" , μου θυμιζει.... " 90% ψηφιζουν δικομματισμο, κατι θα ξερουν" !

Ας τους λουστουμε λοιπον τωρα , τα 90% ....

http://www.youtube.com/watch?v=ZkgRFXnL4EM

Μ επιασε το επαναστατικο μου ....:fahne90:

Last edited:
Ποιος το ριχνει στα χαβαλε ?
Ποτε στριμωχτηκα και απο ποιον ?

Εσεις δε βλεπετε τα αυτονοητα.... οπως ειπα και παραπανω, εγω μιλαω παντα με αποδειξεις κι οχι με αστεια ...

Κανεις δεν λεει ανοιχτα οτι υπαρχουν χιλιαδες ιοι σε Pc- Win, και μας τη λετε για ενα δηθεν trojan , που οπως ειπα , ουτε αυτο δεν ειναι!

Και δεν ειναι τσιγκουνια φιλε μου, παιζουν αλλα πραγματα που δεν μπορω δυστυχως ν αναφερω (εκτος φυσικα των στενομυαλων αφεντικων που σκεφτονται σαν κι εσας) !

Στενομυαλος ειναι ο "ωχαδερφισμος" και η σηκωμενη μυτη που χαρακτηριζει πολλους "υπερασπιστες" των mac σαν κι εσας.
Ειπε κανεις οτι δεν υπάρχουν ιοι στα pc?Ειπε κανεις οτι ειναι μονο 10 η 20?
Εγω χρησιμοποιω δωρεαν av και δεν ειχα ποτε καμμια απειλη/ενοχληση στο συστημα μου.Αντε να βρω κανα worm/trojan (πως στον διαβολο λεγοντε) το οποιο δεν μου κανει καμμια ζημια και θα φυγει στο επομενο scan/update.
Δεν σας την ειπε κανεις για το ενα και μοναδικο trojan που εχετε.Απλα ενημερωση εγινε στην οποια υπήρχε η κλασσικη "αντιδραση".
Αν οι θερμοι υποστηρικτες mac os , ηταν στοιχειωδώς πιο εξυπνοι , δεν θα έθαβαν με τετοιο μηδενιστηκο βαθμό το "αντιπαλο" λειτουργικό.
Δόξα στην νίκη σου έχεις οταν απεναντι σου εχεις αξιο αντιπαλο.

Στενομυαλος ειναι αυτος που κρινει, οταν δεν εχει δοκιμασει ΕΠΑΡΚΩΣ κατι και κρινει , επειδη "κατι ακουσε" ή απο ελλειπη ενημερωση !

Εγω χρησιμοποιω καθημερινα και τα 2 συστηματα, περιπου 20 χρονια!

Οι υπολοιποι που κανουν πλακα εδω μεσα, ειτε δεν εχουν πιασει Mac στα χερια τους, ειτε δεν "γνωριζουν"...
Αυτο προσπαθουμε ν αλλαξουμε , αλλα δυστυχως , ειναι δυσκολο ν αλλαξεις νοοτροπιες !

αν ημουν στενομυαλος, δεν θα απαντουσα με επιχειρηματα, κι αν ημουν "ωχαδελφιστης" δεν θα ασχολιομουν καν !

Και για να μη παρεξηγουμαι ΠΑΛΙ, εκανα το πρωτο HTPC τεστ στην Ελλαδα, το 1996 , οταν δεν υπηρχε καν ο ορος πουθενα στην Ελλαδα, με ενα αρχαιο για τα σημερινα δεδομενα PC me VOODOO card, και barco 7intso προβολεα, και ειχα ακριβως τις ιδιες αντιδρασεις !

Που πας ρε Καραμητρο με το καβουρντηστηρι σου, με ρωταγαν ... εδω εχουμε dvd player του εκατομμυριου (ΤΟΤΕ) , και θα μας τη πεις μ αυτο?

Και σημερα τα ιδια ακουω στη δουλεια μου.... μην ανυσηχεις !

ΥΓ... ολοι κατω στο Συνταγμα !
http://www.youtube.com/watch?v=gq9jDiOMpcc

Last edited:
Στενομυαλος ειναι αυτος που κρινει, οταν δεν εχει δοκιμασει ΕΠΑΡΚΩΣ κατι και κρινει , επειδη "κατι ακουσε" ή απο ελλειπη ενημερωση !

Εγω χρησιμοποιω καθημερινα και τα 2 συστηματα, περιπου 20 χρονια!

Οι υπολοιποι που κανουν πλακα εδω μεσα, ειτε δεν εχουν πιασει Mac στα χερια τους, ειτε δεν "γνωριζουν"...
Αυτο προσπαθουμε ν αλλαξουμε , αλλα δυστυχως , ειναι δυσκολο ν αλλαξεις νοοτροπιες !

Την χρονική διάρκεια της δοκιμης (γιατι περι αυτου προκειται) δεν την καθοριζει το καθε apple fanboy , αλλα οι αναγκες και ο χρονος του καθενος.
Εγω δοκιμασα και ΕΚΡΙΝΑ οτι για να ασχοληθω και να μαθω τα basics , θα επρεπε να αφιερωσω ΠΟΛΥ χρόνο που Α)Δεν εχω και Β)Εκρινα οτι δεν άξιζε.Μπορει και να ξαναδοκιμασω στο μελλον, δεν το αποκλείω.
Παρολα αυτά, το λειτουργικό ΔΕΝ το μηδένισα αφου βρήκα αρκετα καλά στοιχεία.
Κατα καιρους εδω (στις ομολογουμένως χορταστικές μας κοντρες) , και εγω , και ο Δημητρακούδης , και ο Συριος εχουμε μιλήσει με καλα λόγια για το mac os.Η "αλλη μεριά" το πολυ πολυ να έγραψε οτι το πιο λειτουργικο πράγμα στα 7 ειναι το κουμπί shutdown! :BDBDG54:

YΓ. Και να τονίσω εδω οτι ο Συριος ειναι ειδική περίπτωση μιας και έχωσε πολύ κόσμακη για να του μάθουν τα mac.Κάτι σαν ιδιαίτερα ενα πράγμα :firstprize:
Βεβαια αυτο στην συνεχεια το πληρωσε με ενα νεο nickname παρεμφερες με του Μητσοτάκη ... :afro: