Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Νεος στην παρεα σας αλλα και στην φωτογραφια γενικοτερα.Ειμαι κατοχος μιας dslr Olympus E-520 και απο φακους εχω τον 14-42 και τον 40-150.Θελω να ασχοληθω με macro φωτογραφιες για να φωτογραφιζω το ενυδρειο μου αλλα κ γενικα.Ειδικα για το ενυδρειο υπαρχει καποιο οργανο το οποιο λεγετε μεσοσκοπιο (mesoscope) το οποιο ειναι για παρακολουθηση μονο και κανει τρομερη δουλεια με αρκετη λεπτομερεια.Αν δεν βαριετε καποιος ας ριξει μια ματια στο http://www.ogles.info/ να δει ακριβως για ποσο λεπτομερεια μιλαω.Μπορω να πετυχω κατι τετοιο με καποιον macro φακο?Εννοειτε σε λογικα πλαισια απο θεμα χρηματων!Το ψαχνω καιρο και απ'οτι εχω βρει καλοι ειναι ο Olympus 50mm και ο Sigma 105mm.Ποιος ειναι ο καλυτερος για την μηχανη μου?Θα πετυχω τοση λεπτομερεια με καποιον απ'τους 2?
Θελω να ρωτησω και κατι αλλο ασχετο με το παραπανω.Εχω μια μηχανη slr την Canon 500n για την οποια εχω 2 φακους.Τον 28-80 κ τον 75-300.Μπορουν να μπουν σε καποια dslr εστω με ανταπτορα?Ευχαριστω
Θελω να ρωτησω και κατι αλλο ασχετο με το παραπανω.Εχω μια μηχανη slr την Canon 500n για την οποια εχω 2 φακους.Τον 28-80 κ τον 75-300.Μπορουν να μπουν σε καποια dslr εστω με ανταπτορα?Ευχαριστω