macOS 10.12 Sierra

Μετά την εγκατάσταση (update) του 10.12.4 παντως το teamviewer παπαλα

Γράφει not ready please check you connection

Το έψαξα, έκανα clean uninstall (το teamviewer) αλλα τπτ

Τελικα εστρωσε με ενα restart του router....

Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα (το είχα παλιότερα αλλά σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί) και μου βγάζει αυτό: Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα της εφαρμογής «iResize» επειδή προέρχεται από μη αναγνωρισμένο προγραμματιστή.
Τι πρέπει να κάνω;

Μπες στο security settings του control panel και επέλεξε να ανοίγει όλα τα προγράμματα και όχι μόνο αυτά κατεβασμένα από το App Store.

Μου δίνει μόνο 2 επιλογές. Από το App store ή από το App store και αναγνωρισμένους προγραμματιστές. Δεν έχω επιλογή για όλα.

Τώρα που το θυμήθηκα, υπάρχει και ένα registry hack για να επαναφέρει τη δυνατότητα να ανοίγεις οποιοδήποτε πρόγραμμα. Googlαρε το και θα το βρεις.

Εγκατέστησα την καινούρια έκδοση και από τότε αντιμετωπίζω προβληματα με δύο εξωτερικούς δίσκους NtFS που έχω. Δεν τους αναγνωρίζει στην εκκίνηση, πρέπει να τους ξεκουμπώσω και να τους ξανακουμπώσω. Έχω Back up και για τους δυο, αλλά επείδη είναι συνολικά γύρω στα 5 ΤΒ το να τους φορμάρω σε HfS και να τους ξαναφορτώσω είναι εξαιρετικά χρονοβόρο και θα προτιμούσα να το αποφύγω.

For the record, χτες κατέβασα το 10.12.5 και το πρόβλημα με τους NTFS λύθηκε.

For the record, χτες κατέβασα το 10.12.5 και το πρόβλημα με τους NTFS λύθηκε.

Νέα ενημέρωση: Κάθε θαύμα 3 ημερες. Το πρόβλημα με την αναγνώριση hdd σε NTFS συνεχίζεται, ο mac μου εξακολουθεί να μην τους αναγνωρίζει με την εκκίνηση. Όχι μονο αυτό, αλλα μου παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα με διαφορους σκληρούς δίσκους, άλλους με αρχεία και άλλους με το Time Machine. Γενικά από τότε που κατέβασα το Sierra έχω όλο προβλήματα και το έχω σκυλομετανιώσει. Καλύτερα να εμενα με το Yosemite.

Νέα ενημέρωση: Κάθε θαύμα 3 ημερες. Το πρόβλημα με την αναγνώριση hdd σε NTFS συνεχίζεται, ο mac μου εξακολουθεί να μην τους αναγνωρίζει με την εκκίνηση. Όχι μονο αυτό, αλλα μου παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα με διαφορους σκληρούς δίσκους, άλλους με αρχεία και άλλους με το Time Machine. Γενικά από τότε που κατέβασα το Sierra έχω όλο προβλήματα και το έχω σκυλομετανιώσει. Καλύτερα να εμενα με το Yosemite.

Εχεις δοκιμασει καθαρή εγκατάσταση;

Καλησπέρα, πως αλλάζει η προεπιλογή σε πρόγραμμα ανοίγματος φωτογραφιών;
Κάνω επιλογή με ποιο θα ανοίξει, τσεκάρω κάτω να είναι προεπιλεγμένο, αλλά η μνήμη δεν το κρατάει.
Θέλω να ανοίγουν με την προεπισκόπηση.

Δηλαδη, πας με δεξι κλικ, open with, other, επιλεγεις το προγραμμα που θελεις, μαρκαρεις το always open with και δεν το κρατει στη μνημη ?

Προγραμμα δωρεαν για αναγνωση e-books στο mac καλυτερο απο το πρηβιου, εχει ?

Δες στις ρυθμισεις του προγραμματος που αγορασες τοτε, μηπως μπορεις να το απενεργοποιησεις απο κει, κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω. Περιεργο παντως...

Δεν βρίσκω κάτι. Μάλλον θα το απεγκαταστήσω και θα είμαι προσεκτικός στην εγκατάσταση. Ευχαριστώ πάντως.

Επέλεξε το αρχείο που θες, και πατήστε; Cmd+I..... Θα ανοίξει μια καρτέλα που μπορείς να ορίσεις ποιο πρόγραμμα θες να ανοίγει το αρχείο αυτό.
Επελ ξέρω το πρόγραμμα που θες και μη ξεχασεις να πατήσεις κάπου που λέει Πάντα ν ανοίγει μ αυτό.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro