Macro

Ευχαριστώ Παναγιώτη, τριγύρναγα τρεις μέρες εκ των οποίων μόνο μία προσφερόταν πραγματικά για macro, τις υπόλοιπες δυο φύσαγε αεράκι. Παρόλα αυτά το πακέτο GX7/45-150 με τα κινέζικα extension tubes των 30 , ανταποκρίθηκε μια χαρά εστιάζοντας γρήγορα και σίγουρα - η panny "το έχει" με την εστίαση!

Μπραβο Δημητρη! Δωσε και συ macro στον λαο!

Πρεπει να εκπαιδευτεις και στον αερα. Εγω με το ενα χερι κραταω και με το αλλο τραβαω! :)

Ωραίος καιρός για μακρο πραγματι
το σκαθάρι είναι ωραίο Δημήτρη (και δυσκολο με τόσο ήλιο) στις άλλες 2 ωραίο το κόλπο με το όνομα στο φύλο αλλά είναι και στις 2 στη μέση
Από την προηγούμενη Κυριακή καθώς αυτή δεν ασχολήθηκα λογω ψησίματος

Εμένα πολύ μου άρεσε η υπογραφή στα φύλλα ,οριζόντια και κάθετη !

Συγνώμη για την υπογραφή παλικάρια, αλλά ακούω ότι στο flikr γίνεται της κακομοίρας με το clopyright... ...αν μη τι άλλο προσπαθώ να την κοτσάρω με άποψη :flipout:

Παίδες για την ερώτηση μου στο θέμα του εξοπλισμού που έχω ανοίξει,κανεις;

Συγνώμη για την υπογραφή παλικάρια, αλλά ακούω ότι στο flikr γίνεται της κακομοίρας με το clopyright... ...αν μη τι άλλο προσπαθώ να την κοτσάρω με άποψη :flipout:

Ισα ισα που η υπογραφη ταιριαξε πολυ ομορφα στο καδρο :) Απλα να ρωτησω σχετκα με το clopyright...η υπογραφη δεν ειναι ευκολο να αφαιρεθει απο τον καθενα;;

Ισα ισα που η υπογραφη ταιριαξε πολυ ομορφα στο καδρο :) Απλα να ρωτησω σχετκα με το clopyright...η υπογραφη δεν ειναι ευκολο να αφαιρεθει απο τον καθενα;;

Το σκεφτομουν και γω αυτο. Απλα πιστευω με την υπογραφη γλυτωνεις ενα μεγαλο ποσοστο του clopy γυρω στο 70%, γιατι απλα δε ξερουν να τη βγαλουν ή τουλαχιστον με την υπογραφη συνεχιζει να φαινεται οτι ειναι δικη σου. Ειναι οπως οταν βαζεις συναγερμο στο σπιτι. Διωχνεις το 70% αυτων που το σκεφτονται να μπουν αλλα οι υπολοιποι "επαγγελματιες" αμα θελουν να μπουν, θα μπουν. ;)

Θα μας πει ομως και ο Δημητρης.

Παλικάρια ότι και να κάνεις υπάρχει τρόπος να πέσει κλοπή, απλά το έκανα αφενός για να αποτρέψω τους "κλεφτοκοτάδες" και αφετέρου για... γούστο, αντί να βάλω μια υπογραφή την έκανα μέρος της σύνθεσης - τουλάχιστον αυτή ήταν η προσέγγιση, αν πέτυχε και αν αρέσει ή ενοχλεί είναι μια άλλη ιστορία. Ανοιχτός για κουβέντα - όπως πάντα!

p.s. για όσους ζουν από την φωτογραφία και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι τις, προσφέρονται ειδικές υπηρεσίες που "μαρκάρουν" τις φωτογραφίες και σε περίπτωση κλοπής μπορούν να βεβαιώσουν ποιός είναι ο αρχικός "ιδιοκτήτης".

Θοδωρή είναι είναι ωραία καλώς ήρθες στο μακρο
Δες λίγο το κάδρο σου είναι αρκετά ψηλά και αριστερά το λουλούδι, και σου έχει ξεφύγει ένα σκουπιδάκι στον αισθητηρα πάνω αριστερά

Θοδωρή είναι είναι ωραία καλώς ήρθες στο μακρο
Δες λίγο το κάδρο σου είναι αρκετά ψηλά και αριστερά το λουλούδι, και σου έχει ξεφύγει ένα σκουπιδάκι στον αισθητηρα πάνω αριστερά
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Για το σκουπιδακι δίκιο έχεις.. Ούτε που το είδα. ..αλλά τι εννοείς ότι είναι αρκετά ψηλά το καδρο;

Το κεφάλι της μαργαριτας είναι αρκετά πάνω στο καδρο ΙΜΗΟ από την στιγμή που είναι το θεμα και ειναι in focus άψογα. Πιο πολυ στο κέντρο θα το τονιζε καλύτερα. Εφόσον πας σε μεγένθυση που δεν χωράει όλο το λουλούδι το θέμα είναι καλύτερα στο κέντρο κλασσικά ή από αριστερά προς τα δεξιά(το κενό) ή από κατω προς τα πάνω οπως πέφτει το μάτι στην εικόνα
Φωτισμός φυσικός?

Last edited: