Macro

Κ εγω για κατσαριδα το εκοψα αλλα ειδα κατι παρομοια που τα ανεφεραν ως ενα ειδος μπαμπουρα :)
Transformer δεν θα πει τιποτα!!Πολυ καλη!!Θα μου αρεσε αν αχνοφαινοταν κ η ουρα

να και μια με ουρα, μαρεσει η αλλη πιο πολυ γιατι φαινεται πιο πολυ το προσωπο του:))

1743573_10152777015172511_6795817510301479908_n.jpg

Πολύ τέλειες και του σκορπιού (ωραίο κατοικίδιο έχει ο φίλος σου) και το διαφορετικό Μαντις.

Θοδωρή το αλογακι σου ειναι πολυ σπανιο και απειλειται με εξαφανιση! Που το πετυχες; Μπραβο!

Θοδωρή το αλογακι σου ειναι πολυ σπανιο και απειλειται με εξαφανιση! Που το πετυχες; Μπραβο!

Σε ευχαριστω φιλος! Το διαβασα κ εγω το αρθρο που αναφερει για την σπανιοτητα κ τον κινδυνο εξαφανισης. Το πετυχα εδω στην δουλεια κ ευτυχως ηταν στο τσιμεντο κ μπορεσα κ το ειδα. Αλλιως, μετα οταν το μετεφερα στα χορταρια, το εχανα για πλακα :)

Θοδωρή η δεύτερη του μάντη είναι πολύ καλή! Σωστά εστιασμένη ωραίος φόντος. Το κλαδακι προσωπικά θα το αφαιρούσα γιατι "χαλάει" την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει.

Θοδωρή η δεύτερη του μάντη είναι πολύ καλή! Σωστά εστιασμένη ωραίος φόντος. Το κλαδακι προσωπικά θα το αφαιρούσα γιατι "χαλάει" την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει.

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Οντως εχεις δικιο για το κλαδακι αλλα το spot healing tool δεν εκανε καλη δουλεια. Αν εννοεις κροπαρισμα θα μου εφερνε το θεμα προς τα δεξια κ δεν μου αρεσε πολυ...

Σε αυτην δεν μου πετυχε το φοκους αλλα μου αρεσε σαν καδρο:

View attachment 116288

Last edited:
Φυσικά και δεν μιλάω για crop,θα σου χάλαγε την αρμονία στο κάδρο. Για να το αφαιρέσεις σωστά με clone stamp.Θέλει υπομονή η επεξεργασία αλλά θα σου δώσει την εικόνα που πρέπει.
Συμφωνώ μαζί σου και εμένα μου αρέσει σαν κάδρο αλλα δυστυχώς είναι ανετάριστη.