Macro

Θαυμάζω εκτός από την τεχνική σου και την υπομονή σου!!!!

Το φόντο κάτι μου θυμίζει και είναι πολύ όμορφο

Γιωργο σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και την υποστηριξη και εδω αλλα και στο flickr!

Για πες για το φοντο?

Απάντηση: Re: macro

ΓΙΑΝΟΥ

Χαρα στην Υπομονη σου .... με το καθαρισμα Λουσιμο των εντομων

παντως τα ΜΑΚΡΟ σου ειναι τα καλυτερα που εχω δει εβερ !!!!!!

ακομα και στα Γερμανικα φορουμ που μπαινω δεν εχω βρει παρομοια μονο ενος Πολωνου στο ΠΕΝΤΑΧ φορουμ !

Κάποια παλιότερη σου ίσως Χαρη ? Πολύ ταιριαστό με "ασπρομαυρα" εντομα

Και 2 ακόμα σετάκι από την προηγούμενη λιβελούλα πάντα με εντονο φθινοπωρινό ήλιο

Πολύ ωραίες φωτογραφίες παιδιά! Το επίπεδο ανεβαίνει γενικά. Νάναι καλά ο Χάρης που μας παρακίνησε και μας στηρίζει στην προσπάθειά μας. Να του πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις συμβουλές που μου έδωσε μέσω τηλεφώνου και ανέβασε το επίπεδό μου κατακόρυφα (ελπίζω :P). Παίρνοντας αρκετή γνώση από τον Χάρη λοιπόν έβγαλα την παρακάτω φωτογραφία με εντελώς διαφορετικό setup από το συνηθισμένο και με αρκετό crop:

Fly Profile Macro by pap-x, on Flickr

Χρησιμοποίησα τον 50άρη Canon f1.8 ανάποδα πάνω σε extension tubes και για φωτισμό χρησιμοποίησα λάμπες με diffusers. Λόγω του ότι ο 50άρης δεν δίνει τόση μεγέθυνση όσο ο 18-55 αναγκάστηκα να κάνω αρκετό crop αλλά η ανεβασμένη ποιότητα φάνηκε πολύ χρήσιμη. Πώς σας φαίνεται?

Πώς σας φαίνεται?

Πως να μας φαινεται δηλαδη ? Κουκλα ειναι, να την πιεις στο ποτηρι... βαλε κι αλλες να μην κοιμομαστε τα βραδια... :twoguns: Μπλιαααχχχχχχ....

:flipout::flipout:

Βαγγελη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Ειναι αληθεια οτι θελει υπομονη και επιμονη αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα δημιουργικο και το αποτελεσμα σε αποζημιωνει.Στην Γερμανια ασχολουνται αρκετα και ειναι πολλοι καλοι σε αυτο με το stacking στη φυση με stack σε στουντιο ασχολουνται αλλα οχι τοσο.

Γιωργο πολυ ομορφες!Εισαι ο ανθρωπος της λιβελουλας :))
Χρηστο μπραβο πολυ καλη προσπαθεια!Ειναι πολυ ποιο ολοκληρωμενη απο τεχνικης αποψης.Μια παρατηρηση μονο!Φτιαξε το WB γιατι ειναι νομιζω λιγο εκτος ( σεμενα φαινεται προσινοκιτρινη)Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη!

Χρηστο μπραβο πολυ καλη προσπαθεια!Ειναι πολυ ποιο ολοκληρωμενη απο τεχνικης αποψης.Μια παρατηρηση μονο!Φτιαξε το WB γιατι ειναι νομιζω λιγο εκτος ( σεμενα φαινεται προσινοκιτρινη)Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη!

Σε ευχαριστώ πολύ! Η μύγα ήταν κίτρινη πραγματικά (με παραξένευσε και μένα) τώρα το WB το είχα στο flash (οι λάμπες που έχω είναι καθαρό άσπρο) δεν ξέρω πόσο την επηρέασε αυτό. Μπορεί η φωτογραφία να είναι μια δόση πιο θερμή πάντως...

(έκανα και bid σε έναν schneider el 50 f2.8 αν μου κάτσει στα 24Ε θα είμαι τυχερός)

Σε ευχαριστώ πολύ! Η μύγα ήταν κίτρινη πραγματικά (με παραξένευσε και μένα) τώρα το WB το είχα στο flash (οι λάμπες που έχω είναι καθαρό άσπρο) δεν ξέρω πόσο την επηρέασε αυτό. Μπορεί η φωτογραφία να είναι μια δόση πιο θερμή πάντως...

(έκανα και bid σε έναν schneider el 50 f2.8 αν μου κάτσει στα 24Ε θα είμαι τυχερός)

Εχω δει και εχω βγαλει και εγω κιτρινες(θα τις ανεβασω στο μελλον ελπιζω)αλλα αυτο που με παραξενευει ειναι αυτο το πρασινο που δεν το εχω δει ποτε!
Αν ειναι componon και μπορεις χτυπα τον και λιγο παραπανω ειναι πολυ καλος φακος.
Παντως η βελτιωση σου ειναι θεαματικη!

~oOOo~
Philaeus Chrysops

11465345784_ef418b7a7b_c.jpg

Ένα stack σε γιορτινο φοντο :)

Kαι εδώ http://www.flickr.com/photos/harisprin/11465345784/

Ναι Δημητρη είναι πραγματικα από άλλο κόσμο οι συγκεκριμένες αράχνες!

Eχω παψει εδω και καιρο να χαζευω μακροφωτογραφιες στο ιντερνετ, οπως συνηθιζα, διοτι εδω μεσα βρισκονται απλα οι καλυτερες που μπορεις να βρεις!!

Well done guys! :grinning-smiley-043

Χάρη πάλι μας έβαλες τα γυαλιά! Με ποιον φακό είναι αυτή;

Εδω ρε παιδια, εγω που τις σιχαινομαι τις χαζευω... !!!!!!! :SFGSFGSF:

Κι εγώ τα σιχαίνομαι, αλλά σε τέτοιες μεγεθύνσεις, είναι απίστευτα όμορφα όλα αυτά τα μαμούνια (=ερποντα) και ζουζούνια (=ιπτάμενα).