macOS Sequoia 15

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

koupa

AVClub Addicted Member
25 January 2014
1,412
Έψαξα λίγο και κάποιοι χρήστες ανέφεραν εξωφρενική χρήση του Spotlight στο 15. Κάποιος μάλιστα ανέφερε κάτι για 460GB. Επειδή δεν το χρησιμοποιώ το απενεργοποίησα δοκιμαστικά.

Έβαλα και το Sleep Aid που έχει το παραπάνω link να δω τι γίνεται.

Το AI δεν το έχω ενεργοποιήσει καθόλου. Αλλά από την άλλη και αυτόματα να έκανε ότι έκανε δεν θα έπρεπε να διαγράφει τα κατεβάσματα μετά από κάθε επανεκκίνηση. Θα ήταν τρομερή σπατάλη εύρους κάτι τέτοιο.

jtheogr

AVClub Enthusiast
13 July 2010
910
Καλαμάτα
Το AI λογικά δεν αποδεσμευει το χώρο μετά από restart, οι πληροφορίες που κρατάει έχουν να κάνουν με τον χρήστη οπότε δεν βλέπω το λόγο να σβήνονται, σίγουρα εκεί έχει αυξομειωση του χώρου αλλά όχι σβήσιμο.

• Like
Reactions: koupa

koupa

AVClub Addicted Member
25 January 2014
1,412
Πιθανολογώ ότι είναι το Spotlight. Θα το δω αύριο. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τακ ο χώρος.

koupa

AVClub Addicted Member
25 January 2014
1,412
2 μέρες μετά την απενεργοποίηση του spotlight και ο χώρος παραμένει σωστός. Ελπίζω να είναι όντως έτσι και όχι τυχαίο.

koupa

AVClub Addicted Member
25 January 2014
1,412
Αν και δεν τα πολυχρησιμοποιώ έχω παρατηρήσει ότι το Plexamp και το Jriver "χάνουν" το παράθυρο όταν μείνουν πολλές ώρες ελαχιστοποιημένα. Με κανένα άλλο πρόγραμμα δεν το έχω αντιμετωπίσει. Όχι ότι είναι σημαντικό αλλά φαίνεται κάπως.

Να σημειώσω ότι το mini δεν κλείνει ποτέ. Ούτε αναστολή, ούτε τίποτα. 24/7 ανοιχτό όπως και το PC.