Το raspberry είναι ένας Mini υπολογιστής που τρέχει Linux.
Το παίρνεις μόνο ως πλακέτα κ το βάζεις στο κουτί του ή σε άλλο που ίσως φτιάξεις με πιο καλό τροφοδοτικό κλπ.
Από κει κ πέρα μπορείς να του περάσεις να τρέχει διάφορες διανομές audio dedicated όπως η εξαιρετική Archphile που εξελίσσει μέλος του φόρουμ.
Θέλει διάβασμα κ ενασχόληση .
Μάλλον παίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο multi purpose.
Είναι φτηνό
Το ifi σου συνδέεται κανονικά
Από κει κ πέρα πρέπει να διαβάσεις το αντίστοιχο νήμα.
Προσωπικά δεν έχω στήσει .. (ακόμα)
Προσεχώς στην οθόνη σας οδηγός στησίματος Raspberry για εντελώς αρχάριους. Τον γράφω τώρα, ελπίζω να είναι έτοιμος σε λίγες μέρες (τώρα που έχω και άδεια).
!!!!!!!!!!Προσεχώς στην οθόνη σας οδηγός στησίματος Raspberry για εντελώς αρχάριους. Τον γράφω τώρα, ελπίζω να είναι έτοιμος σε λίγες μέρες (τώρα που έχω και άδεια).
ωραια θα ταν ενας οδηγοςμπραβο
αλλα τελικα τι ειναι αυτο ενας υπολογιστης; φθηνος;
Πάντως για να απαντήσω στο ερώτημα του νήματος, αν το μηχανάκι θα είναι dedicated σαφώς θα πρότεινα Mac mini.
Επίσης πρέπει να σκεφτείς αν χρειάζεσαι φορητότητα.
Μπορούν να βρεθούν κ παλιότερα μοντέλα χωρίς κανένα πρόβλημα!
Εγώ ας πούμε παίζω με ένα Mac mini late 2009 χωρίς κανένα θέμα (εννοείται δεν προτείνω να πας τόσο πίσω). Είναι όμως αυστηρά πηγή του συστήματος και επίσης του έχω βάλει SSD και την μέγιστη μνήμη που μπορεί να δεχτεί.
Αν πάρεις μηχάνημα με φιξ μνήμη πάρε την περισσότερη που μπορείς! Minimum 8gb. IMO
εγω παλι απο την πλευρα μου δεν καταλαβαινω τους ορους και τις ''αγγλικες'' λεξεις που χρησιμοποιειτε. Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο το raspberry.
Απο τα λιγα που καταλαβαινω θα ναι μητρικη με bluetooth και wifi με λιγες εξοδους....που θα χρειαζεται λογικα τροφοδοτικο και κουτι. και τι λογισμικο υποστηριζει;
Fragoulis δεν απαντησες....γτ να κανεις το λαπτοπ dual boot?!
Φραγκούλη δεν αμφισβητώ πως θα παίζει πολύ καλά αφού το λες απλά απάντησα στο ερώτημα του νήματος μιας κ πολλές απαντήσεις (και δικές μου) είναι άσχετες με αυτό που ρωτάει ο άνθρωπος!Μιχάλη πρέπει να σου φέρω το laptop μου να το ακούσεις....
ωραια θα ταν ενας οδηγοςμπραβο
αλλα τελικα τι ειναι αυτο ενας υπολογιστης; φθηνος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.