send
AVClub Fanatic
Για να κρατήσω τη μικρή μου έφτιαξε φίλος τορναδόρος δυο γκριπ από πολυακετάλη, το ένα βιδώνει κάτω από τη μηχανή, και το άλλο στο ποδαρικό του 65ρη, το οποίο το έχω στραμμένο από το πλάι. Χρησιμοποιώ touch shutter, αρκετά λειτουργικό είναι. Φλας το Yongnuo 565II, πολύ δυνατό και με ταχύτατο recycle. Σκέφτομαι να κάνω ένα bracket, που στη μια άκρη του θα είναι η μηχανή με το φλας MT-24, και στην άλλη το Yongnuo ως slave. Το καλό με τη Μ για τέτοιες καταστάσεις είναι πως δεν έχει βάρος και όγκο.
Το κακό είναι ότι το touch shutter δεν λειτουργεί σε κατάσταση μεγέθυνσης (5x, 10x) της οθόνης, κι έτσι εστιάζω στο 1x, αλλά ευτυχώς η οθόνη έχει καλή φωτεινότητα και ανάλυση.
Για την πασχαλίτσα, το δάχτυλο ήταν δικό μου (μοντέλος
) και το γύριζα διαρκώς για να αντισταθμίζω τις βόλτες της πασχαλίτσας. Σε δικό μου δάχτυλο είναι λιγάκι πιο δύσκολο, είχα ανεβάσει παλιότερα μια τέτοια:
ladybug by S_end, on Flickr
Το κακό είναι ότι το touch shutter δεν λειτουργεί σε κατάσταση μεγέθυνσης (5x, 10x) της οθόνης, κι έτσι εστιάζω στο 1x, αλλά ευτυχώς η οθόνη έχει καλή φωτεινότητα και ανάλυση.
Για την πασχαλίτσα, το δάχτυλο ήταν δικό μου (μοντέλος
ladybug by S_end, on Flickr
Last edited: