Macro

Δε το παρακανεις ειναι τρομερο το συγκεκριμενο αλογακι! Η κομμενη ουρα δε νομιζω να χαλαει την φωτο, μιας και τα ποδια ειναι κομμενα επισης και φαινεται σα να τοκανες επιτηδες. Στην τελευταια απλα θα επελεγα καθετο καδρο! Μπραβο και παλι Θοδωρη!

Σε ευχριστω φιλε! Σωστη παρατηρηση για το καθετο καδρο..απλα μου αρεσε πως φαινονται τα χορτα στα δεξια αλλα κ παλι χωραει καποιο στο πλανο. Αντικατεσταθη:

Praying mantis (Empusa fasciata) by Teo Bot, on Flickr

Ωραιος κατι τετοιο σκεφτομουν! Καλη και η οριζοντια αλλα "χαθηκα" λιγο ψαχνοντας προς τα δεξια για το τι αλλο υπαρχει.

Ωραιος κατι τετοιο σκεφτομουν! Καλη και η οριζοντια αλλα "χαθηκα" λιγο ψαχνοντας προς τα δεξια για το τι αλλο υπαρχει.

χεχε εννοω τα χορταρακια που φαινονται κ στην καθετη αλλα στην προηγουμενη, χανοταν το θεμα μεσα σε ολη την πληροφορια...

Σε ευχαριστω Δημητρη! Βασικα απο αλλες οθονες την βλεπω φωτεινη και απο αλλες σκοτεινη, καποια στιγμη πρεπει να παρω μια σωστη (βασικα να την ρυθμισω και σωστα).

πιο πολυ μου αρεσει το ονομα του παρα η φατσα του,
Τεο, σε βλεπω να μεταναστευεις, δεν εχεις αφησει ερπετο και εντομο στην περιοχη σου:a0210:

πιο πολυ μου αρεσει το ονομα του παρα η φατσα του,
Τεο, σε βλεπω να μεταναστευεις, δεν εχεις αφησει ερπετο και εντομο στην περιοχη σου:a0210:

χεχε δεν εχεις κ αδικο! Οτι κινειται...εκτελειται στην περιοχη :)

Ο teo κινειται σε τροχια μεταλλιων στο παρον topic! :p

Ελλείψει άλλων θεμάτων, έχει γίνει η αγαπημένη μου :)

ετσι, και που να ειχε και macro φακο!

ευτυχως τα tubes μου δωσαν την ευκαιρια να παρω γευση απο macro :)

Chrysis

18671746905_a050438912_c.jpg

και εδώ https://www.flickr.com/photos/harisprin/18671746905/in/dateposted/

Deep stack 64 φωτό κάτω από φυσικό φως.