δηλαδή δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα?
Με τι σύστημα ακους? dac?
Τι ακριβώς σε ενοχλεί?
Βάζοντας ένα κανονικό cdplayer στα ίδια κομμάτια ποιο σου αρέσει περισσότερο?
Παράλληλα με το διάλογο που θα γίνει στις παραπάνω ερωτήσεις, δοκίμασε να φορτώσεις τα τραγούδια απο τον finder σε playlist του Amarra παρακάμπτοντας τελείως το itunes και δες αν έχει διαφορά.
Παιδια καλημερα , Εχω εγκαταστησει στο macpro το amara με το itunes και παιζω με AIFF files πως μπορω να καλυτερεψω τον ηχο ? να ειστε καλα ,
θέλω να διαλέξεις 2-3 κομμάτια που γνωρίζεις καλά και να κάνεις το εξής (αν δεν το έχεις κάνει ήδη):
Να τα ακούσεις με το παρών σετάπ από τον υπολογιστή, και μετά να χρησιμοποιήσεις το canare για την ίδια δουλειά, για τη σύνδεση evo-dac ακούγοντας τα ίδια.
Είναι απλά μια μικρή μου υποψία για το canare.
ποιο transport έχεις?
ποια έκδοση αμαρα έχεις ?
επίσης το μακπρο κάνει και άλλες δουλειές ?( πχ ιντερνετ κτλ ) υπάρχει δυνατότητα να γίνει φορματ και επανεγκατάσταση?
να το πάμε λίγο αλλιώς?
Κάνε μια δοκιμή με άλλο software player, το audirvana πχ το οποίο έχει και 15 ημέρες τσαμπαντά trial.
Μήπως γίνεται κάτι με τις ρυθμίσεις του προγράμματος ή με τον ήχο του γενικότερα.
βασικά φρόντισε μετά την πηγή να είναι όλα ίδια για να μην έχεις έξτρα μπερδέματα.
το foobar είναι για windows οπότε απορρίπτεται.
Αν δώσεις από τον mac οπτική κατευθείαν στο dac τι γίνεται???
Δεν ξερω πως γινεται αυτο ,
Φιλε μου ,εχω τη τελευταια εκδοση αμαρα 2.5(4460),
το λαπτοπ το εχω μονο για να κανω αναβαθμισεις ,δεν σερφαρω στο ιντερνετ ,
εσυ πιστευεις οτι με το φορματ θ αλλαξει κατι?
ειναι μπελας να κανεις φορματ ,
να εισαι καλα ,
Ηλιας
κάθε έκδοση του αμαρα παίζει διαφορετικά
Το φορμά και επανεγκατάσταση άστο καλύτερα, είναι παραθυράδικες δουλειές, άχρηστες στο mac. Το audirvana υπάρχει και σε δωρεάν έκδοση που παίζει μόνο mp3, aac και flac. Αν ακούς μόνο αυτά δε χρειάζεσαι το plus.
That's true and it becomes annoying on the long run, so that is why I am using Audirvana+ now, which has a very nice sound, many facilities and can interface with itunes .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.